Подлезите във Варна – мрачни, занемарени, опасни

Висящи ламарини и падаща мазилка посрещат пешеходците
28 фев 2017 20:20,
11

Снимка: Булфото

Корозия, рушащи се мазилки, течове, стърчащи железа и оголени кабели очакват пешеходците във всички подлези по протежението на варненския булевард "Васил Левски".

Най-опасна изглежда подземната връзка до новостроящия се стадион "Варна". Мястото е достъпно за пешеходци, но огромни късове ръждясала ламарина застрашително висят от тавана и могат да се стоварят върху някой преминаващ.

Потенциално опасни изглеждат и старите осветителни тела, закрепени по гредите.

Мазилката в подлеза също се руши усилено, вследствие на множество течове вътре. По пода се търкалят стъкла, боклуци, части от плочки и други материали от изоставените с години павилиони, информира "Булфото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
коко преди 7 години
Още по-лошо е състоянието на подлезите по пътя за Златни пясъци.Общината има пари за огромен фонтан цветя и 3 Д фигури а няма пари за ремонт на разбитата инфраструктура.Впрочем Варна запустя след като в града почти не останаха работещи предприятия.
7
1
 
1
 
! Отговори
Проверете! преди 7 години
Подлеза ка който пишат е обезопасен и заключен от няколко години точно защото не може да се ползва.Другите подлези са ремонтирани и се ползват всекидневно.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми то като няма какво да открадне ГЕРБ затова е забравено.
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този подлез специално - на бул. Левски до стадиона, от 20 г не се ползва, защото стадионът не работи. Просто няма къде да отидеш през него. По едно време беше дискотека, а след това - нищо. Мисля, че от години е затворен, така че не е опасен. Заключен е.
4
4
 
2
 
! Отговори
Варненец. преди 7 години
Aбе откъде ги намерихте тези ужасии във Варна, бе! Аз такъв подлез, какъвто описвате, във Варна не съм виждал.Имаше няколко подобни преди, но отдавна са ремонтирани и оправени.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласувайте за Портних и Украинската мафия, която представлява.
2
4
 
8
 
! Отговори
гошо преди 7 години
Браво на Портних.
1
0
 
12
 
! Отговори
Славена Варна преди 7 години
Кмета Портних да не дреме ами да действа , това ли ще представлява ,,Младежката столи.а" и кой в администраията във Варна ще се събуди,постоянно трябват ремонти и освежаване ,работа