Състоянието на 4-годишното дете от джакузито – критично

Направени са му две операции, но ще се наложат още
Обновена: 28 фев 2017 08:37 | 28 фев 2017 08:16, Петя Славова
11
Състоянието на 4-годишното дете от джакузито – критично
Снимка: Черно море

Остава критично състоянието на 4-годишното дете, което пострада в джакузи, съобщава Нова тв.То е било на почивка на "Златни пясъци" с майка си и баба си в басейн на хотел "Адмирал".

Още по темата

По време, в което е било в басейна се опитало да се доближи до майка си но го засмуква клапа, която изтегля водата за пречистване.

Детето е откарано в болница в много тежко състоние. Има разкъсани органи в коремната кухина, като до този момент са му направени две операции.

Лекарите обясняват, че ще се наложат да се правят още интервенции. "Никога не съм виждал подобен случай и се надявам никога повече да не видя", сподели хирургът.

Оказва се, че травмата е изключително тежка. Тънките черва са излезли от тялото, пробити са дебелото и правото черво. Макар че са извършени операции и кръвозагубата е преодоляна, детето е в критично състояние, в шок и със сериозна опасност за живота.

"До 10-на дни ще стане ясно дали момиченцето ще се върне към живота", каза д-р Валентин Власаков, началник на отделението по Анестезиология и Реанимация

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяко чудо за три дни защото чета как ни са хубави хотелите и колко много чужденци очакваме въпреки инцидента ,защото всичко в тази държава дори и медицината се е превърнало в търгашество несъстевуващо дори в средновековието Печалбарите са големите риби а за летуващите остава едно пардон
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имах предвид "промие", а не промени.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди години работих като поддръжка на басейни, това е напълно възможно да се случи, особено на малко дете, когато се включи помпата на backwash. Затова ние я включвахме backwash само когато басейнът беше празен с цел да промени филтъра на помпата или прикачахме едно устройство прилично на прахосмукачка към отвори, за да засмучем *** от дъното на басейна или джакузито. Някой е виновен и трябва да бъде съден! Горкото дете, какъв ужас, дано го спасят!
6
1
 
23
 
! Отговори
Таню преди 7 години
Ужас... Отдавна не влизам в подобна клоака, фрашкана с мъртва кожа, космИ и бело течение на балончета. Също, отдавна не се моля, но сега само това ми е на езика на сърцето, това детенце да се върне към живот и да се оправи, доколкото е възможно!!!Гъзa да му сцепят адвокатите на "Томас Кук" на тоя недооял се нещaстниk!!!
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИлияНа брата на Милен Велчев, тоест...
4
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не виждам нередност
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милата душичка.
2
0
 
37
 
! Отговори
Илия преди 7 години
Хотел Адмирал е собственост на добре познатата и нагла мутра славчо христов. Дано детето се възстанови.
1
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси, това като филм на ужасите!Каква ще е била тая клапа, с какво обратно налягане, къде е била обезопасителната и решетка?Бай уювците, дето са сложили подписи за пускане на обекта в експлоатация, кои са?