Убийството в Казанлък: От ревност, бивш полицай гръмнал жена си

Мъжът бил добряк и спокоен, но изпитвал патологична ревност
Обновена: 6 мар 2017 11:12 | 6 мар 2017 10:45,
32
Убийството в Казанлък: От ревност, бивш полицай гръмнал жена си
Снимка: архив, Bulphoto

Убийство от ревност и последвало самоубийство - това е основната версия, по която работят в момента разследващите в Казанлък.

В 6:18 часа тази сутрин таксиметров шофьор е подал сигнал на телефон 112 за два трупа на мъж и жена, които лежали в междублоковото пространство до блок 46 в казанлъшкия квартал "Васил Левски", пише "24 часа".

Още по темата

Малко по-късно станало ясно, че загиналите са Галя Козарева, на около 46 г., и Драгомир Кирчев, който е 50-годишен.

Двамата живеели на семейни начала от близо 18 години, но нямали брак. От връзката си имат 15-годишно момиче, което учи в художествената гимназия на Казанлък.

Близки разказват, че Драго и Галя имали намерение да сключат граждански брак, но напоследък отношенията им охладняли. Те дори вече не живеели заедно.

Драгомир се пенсионирал като полицай в казанлъшката полиция, но продължавал да дава дежурства в районното управление. Галя работела във ведомствения бюфет на казанлъшка фирма.

За мъжа разказват, че бил добряк и спокоен човек, но изпитвал патологична ревност.

Най-вероятно тази сутрин той я причакал пред входа на блока, където живеела Галя, и между тях възникнал скандал. Драгомир не издържал и застрелял жената със служебния си пистолет. След това застрелял и себе си.

Двата трупа, които все още лежат на асфалта на улицата, били открити един върху друг. На местопроизшествието били открити шест гилзи.

В момента огледът продължава. На място са окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов и директорът на обл. дирекция на МВР Николай Кирков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко, че в такъв момент не е помислил за детето си! Факта, че толкова години са били заедно, но не са сключили брак, ме кара да мисля, че нещо интуитивно им е подсказвало, че няма да им се получи семейството... Дано почиват в мир!
1
4
 
45
 
! Отговори
Елемаг преди 7 години
А какъв да е друг?98% от личния състав в МВР и на обикновенния човек е ясно, от какво се състои!!