Пак бой на пътя: Счупиха ръката на шофьор след засичане

Юмручната схватка станала на кръстовище в Разград
6 мар 2017 18:00,
65
Пак бой на пътя: Счупиха ръката на шофьор след засичане
Снимка: архив Булфото

Шофьор на автомобил пострада след като бе пребит на кръстовище в Разград. Мъжът е с охлузни рани по главата и със счупена дясна ръка.

Пострадалият е бил пребит от двама братя след засичане на пътя. Инцидентът станал около 13 часа вчера на кръстовището между булевард "Априлско въстание" и улица "Странджа", съобщават от Областната дирекция на полицията, цитирани от "Дарик".

Двама души, които се возели във "Фиат Брава", излезли от колата и се нахвърлили върху шофьора на другата кола. Нанесли му побой и хвърляли пластмасови бутилки с вода по автомобила му "Ауди А3".

Нападателите са двама братя на 23 и на 16 години от самуилското село Ножарово.

Потърпевшият е на 25 години от Разград. Той е прегледан в болницата в областния център.

По случая е образувано бързо производство за нанасяне на телесна повреда и за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За побойниците по пътищата наказанието трябва да е само затвор, но ефективно дори и няколко месеца само, тогава ефект ще има. Иначе с тия условни присъди за подобни деиствия е все едно да плашиме кучето с наденица.
51
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до гражданинА Резград какъв град е? ----------------А София какъв е ? Щот тук па ич не се бият по кръстовищата
50
5
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
А какво правят селяните-побойници в града Разград? Защо селяните не са на нивата с мотика или търнокоп в ръка и защо не се грижат за производство на храна за хората,а са тръгнали да разхождат тъпите си мутри из града?
49
2
 
11
 
! Отговори
Kakuv e smisala преди 7 години
Защо трябва да си утежняваме живота с тази агресия? Вече станахме асоциални, всеки се е затворил в своя малък свят (работа, пари, проблеми...) и не можем да общуваме човешки с останалите. Засичаш някой - вдигаш ръка и се извиняваш. Става леко ПТП, пише се протокол към застрахователя и се приключва. Кому е нужно да се прибере при семейството си със счупена ръка след работа, или в другия случай млади момчета да бъдат разкарвани по съдилища с години?
48
3
 
11
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 7 години
Трябва да си променим мисленето .В тази История Бития не е спазил Правилника за движение по пътищата , засякъл е друга кола .Вчера имах същия случай - карам си с 40 на главен път и изведнъж от дясно от път без предимство изкочи кола със около 70 км , две патки си ръкомахаха в колата и продължиха .Добре че имах късмет и реакция , ядосах се защото дъщеря ми седеше до мен и щяха да я смачкат . Реакцията ми беше да ги догоня и да им строша главите .Спрях на място и броих до 10 .
47
2
 
15
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Не разбирам битият е слезнал да се разправч с тях или те са го последвали докато спре някъде?И понеже стават такива неща често в Бг се чудя какво му е толкова на едно неволно "засичане" та все бой става?
46
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато държавата отсъства, своеволията се случват.
45
3
 
5
 
! Отговори
зававчика преди 7 години
лапетишняк тука не се говори кои ще сипе захар или нелина на някой в резеряоара съвсем друга е темата аман от как му викаха децата ми хейтъри ли беше
44
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
S betona,ti si mnogo lesen chovek.Shte vidya kude ostavuash kamiona 1 L belina v rezervoara ti i smeniai kursa.
43
5
 
22
 
! Отговори
де.довия преди 7 години
аз карам 33 тона бетон помпа и ми е пре д.едовия минавам и не ми пука спазвайте си правилата че тоя камион трудно спира а па и аз съм на високо
42
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 40 . Браво. Какво работиш? Ако някой ти блъсне мазератито как ще реагираш
41
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 40Аз карам Мазерати.
40
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма значение кой каква кола кара, а каква култура и доходи има. Аз карам BMW ама няма да тръгна да се бия за колата си?! Колата е средство да си вършиш работата. Като имаш добри доходи имаш добра кола. Имал съм и рено клио. Нямам проблеми с това на каква кола се возя. Но гледам колата да ми е колкото дохода за половин година макс.
39
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щастлива развръзка добре че не е умряло 16 год братче налитайки на бой та цяла България да го оплаква като във Враца.
38
2
 
10
 
! Отговори
пичети преди 7 години
*** ти мислиш ли че вече някой кара невъоражен ???
37
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората са озверели. Аз в неделя имах леко ПТП във велико търново. Ей така излязаха двама братя и се развикаха. Вече готови да се бият и ми вика как щял да ме разтреля ако имал сериозни щети и т.н. ?! Пълни ***.. Мен бебешката ми колка е по-скъпа от колата му. Ще стане така че човек трябва въоръжен да кара. Тая държава много запада
36
2
 
44
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
Крайно време е за такива биячи да има по-строги закони,като ефекривни присъди от няколко години затвор и там да си показват бабаирлъка.
35
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямам причини да симпатизирам на Борисов,но понякога е много прав: Материала ни е калпав!
34
9
 
9
 
! Отговори
111 преди 7 години
Нормално за Рязград
33
5
 
5
 
! Отговори
белмекен преди 7 години
ха ха много ги обичам такива коментари и като се изправиме един срещу друг нещо ви се разминават плановете чукай на дърво караите си леко колите и не скачайте много че после болката е неуписуема :)