Насилие в училище: Ученичка удари учителка в час

Причината за конфликта е отнет GSM на детето
20 фев 2017 15:34,
36
Насилие в училище: Ученичка удари учителка в час
Снимка: Flickr.com

Ученичка от Попово е ударила учителка по време на час, съобщава БТА.

Спречкването между 14-годишната ученичка и преподавателката по химия е станало на 16 февруари. 48-годишната учителка е подала сигнал за инцидента в полицията на същия ден.

Повод за конфликта станал мобилен телефон. В учебното заведение има издадена заповед учениците да не използват апаратите си по време на занятия. Девойката нарушила заповедта и учителката взела телефона й. След това ученичката станала, отправила обиди и ударила преподавателката.

В училището е нямало други подобни случаи. Майката на момичето е в чужбина, бащата в друг град, като за него се грижела баба му. Преди време девойката е имала спречкване с друго момиче от Селскостопанския техникум в града.

По случая е образовано досъдебно производство. След изясняване на обстановката, предстои да се вземе окончателно решение по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
40
 
! Отговори
Решение преди 7 години
Изключване и до пълнолетие в изправителен дом,а родителите да изплатят обезщетение в размер на 2000 лева на потерпъвшата!
4
1
 
28
 
! Отговори
Сериозно преди 7 години
ОбразУвано! Явно Сте пропуснали времето за образОване!!!
3
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Случаят е ясен нито майка нито баща баба и немощна старица какво възпитание ще и даде? Това дете впрочем то вече нее дете на 14 години може и да ражда така че я оправя шамарената фабрика и държане на повода изкъсо. Няма да се очудя ако вече не сее разклатила с по големите батковци. То на тази възраст еването им е като компютърна игра.
2
4
 
63
 
! Отговори
1899 преди 7 години
Никога не съм вярвал, че може да се стигне дотам- ученици да бият учители! Време е за промяна- който иска да учи- ходи на училище, който не иска да работи и без никакви социални помощи- сам е отказал да бъде човек ...
1
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
24 часа в милицията!