Пореден инцидент със зли кучета. Дете бе нахапано

Животните били собственост на фирма в село край Каварна
27 фев 2017 15:22, Петя Славова
27
Пореден инцидент със зли кучета. Дете бе нахапано
Снимка: архив, Reuters

Момче на 13 години е било нападнато от три кучета, порода каракачанска овчарка.

Инцидентът е станал в каварненското село Хаджи Димитър, съобщават от МВР.

Сигналът за нападението е подаден от 35-годишната майка на детето от Каварна. Според жената кучетата са собственост на фирма в селото.

Детето е било многократно ухапано и откарано по спешност в болницата в Добрич. Инцидентът се разследва в досъдебно производство, посочват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Каварнадетекучета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Ъъъм, къде е това село Краварна?!
16
0
 
1
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Няма да пиша за да не ме трият
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ...АБсолютно.Но защо не видите там в дир бг колко кучкари не са съгласни,че кучетата им трябва да бъдат с каишка и зад ограда,а не сред хора?Прочетете техните мнения и после да говорим.
14
0
 
5
 
! Отговори
гост преди 7 години
До ТатоИ бездомните нямат работа на улицата,тато.Дали са били домашни или не,това не ме интересува.Жалко за държава в която псетата са приоритет,а хората кучета ги яли.Кога накрая стопаните ще се научат да спазват законите и после да се сърдят,ако някой им ликвидира кучето?
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
собствениците на кучета да носят отговорност за действията на своите любимци,да бъдат съдени като съпричинители,да плащат обезщетения и да ходят в затвора при причинена смърт.Всяко агресивно куче без установен собственик да се ликвидира,на свобода след кастрация да се връщат само дребните и безобидни псе'та,на всеки защитник на псе'та да бъде връчена сметката за отглеждане на кучето което защитава за да докаже че мисли за него а не само приказва,като спре да плаща псето да се ликвидира
12
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dezata drasnat ku4etata plaschat gi estrstvrto ku4etara da se i saschtitavat i hapat
11
1
 
3
 
! Отговори
Тато преди 7 години
До ПетърЕто затова написах предния си коментар. Това е подобие на мозъчна дейност. *** в нашето общество
10
1
 
8
 
! Отговори
Тато преди 7 години
Журналята както винаги предлагате мозъчно миене. Сложете снимки на реалните кучета + собствениците им или поне на каракачански овчарки, за каквито говорите. Иначе простите ви читатели пак ще искат мъст за бездомните животни,които също са били домашни някога..или преди 1-2 поколения поне. Слабоумен народ. Изпитвам ненавист към вас, амеби жалки.
9
2
 
17
 
! Отговори
тц тц тц преди 7 години
По един куршум в главата, така хуманничко.
8
9
 
28
 
! Отговори
Петър преди 7 години
Крайно време е да се вземат мерки срещу лудите кучкарки, които хранят помиарите и които нямат друга радост в живота освен благодарността на някое куче.
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във Виетнман тези проблеми се уреждат "хуманно в ресторанта" ;)
6
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди време, прибирам се, нападат ме поМеяри, отървах се с уплаха. След 2 вечери, прибирам се по същия път, разхвърлян хлебчета натопено в розов антифриз так където ме нападнаха милите на някого кученца. След още 2 дни се прибирам, о, ужас, няма нито едно добро кученце. Жалко, тъжно, тихо.
5
4
 
38
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
Въпросът е: Кой е по-важен, човекът или кучето?За всеки нормално мислещ човек хората са по-важни! Обръщам се към всички защитници на кучетата, много по-хуманно е прибирането им в кучкарници и "приспиване" на агресивните, отколкото да наранят деца и възрастни.Като обичате кучета, не хранете уличните кучета, защото ако утре не можете да ги храните могат и на Вас да посегнат.
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Злите кучета са полезни, когато са в двора и защитават личната собственост на стопанина им. Особено по разни подивели села, пълни с ***.
3
3
 
22
 
! Отговори
... преди 7 години
Не са виновни кучетата, а стопаните им /в случая служителите на въпросната фирма/ - те са по-разумните същества и като такива, трябва да се погрижат за безопасността на другите!!!
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е уместно да се противопоставят кучетата на хората. Те са по-низши същества от нас или такива са научните факти поне. Но тези каракачански кучета най-вероятно имат собственик-човек. Овчарските кучета в провинцията са по-голяма опасност от безстопанствените. Миналата година и мене ме нападнаха с лай цяла глутница овчарски кучета/здрав прав мъж съм/, спасих се с малко повишено внимание и много късмет.
1
4
 
43
 
! Отговори
Един преди 7 години
Защо никога в такива случаи "защитниците на правата на животните" не излязат и кажат - Аз съм причината тези кучета да не бъдат застреляни и заради мен това дете е нахапано?