След избухване на газова бутилка: Пожар в три имота в Силистра

При инцидента са пострадали две жени - майка и дъщеря
9 мар 2017 16:18,
3

Снимка: Булфото

4 пожарни автомобила и 18 огнеборци потушаваха пламъци на три къщи в Силистра сутринта. Две жени са с изгаряния, предават от Булфото.

Пострадалите са майка и дъщеря - на 75 и 48 години, които са откарани в клиниката по изгаряния във Военноморска болница във Варна.

По техните думи огънят избухнал след взрив на газова бутилка в дома им.

Вследствие на взрива и пожара къщата им е унищожена напълно. На втората къща, построена само преди месеци, е изгорял покривът, а третият имот е пострадал по-леко.

И трите къщи са в гъсто населен квартал на Силистра, но бързата намеса на пожарникарите предотврати разпространение на пожара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълненето на кантар е решението, но как да се стимулират хората да го правят? Няма как до като не се наложи тотален контрол на станциите пълнещи бутилки на кантар, сваляне на цената на газта за битови нужди, задължително при пълненето да има дисплей на кантара които свободно да се вижда от клиента.
1
3
 
2
 
! Отговори
Сп??нс преди 7 години
Много е зле работата, щом толкова на често ви гърмят бутилките, лошото че нищо не ви влиза в манерките. Оня ден някъф луд открадна камион с бутилки, катастрофира и се пръснаха по магистралата и не се взриви нито една. А за битови инциденти 1-2 годишно, но хората не ползват 50 годишни бутилки,без противовъзвратен клапан на китаиски и/или туристически котлончета и т.н. .....