Жена загина в Пазарджик, помете я кола на тротоара

Шофьорката карала бързо и излязла от платното
21 фев 2017 11:33,
15
Жена загина в Пазарджик, помете я кола на тротоара
Снимка: Архив, Булфото

48-годишна жена е загинала, след като е била блъсната от кола на тротоар в близост до кръстовището на ул. "Болнична" и ул. "Княгиня Мария Луиза" в Пазарджик, съобщиха от МВР пред "Фокус".

Сигналът за инцидента е подаден малко след 8 часа на тел. 112.

Шофьорката се движела по ул. "Княгиня Мария Луиза" с несъобразена скорост. При ляв завой по ул. "Болнична" колата излязла от платното и се качила на тротоара. Там блъска пешеходката, която е починала вследствие на тежкия удар.

Веднага е бил блокиран периметърът около катастрофата. Извършен е оглед от криминалисти, като е уведомена и Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Районът е отцепен от полиция и е затворен за движение на моторни превозни средства, докато се провеждат оперативно-следствените мероприятия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
жико преди 7 години
До Те Майна, стой си в гетото.
8
0
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 7 години
Стори ми се нелогично, и аз живея в Испания и тук са много чувствителни на тази тема, особено за пияни, пешеходни пътеки и избягали от местопрестъплението... Свидетели се появяват почти веднага, от ресторантите наоколо, бягащи по улицата, кой е бил, къде е бил, как е платил, с каква кола и т.н....и в 99% от случаите ги намират..Пре и няколко години имаше случай на гвардия цивил да блъсне велосипедист и да избяга, хванаха го негови колеги, не го скриха както в България ....Жалко за приятеля ти
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Единият го блъсна пиян шофьор в Испания и не го намериха"как знаят,че е пиян като не са го намерили??
6
1
 
31
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
България е станала по-лоша от мащеха.Караш си колата - умираш от лампа, дупка,***.Излезеш на тротоара - умираш. Я висулка, я камък, я кола.Стоиш си в къщи- умираш.Менте бойлери, менте печки, гърмящи влакове... Язък за жената.
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е изключително опасно за живеене място. Даже доста е оцеляла наборката. Да почива в мир.
4
0
 
36
 
! Отговори
емигрант преди 7 години
Нелепа смърт..Много мъже, а вече и жени в България, ми направи впечатление миналото лято, са се вживели в ролята на полубогове. Арогантно шофиране, незачитане на правилник и липса на елементарно възпитание. Наглост излъчваща се от цялото им поведение. По пътищата и тротоарите през 50 метра бяла плоча или вързани изкуствени цветя, но те са само пизаж за простака. Къде е проблемът? В безнаказанността. Животът в България е прекалено евтин. В другата Европа хората се ценят преди да е станало късно
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ubieza vednaga v sarvora pone 20 g satvor tova v bg vs den umirat hora ot nakadarni schofioriv ba4varova kak e bogata stana i tja drugarkata ot gerb
2
1
 
32
 
! Отговори
NIKI преди 7 години
В БГ колите или са паркирани по тротоарите или се движат по тротоарите!!!!БЕЗ ВСЯКАКЪВ КОНТРОЛ!!!!!!!
1
12
 
13
 
! Отговори
Те преди 7 години
че в Пазарджик са уникални е така.Лошото е,че е град със затихващи функции и половината се домъкнаха да работят в Пловдив!