Пак бой на пътя: Счупиха ръката на шофьор след засичане

Юмручната схватка станала на кръстовище в Разград
6 мар 2017 18:00,
65
Пак бой на пътя: Счупиха ръката на шофьор след засичане
Снимка: архив Булфото

Шофьор на автомобил пострада след като бе пребит на кръстовище в Разград. Мъжът е с охлузни рани по главата и със счупена дясна ръка.

Пострадалият е бил пребит от двама братя след засичане на пътя. Инцидентът станал около 13 часа вчера на кръстовището между булевард "Априлско въстание" и улица "Странджа", съобщават от Областната дирекция на полицията, цитирани от "Дарик".

Двама души, които се возели във "Фиат Брава", излезли от колата и се нахвърлили върху шофьора на другата кола. Нанесли му побой и хвърляли пластмасови бутилки с вода по автомобила му "Ауди А3".

Нападателите са двама братя на 23 и на 16 години от самуилското село Ножарово.

Потърпевшият е на 25 години от Разград. Той е прегледан в болницата в областния център.

По случая е образувано бързо производство за нанасяне на телесна повреда и за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
23
 
! Отговори
Фатме преди 7 години
Нормален турски ден
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам, защо някои са против Дянков? Та тои, казва истината. На младите им липсват, първите 7 и следователно култура на шофиране, а защо ли, след като можеш да си купиш книжка...!
30
3
 
4
 
! Отговори
аз преди 7 години
До 23, ами нали това казвам!? Някой друг на мое място, може и да не му е ден и да си го изкара на такъв, но защо не се търси впоследствие отговорност и от двамата? Спомнете си Тошко от Враца с бокса дето си защитавал честта. Същото пренебрежение към обществото и тук. Да не мислите, че първо не са се попсували, ама батките са така, първо скачат на бой, а после олеле бият ме, както си стоях тихо и мирно.
29
2
 
3
 
! Отговори
Дянков преди 7 години
До 24:Благодаря, че не беше "груба" :))Ако бях "НОВОГРАЖДАНИН" , тогава не всички около мен, щяха да ме наричат, "ГРАЖДАНИН МИРА"... :) учи език, ако не ме разбираш... :))) Не съм груб, надявам се :))
28
2
 
9
 
! Отговори
Stonewall Jackson преди 7 години
А къде е МеВеРе ?
27
18
 
2
 
! Отговори
Kiko BMW M6 преди 7 години
Ми кат прай за бой няя го глеат мноо ясну.колко съм ги запуквал и аз пално е с селяци дет си карат баракудити в лявата лента с 80 и такав ко да го праиш ми кажи
26
3
 
17
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Един така слезе да ме бие насред селаките пътища по Северозапада....После се напишка...Мъчно ми е за пикльовченцата... Просто понякога не предполагат какви велики глупости правят... :(
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КойнаревАз смятам да му счупя нещо. И винаги снимам с рекордера.Ако знаете колко гашници съм публикувал в ИНЕТа...
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДянковСкъпи Дянков,И аз не искам да съм груба. Просто си нагласи така изказа, че да не звучиш като "новогражданин". Иначе - извинявай за реакцията ми. Можеше да е и по-добре нагласена :)
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До азНа бас, че тоя, който подрипка да бие е по-смотания селинджър!
22
2
 
12
 
! Отговори
Койнарев преди 7 години
Саамо едно се чудя кога някой ще се престраши и ще омята някой бабаит на предния си капак. Дано не ми се налага, но така смятам да направя.
21
3
 
7
 
! Отговори
Дянков преди 7 години
Мила, Еви ако беше прочела внимателно щеше да разбереш, че усмивам Софиянци, а не ги възхвалявам!!! И да не говорим за култура, образоваие и мироглед. Просто нямам щелание да съм груб... И да се изтъквам. :)))
20
7
 
25
 
! Отговори
аз преди 7 години
Що ли не се учудвам? На бас, че шофьорът на аудито ги е засякъл умишлено, както всеки селянджър дето си мисли, че марката на колата издава социалния статус, като са му свирнали е скочил да раздава шамари, като истнски батка, но си е изял само боя.Наскоро в еднопосочна улица, един ми зави с нова кола пред мене и ми свиреше да дам назад, въпреки че той е в нарушение. Не се разбрахме и изхвърча от колата си с тръбен ключ. Само дето тежеше 50 кила с мокри дрехи и като слязох и аз, се отказа.
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мда, а можеше да четем 2ма *** отстреляни....
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма значение на какви тенекии си се качил. По грамотния стил на шофиране се познава добрия шофьор. Келеметора се вижда отдалече - газ до дупка! Бързат, за да имат време да се хвалят колко бързо са карали... И за донори не стават, заото са или на мръвки после, или миришат на печено... Печени са, ама после...
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, по селата не останаха хора... Всичката *** е в градовете и се правят на "граждани", ама не знаят за какво става дума... Вярно е, че се познават по това, че се правят на софиянци...
16
6
 
13
 
! Отговори
ЕВИ преди 7 години
До ДянковЩом се хвалиш, че си "софиянец" и вече ми е ясно, че ти липсва възпитанието.Да се беше похвалил, че имаш образование, КУЛТУРА от някакво (естествено, не всякакво) естество...Хваленето на "координатен принцип си е простотия и колибарщина отвсякъде!...и си забавление за забавляващите се :)))))))))))))
15
4
 
18
 
! Отговори
Нико преди 7 години
Брей, тия с Фиата да не си помислили, че карат БМВ и да са така агресивни кат всички *** дето карат БМВ-та......смешници:):):)
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен10Разсмя ме ! Браво на теб!Но все пак трябва да се замислим за забрана на партиите поне за 10 години, докато се пооправим. И да се избират отговорни правителства и администрация. Т.е. да отговарят за това, което правят. Да видите как няма да има кой да иска да работи като "държавен служител"
13
2
 
22
 
! Отговори
Дянков преди 7 години
До 4: Защо, Вие да не сте от там...? И само за уточнение, пред "Ножарожо" е нужно да се постави, "село", и какво значение има кои от къде е? Аз съм Софиянец, и съм се нагледал на мн. повече простотия по улиците... СЪЩО ТАКА, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ СИ... ВАЩНО Е , ДА ИМАШ КУЛТУРА НА ШОФИРАНЕ, И ДА НЕ ТИ ЛИПСВАТ ПЪРВИТЕ 7 ГОД. !