Мъжът, който се самоуби, след като уби сина си – военен

Сам се е обадил да съобщи за престъплението преди да отнеме живота си
Обновена: 6 мар 2017 20:22 | 6 мар 2017 20:12,
33
Мъжът, който се самоуби, след като уби сина си – военен
Снимка: архив Булфото

Малко по-рано Dnes.bg писа за 70-годишен мъж от родопското село Добралък, който застреля 44-годишния си син и след това се самоуби.

Причините за тежкия инцидент все още са неизвестни.

Възрастният мъж е бивш военен, а семейната трагедия се е случила на именния му ден - Тодоровден, между 19:00 и 19:30 часа. 

Малко преди това мъжът почерпил за празника си съседи, които заедно със сина му, помогнали да отрежат голям клон на дърво в двора на къщата.

Сигнал за инцидента е подаден от кметския наместник на селото, който получил обаждане от бившия военен, който със спокоен тон му казал: "Кмете, обади се в МВР-то, че убих сина си".

При разследването е станало ясно, че преди да се обади на кметския наместник, 70-годишният мъж се е обадил и на дъщеря си, като й признал, че е убил брат й. Той бил ерген и живеел в Пловдив, като за празниците се качил във високопланинското село Добралък, съобщава "Труд".

Съселяните на възрастния мъж са в шок от случилото се, защото всички го познавали като тих, работлив и скромен човек, недоумявали за причината, довела до фаталното решение да застреля сина си, а после да сложи край и на живота си.

Преди повече от 10-ина години в Добралък имало друга фамилна трагедия, при която местен алкохолик убил и разчленил трупа на сина си, но после сам се предал в местното кметство, твърдят жители на родопското селце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички военни и полицаи които участваха в процеса на възражданете ги чака същата участ. Ами божия воля няма да прокопса тоя народ.
7
2
 
8
 
! Отговори
game1 преди 7 години
на 70 години и да убиеш! Не знам какво може да е станало толкова и предвид това, че изглежда като да го е направил съзнателно?!!Евентуално ако наистина е 'почнал да кара в насрещното' и бащата с твърдите устои от Родопите не го е понесъл... Лека пръст и на двамата !
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава "работа"...
5
1
 
7
 
! Отговори
БеГеМама преди 7 години
Много бегедрами днес много нещо...
4
18
 
11
 
! Отговори
Загрижен съм! преди 7 години
Казах ви аз че с тоя президент ще берем ядове.А с вицепрезидента-хептен.
3
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Военните и полицаите са най-простите членове на обществото,а в България ни управляват точно такива простаци.Какво бъдеще да има такъв *** народ.....
2
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
докъде докараха нещата президента и служебното правителство! Всеки ден убийства и самоубийства!
1
8
 
6
 
! Отговори
Фатме преди 7 години
И у истанбул беше същото