Следпразнично прибиране: Тапи на "Цариградско шосе" и Владая

До момента са регистрирани 30 леки катастрофи
Обновена: 5 мар 2017 22:13 | 5 мар 2017 20:30,
24
Следпразнично прибиране: Тапи на "Цариградско шосе" и Владая
Снимка: Архив, Булфото

Най-малко 60-70 хиляди автомобила са влезли в София в края на трите почивни дни.

Началникът на отдел "Пътна полиция" комисар Тенчо Тенев коментира пред "Фокус" интензивния трафик на входовете и изходите на София след празниците.

Той съобщи, че до момента има 30 леки пътнотранспортни произшествия, не са регистрирани тежки катастрофи.

Единственото място, на което движението се осъществява ръчно, е на кръстовището в Панчарево, уточни той.

"Доста натоварено е по "Цариградско шосе". В момента регулираме с Центъра за градска мобилност амплитудата на светофара, за да могат колоните от автомобили да влязат в София. Малко по-натоварено е и на Владая", каза още комисар Тенчо Тенев.

Колони от автомобили през деня се образуваха и в посока София на АМ "Хемус" преди тунелите "Ечемишка" и "Витиня". Натоварени бяха и АМ "Тракия", както и път Е-79 от Кулата към София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тапи на "Цариградско шосе" и Владая - Путин е виновен!
14
2
 
3
 
! Отговори
Гроб преди 7 години
Фъндъчка дигна незаконно ценат на билета и сега МАСОВЕ ХОРАТА ПОЛЗВАТ КОЛИ.ФЪНДЪЧКА, НИКОГА ПОВЕЧЕ КМЕТ НА СОФИЯ! Хласувайте срещу продажната ГРОБАДЖИЙКА!!!
13
3
 
6
 
! Отговори
Герги преди 7 години
Столичани, гражданите се върнаха от провинцията с багажници пълни със сланина, трушия и червено вино в 10 литрови минерални шишета .От утре ще се мръщят като граждани.Жалко , че не разбраха, че 3 март, не е пляскане, а празник на освобождението на България от турското робство. Добре, че бяха руснаците .
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Требе буркани да носят селинджърите изгладнели от зимата!
11
1
 
6
 
! Отговори
до Надя Николова преди 7 години
Кажи на каква трева си да си взема от нея
10
4
 
13
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Тези дни Бойко Борисов ще реже лентата на новата фабрика,в която по най-нова,космическа нано технология ще се сглобяват катарски джапанки!Катарските джапанки ще се карат на части-табан/ стъпало / + каишки.В един от цеховете,ще се бърка дзифт/ албански битум/ за запълване дупките по магистралите!Газовите доставки се осигуряват от Азербайджан-втечнена газ на кубчета,че заемала малко място в танкерите и лесно се реди на купчинки!
9
2
 
8
 
! Отговори
Таню преди 7 години
Матряла, уегайте! Утре 'а сте си по местата, мишkи! Седем часа да сте по колите и да идвате, че имаме за вас нови инструкциЙ!
8
2
 
12
 
! Отговори
ЦОНЬО преди 7 години
шебеците се връщат в клетката
7
4
 
16
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Софиянци се прибират от село. Напълнили са багажниците с буркани, ще изкарат още месец у Софето.
6
10
 
18
 
! Отговори
шофьорка преди 7 години
Вие,дето се мислите за големите граждани,сте най-опасни на пътя.Истинските граждани остаряха и не карат коли,всички други сте селинджъри.Ама не трябваше да сменяват номерата на колите,всеки да кара с номера от родното му място,тогава щеше да е ясно кой как кара.
5
2
 
29
 
! Отговори
шофьорка преди 7 години
Това е безумие!30леки катастрофи били!Скъпи шофьори,не карайте сякаш ви гони апокалипсис и вие бягате да се скриете.Често успявате,ама завинаги,жалко за вашите близки.Имате модерни телефони и часовници,направете експеримент,че когато бързате и когато не бързате пак стигате с 5-10 мин.разлика.Не се срамувайте да карате безопасно след някой друг.Осъзнайте се!Живота е прекрасен,стига да знаем да го живеем безопасно и разумно.На добър час!
4
10
 
5
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
И руският посланник каза - авторитетна личност сме!Браво!
3
12
 
5
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
И от Китай казаха, че за тунела под Шипка ще помогнат. Уважават ни!
2
21
 
10
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Като се върне ген. Борисов на власт, ще построи 12-лентови магистрали, да им е удобно на хората! И още спортни зали, във всеки град! Детски градини, от Катар казаха колкото агнета произведем, всичките ще ги изкупят. Толкова фабрики нови изникнаха, бизнеспаркове, уважават ни, Камерън дойде лично и видя. Службите се допитват до нас, папата дойде и видя, газовият хъб от Европа му дадоха зелена светлина, реформите тръгнаха, на учителите дадохме, на пенсионерите всеки шест месеца, нови Браво!
1
12
 
14
 
! Отговори
Зъбльо преди 7 години
Така им се пада на богаташите, дето имат пари коли да карат!