Биха аптекар, не дал антибиотик без рецепта

Нападателите са мъж, жена, дете... от Пловдивско
20 фев 2017 17:27,
39
Биха аптекар, не дал антибиотик без рецепта
Снимка: архив, Bulphoto

Фармацевт е бил нападнат в пловдивското село Стряма от трима местни жители, след като отказал да им даде антибиотик без рецепта, съобщи БНР.

Нападателите са 47-годишен мъж, 39-годишна жена и 17-годишно момче. Те ударили аптекаря и съборили на земята част от продуктите и оборудването на аптеката. Тримата са задържани.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПфффАко да имаш оръжие е престъпление, то само престъпниците ще имат оръжие... Не съм го казал аз, мисля, че беше някой от американските президенти. Така че примера с Бразаилия е неуместен. Тук трафикантите така или иначе имат оръжие... Въпросът е да го има и обикновения човек. Е, ще има недоразумения и инциденти, ама нищо не е 100% добро...
28
5
 
1
 
! Отговори
NIKI преди 7 години
Според мен тези, които дават рецептите / ЕТ, ЕООД / са същите като тези, които ни продават лекарствата. Защото е важно ЕТ- то или ЕООД - то с кой търговец на лекарства е вързан - и това ще ти изпише в тази рецепта!!!Колкото повече продават - толкова по- добре за лекар и фармацевт в БГ!
27
3
 
2
 
! Отговори
валентина преди 7 години
на 100 % съм сигурна,че става на въпрос за аулин!ако в 9 вечерта ви заболи зъб?българска работа,аулин с рецепта..простотията в тая държава е безкрайна...в италия има наподобяващи аулина,съшото бързо действие-ОКИ,но са без рецепта..е всеки понякога има нужда от нещо като аулина или окито..къде ще търсиш рецепти,доктори посред нощ?пълни,пълни идиотщини..
26
0
 
2
 
! Отговори
Едно ченге преди 7 години
В крайна сметка всеки сам избира дали да бъде мъж или овца, просто не очаквайте помощ, или си помагате сам, или ... Просто такава ни е работата, че в 90% от случаите идваме след като всичко е приключило, нито сме ясновидци, нито можем да летим, за това в критичен момент е добре човек да може се защити сам, включително и с оръжие.
25
0
 
3
 
! Отговори
Едно ченге преди 7 години
До N 23 ПфффИмайте в предвид, че в Бразилия законното оръжие е силно ограничено, режима е подобен на този у нас, за това и трафикантите във фавелите са с автомати /незаконни/, а овцете /нормалните хора/ са безпомощни. Поради това Бразилия не е коректен пример. От друга страна в Европа, включитлено и в България, в следствие на силното ограничаване правото на неизбежна отбрана уличната престъпност се увеличава драстично и доста по читави полицейски служби от нашата не могат да се справят.
24
0
 
10
 
! Отговори
щвед кат мед преди 7 години
Шведите не прощават,кютюка е гарантиран!
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Масова деградация.
22
1
 
33
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Естествено бразилци !
21
9
 
6
 
! Отговори
Пффф преди 7 години
До 8 "Ето защо трябва да се разреши притежанието на оръжие в България." и аз едно време мислех подобни глупости. После си дадох сметка че вече има такъв пример - страна на нашето дередже, но с оръжия - Бразилия. Нито са цъфнали, нито са вързали с тези оръжия. Напротив - трафикантите въоражени и никой не смее да ги пипне. Аре бегай с тези глупости. Ново Косово ли ще правим в Родопите и Разградско?
20
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много пъти съм се карал с аптекарки, много *** парчета са!
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Селска работа. Цял ден ревът че никой не спазвал закона, а аптекаря като реши да го спазва и да не дава без рецепта както е по закон, пак недоволни. Бетер Албания
18
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 7 години
До АнонименКакви маслинени, изработени са в "Брикел"!
17
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само така, бялата мафия го заслужава
16
3
 
3
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Ти напипа същината на проблема.
15
4
 
20
 
! Отговори
До Анонимен 7 преди 7 години
От Луковмарш лесно ще се мине към граждански патрули. После към още нещо.Не ми се мисли какво следва по-нататък. Който се чуди, нека да почете малко история - по-специално историята на централната част на Европа отпреди 80-85 години.Дотам ли трябва да се стигне? Ами ще се стигне, след като насила ни карат не просто да сме толерантни, ами едва ли не да благоговеем пред маргиналното, нездравото, вредното, което определя спецификата на разни видове миноритарни групи. Пък и да ги храним.
14
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха, а тия рецепти се късат на втория месец и айде пак потребетелска такса за нова рецепта!
13
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почти винаги имам проблеми в аптеката, неадекватни и искат рецепти ама откровено за безобидни неща! И на мен ми е идвало да вляза зад "щанда"! Подкрепям!!!!
12
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 13За какъв *** да ти се кефят да ти отказват? Нали печелят като ти продават. Седни помисли малко
11
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Върнаха ме за крем лоринден Н дето винаги съм го взимал без рецепта! Самите фармацевти вече злоупотребяват и се кефят да ти откажат!
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 9и ако недай-си-боже стане нещо с детето ти пак ще е виновен фармацефта? Като не дават - що не дават, като дават - луди ли са да дават, да не са лекари. Те за това са рецептите - за да не дава всеки каквото му е на промоция, а за да се носи отговорност.