Убийството в Казанлък: От ревност, бивш полицай гръмнал жена си

Мъжът бил добряк и спокоен, но изпитвал патологична ревност
Обновена: 6 мар 2017 11:12 | 6 мар 2017 10:45,
32
Убийството в Казанлък: От ревност, бивш полицай гръмнал жена си
Снимка: архив, Bulphoto

Убийство от ревност и последвало самоубийство - това е основната версия, по която работят в момента разследващите в Казанлък.

В 6:18 часа тази сутрин таксиметров шофьор е подал сигнал на телефон 112 за два трупа на мъж и жена, които лежали в междублоковото пространство до блок 46 в казанлъшкия квартал "Васил Левски", пише "24 часа".

Още по темата

Малко по-късно станало ясно, че загиналите са Галя Козарева, на около 46 г., и Драгомир Кирчев, който е 50-годишен.

Двамата живеели на семейни начала от близо 18 години, но нямали брак. От връзката си имат 15-годишно момиче, което учи в художествената гимназия на Казанлък.

Близки разказват, че Драго и Галя имали намерение да сключат граждански брак, но напоследък отношенията им охладняли. Те дори вече не живеели заедно.

Драгомир се пенсионирал като полицай в казанлъшката полиция, но продължавал да дава дежурства в районното управление. Галя работела във ведомствения бюфет на казанлъшка фирма.

За мъжа разказват, че бил добряк и спокоен човек, но изпитвал патологична ревност.

Най-вероятно тази сутрин той я причакал пред входа на блока, където живеела Галя, и между тях възникнал скандал. Драгомир не издържал и застрелял жената със служебния си пистолет. След това застрелял и себе си.

Двата трупа, които все още лежат на асфалта на улицата, били открити един върху друг. На местопроизшествието били открити шест гилзи.

В момента огледът продължава. На място са окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов и директорът на обл. дирекция на МВР Николай Кирков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 7 години
Балкански ***. комплексарска история. Криворазбрани ценности, чувство за собственост граничещо с психоза. Жалко за детето, което сега ще трябва да се оправя някак. Що за човек трябва да си? Ако обичаш някой искаш той да е добре. Всичко останало е объкана представа за една връзка.
21
0
 
5
 
! Отговори
... преди 7 години
Психичното здраве със всичкия стрес в днешно време си е несигурно. Полицай и военни трябва да ги тестват постоянно, особено пенсионираните. А колко полицаи са пияни на работа...?
20
0
 
5
 
! Отговори
... преди 7 години
Трагедия.. Това не е начина. Стотици хора взимат диплом за психолог, за психиатър, а никой не ги ползва. Те такива неща се случват по целия свят, трагедии... Една двойка или семейство, ако отиде на терапия, дори тя да е безполезна, поне вече няма да е затворено само между тях. Ако този човек беше помислил за детето си, нямаше да направи така. Бил е на ръба, толкова куршуми ги е изстрелял с трепереща ръка.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тия ненормалници в униформа, спрете да им давате оръжие. Във Великобритания патрулните двойки са въоръжени с палки, а единият има и тизър. Нашите психари тука влачат пищови, с които пуцат по пиянските си сбирки, или да утрепят някой роднина!
18
0
 
6
 
! Отговори
nina преди 7 години
Аман от комплексирани психари,които си мислят,че жените са вещи.Поне не е отсрелял и детето този "тих" убиец.Да почива в мир жената,жалко за сирачето :(
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шест гилзи за двама и от близко растояние сякаш са много за случая.
16
1
 
3
 
! Отговори
гого преди 7 години
до анони ника 9Радев ли ти стана проблема бе кух, то нсй лесно, ама и путин е виновен,кск само Радев...що за промит мозък рсзложен си
15
13
 
8
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
след 40 пощуряват тез жени, почвст едни паралелни връзки,обикновено с по млади момченца пи на 30. Жребци. Като я усетиш такава какви рога ти слага.....не ми се приказва.
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В първата новина пишеше: Става дума за млади хора, предава Нова тв.-=-=-=-Остава да се съглася, че мъж на 50 години и жена на 46 години са млади хора, т.е. и аз съм млад на 60 години.
13
1
 
9
 
! Отговори
Грюгер преди 7 години
Лична драма,виновни са политиците,беднотията и липсата на претенция,култура, дебати на тази тематика,страшно много депресии,кризи и чувство на безизходица...И двамата са имали още живот и щастие... уви.
12
0
 
24
 
! Отговори
Не помня кой беше преди 7 години
казал:"Пази се от гнева на спокойния човек." Така, де, ще е спокоен до едно време. Като прекалиш вече няма да е спокоен, а са се натрупали и лихви за това време.
11
0
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
някой май е усещал празнина в себе си....
10
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А охлюва Плевнелиев за малко във война с Русия да ни вкара.
9
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
демокрация до последния жив българин
8
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ченгеджийски страсти... всичките ченгета да трошат камъняк на Белене
7
5
 
29
 
! Отговори
Добри Добрев-Добрист преди 7 години
Добряците и спокойните сме така. Защото много хора си мислят, че могат да злоупотребяват с чуждата добрина продължително и системно. И накрая на добряка му писва и хваща пистолета/ножа/теслата/бутилката и...спира за момент да бъде добряк.Доброто поведение и обноски са признак на култура и възпитание, не на слабост, както *** много често погрешно преценява. И после- ама защо така станало? Ами прецени си твоето поведение, ***!
6
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените в повечето случаи са виновни! Все не им стига мъжа който имат, все нещо ново търсят, все кръшкат! А изглеждат ли перфектно самочувствието им е до небесата, затова и връзките им продължават колкото една песен, цял живот са самотни!А мъжете обичат за цял живот!!!!
5
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И още го държат на служба при условие, че е пенсиониран! Но няма застрелян никакъв престъпник. На дежурство поспива, сетне ходи да застреля жена си.
4
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Започва промяната с топ соц. *** Радеф!
3
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива са полицаите. Добри хора. Само малко психопа'ти.