Да се "разходим"... Банско на 360 градуса

Въздушни панорами от дрон с величествени планински гледки
2 мар 2017 11:52, Петя Славова
14

Снимка: Булфото

За първи път може да се разходим из Банско, без да сме там. Сайтът www.SkyViewBansko.bg дава възможност за 360 градусова платформа, съчетаваща въздушни панорами от дрон с интериорни и екстериорни заснемания на туристически обекти, лифтови съоръжения и величествени планински гледки.

Уеб сайтът разполага с различни навигационни инструменти, както и с бутон за директни резервации през него.

След стартирането на сайта всеки туристически обект има възможност да бъде включен във виртуалната платформа, с опция заснетия материал да бъде вграден на персонален уеб сайт.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живея в САЩ-Флорида, бил съм в западна европа - Италия, Германия, Испания, Англия, Швеицария, също и в Япония и Южна корея....с перспектива, Банско си е много хубаво чаровно градче, и приятен зимен курорт. Когато ходих в Банско беше доста студено, но душата ми топлеше!
12
2
 
1
 
! Отговори
Мен преди 7 години
До до MenАйде заминавай към банско и внимавай къде стъпваш да не се подхлъзнеш на някое елитно л****. Щом ти харесва лошо няма, аз последно в банско ходих преди 5 години и не мисля да стъпвам повече.
11
0
 
1
 
! Отговори
до Men преди 7 години
Запартък като теб, и злато няице да му дадат, пак ще го мрази! Хаите марш обратно в палата си за $9,276,000 ХАХАХАХАХАХАХАХА
10
2
 
1
 
! Отговори
Men преди 7 години
До до MenЯвно живееш в някое гето и си обикалял по долнопробни курорти...
9
2
 
2
 
! Отговори
Men преди 7 години
До до чичо-дядкоТИ излизал ли си някога от тази клоака, за да имаш мнение. Защото аз съм бил в почти всики европейски страни и никъде не съм виждал подобна на нашата мръсотия. ДА всичко е неуредено, мръсно, скапано, хората са навъсени, обслужването е потресаващо лошо. А през зимата кучешките, л**** и жълтото по снега са перфектно допълнение на калта, изпотрожените тротоари и омазаните контейнери за смет.
8
3
 
1
 
! Отговори
до чичо-дядко преди 7 години
Няма хора заради негативната анти българска пропаганда която се сипе върху цяла България, че всичко е скапано и неуредено и мръсно и т.н. Вече 26 години заради тая пропаганда хората се изнесоха от родината излъгани. Това е резултата. Затова *** като ла*но-ядите трябва да бъдат строго опровергавани с противоположната информационна воина.
7
0
 
3
 
! Отговори
чичо-дядко преди 7 години
дори през повечето време, много от хотелите са запечатани (данъци,ток,вода и т.н. разходи), в неделя на обяд съм виждал "Дедо Пене", "Обецановата къца" затворени, защото няма хора, местните продадоха имотите, изхарчиха парите и сега...!? В "Е-Банско" сезонът е един (и то за 2 месеца), преди беше целогодишно.
6
1
 
3
 
! Отговори
чичо-дядко преди 7 години
това си е мое мнение и не искам да обиждам никой, преди доста години (когато Банско си беше Банско, а не "Е-Банско" на Цеко"), коато уикенда нямахме какво да правим петък-събота и неделя бяхме там (с приятели), вземахме си стаи при месните, ходехме по кръчмите. това се случваше поне 20 пъти в годината и имаше хора независимо от сезона (зимата карахме ски там), изкарал съм и няколко студентски празници в бившето "Стражите". Сега... освен зимата няма кой да те напсува там.
5
4
 
1
 
! Отговори
на пук на мразачите преди 7 години
На пук на мразачите ще кажа че много ми хареса в Банско, и пътищата, и инфрасруктурата, и хората и сувенирите, и къщата за гости на центъра където отседнах, и ски пистите. Останах доволен. Жалко че някои *** още подбиват българското самочувствие на българина. Разбирасе прави се с цел. Не ги слушаите троловете, а изучаваите и разузнаваите и разбираите света за себе си!!
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, от високо не се вижда мръсотията по улиците, презастрояването с хотели и окаяната инфраструктура. Курорт от третия свят.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодаря! Сега ще отворя сайта за да разгледам тази красота.
2
2
 
6
 
! Отговори
кдсцио преди 7 години
От реклама, не мога да си напиша коментара. Но явно това няма значение. Исках само да кажа, че Банско няма нищо, ама нищо общо с тази красота преди години, със сладкото мъчение да стигнеш дотам с рейса, да се качиш на рейса. Сега всичко ти е на тепсия с едно килкане на тъчскрийна. Това хубаво ли е? - ами не е . Защото така не си развиваш мозъка, не си развиваш мускулите, ти си само един консуматор, разбирай фабрика за л*а и твоят живот няма смисъл, няма как да кажеш на децата си(ако ги имаш
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С моите семейни доходи това е идеална възможност да посетя Банско, както и много други забележителности в родината, а и в света. Благодаря ви!