Дете скочи през прозорец на забавачка!? Защо?

Момченцето от Дупница било оставено временно без надзор
27 фев 2017 16:00,
26
Дете скочи през прозорец на забавачка!? Защо?
Снимка: Flickr.com

Оставено без надзор дете е скочило от прозорец на детска градина "Калинка" в Дупница на 23 февруари, съобщават от общината.

Преди инцидента момченцето се скарало с три деца от друга група и се е наложило да бъде изолирано в отделна стая, където е било оставено под надзора на помощник-възпитателка, която пък на свой ред временно оставила детето без надзор, за да отиде до тоалетната.

В този момент детето скочило през отворения прозорец. Момчето е с охлузни рани, не е пострадало тежко.

Инцидентът е проверен от комисия, назначена със заповед на кмета.

Установено е, че е извършено нарушение в случая, тъй като детето е оставено без надзор от персонала, предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧАЛГА ПОКОЛЕНИЕТО СЕ МНОЖИ И ЕТО ТУК ИДВА ПРОБЛЕМА- МИЗЕРИЯТА РАЖДА МИЗЕРИЯ, БИТИЕТО ФОРМИРА ДУХA- ВИСОКИ КРИТЕРИИ КЪМ НЕЩАСТНИЦИТЕ ЦАНИЛИ СЕ НА РАБОТА И НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ КАТО РОДИТЕЛИ. ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ КАКВИ СА СЛЕДСТВИЯТА- САМО БАБИ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩАТА- МЛАДИТЕ/ ДАЖЕ ТИЯ ОКОЛО 50 Г СА МЛАДИ ЗА БРАНША,СПРАВКА В НСИ/ЗАПОЧВАТ И СКОРОСТНО НАПУСКАТ ОТВРАТЕНИ ОТ ОТНОШЕНИЕ, ПСУВНИ, И ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ ОТ ОКОЛО 600 ЛВ- НОВИЯТ ЗАКОН ПОЗВОЛЯВА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЦАТА В КЪЩИ- УСПЕХ!
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 8С невъобразимо удоволствие препрочитам коментара ви.Ще си го запазя!Ще го препрочитам, в случай, че някога пак ми се прииска да преподавам!Искрени благодарности за откровението!
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на прозореца защо е нямало решетка? Все пак става дума за малък престъпник, не че и надзирателката не е виновна.
12
7
 
2
 
! Отговори
До учителка преди 7 години
Много обичам да се разправям с такива учителки като теб,някъде насаме,да няма свидетели!!!Може ли някакви координати да се видим?!
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как пък всичките до тоалетна искат да ходят бе
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да не се чудите - преди 6 години, когато детето ми постъпваше в детска градина в София, таксата беше 40 лева на месец, а бяха по две възпитателки на група. След една година самоковската *** вдигна таксата на 60 лева и съкратиха половината възпитателки, като обясниха как останалите ще отговарят за по две групи.Ама си траеш, щото и без друго местата за градините в София не стигат....
9
9
 
15
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Каня всички, критикуващи учителите, да ги заместят поне за час в детската градина или в училище...
8
2
 
5
 
! Отговори
до 11 преди 7 години
Щото не си малък ром.
7
16
 
14
 
! Отговори
дядо Пенс преди 7 години
Най-мързеливата педагогическа папла.ч работи в детските градини !
6
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Масово *** т.нар учители неглижират тормоза, който се извършва над деца.Едно го ритали в корема ама даскалицата нищо не направила,явно преценила, че е нормално.Това се било скарало с три деца- умната възпитателка го заключила само в стаята и лъже, че срала.Имаше запис една друга възпитателка как бие шамари на 2 г бебе.До кога ***, от които нищо не става ще тровят психиката на децата ни.Ти го пращаш да научи нещо- мърлата си избива комплексите на него.
5
10
 
14
 
! Отговори
до учителката преди 7 години
Мила, като не ти харесват 'разглезените мърльовци' ходи си в *** и си стой там.Никой на сила не те кара да работиш.Ходи копай- има нужда и от овчари ама за там амбиция и акъл не ти стигат и няма да се справиш.
4
2
 
5
 
! Отговори
Патладжан преди 7 години
Бели кахъри :)
3
9
 
26
 
! Отговори
Явор преди 7 години
До учителкаС глупавия коментар тежко уронваш и без това малкото останал престиж на учителите. Естествено, че 4 годишните трябва да се наблюдават непрекъснато и се стряскам, че някой може да си помисли нещо друго, особено ако е учител.
2
31
 
30
 
! Отговори
учителка преди 7 години
Незабавно да се забрани на всички учители да ходят до тоалетна, за да могат денонощно да наблюдават малките разглезени отвкъщи мърльовци!
1
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много пикливи тия даскалици бре- все в *** са били като НЕ СА НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО.Тежко е да се седи на един стол по 4-5 часа на ден явно.