Саможертва за единство: Мъж плаши да се самоубие с резачка

Сливналия иска да обедини християни и мюсюлмани
22 фев 2017 18:35,
5
Саможертва за единство: Мъж плаши да се самоубие с резачка
Снимка: Булфото

Мъж от сливенското село Гергевец заплаши да се разпъне на Стария бряст в центъра на Сливен. Инцидентът станал малко след 10:30 часа пред очите на минувачи, съобщи "Фокус". 

40-годишният мъж бил във видимо неадекватно състояние. Той спрял автомобила си пред дървото в пешеходна зона на града. Извадил електрическа резачка и започнал да крещи, че иска да се разпъне на дървото, за да обедини с жеста си християни и мюсюлмани. Твърдял, че има четири мисии, които иска да изпълни.

Пристигналият на място екип на Спешна помощ бил посрещнат с викове и заплахи. Мъжът крещял, че ще се самоубие и медиците си тръгнали.

Наложило се с него да разговаря психолог от полицията и да бъде прибран в полицейския арест, където ще остане за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова е тъжно обикновени хора да бъдат докарани до подобно състояние, но въпреки всичко да искат да видят обединение на хората в тази държава, които биват разделяни по десетки параграфи... Но все пак и това показва надежда, че човек и в най-тежките си мигове да иска нещо като че ли почти непостижимо в днешните мракобесни времена.
2
0
 
1
 
! Отговори
Човек преди 7 години
Не може да бъде !!!Т'ва и у нас имало нормални
1
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да благодарим на президента!!!