От "любов" към животните: Чужда къща – незаконен приют!

Любителка на животните настани четириноги в къща на съседка
13 мар 2017 11:23,
13
От "любов" към животните: Чужда къща – незаконен приют!
Снимка: bTV

Любителка на животните превърна чужда къща в приют за кучета и котки, без знанието на собствениците. В стаите в продължение на месеци били приютени четириноги любимци.

Габриела Манкова живее в Лондон. Когато разбира, че във вилата й в бургаското село Полски извор са настанени десетки котки и кучета, хваща първия самолет. И изпада в ужас. 

"Това цялото заради нея вече е за събаряне. Няма местенце, където да не е влязла, няма местенце, което да не е унищожила. Това не е вандалщина, не знам как да го нарека! Тя се е изгаврила с целия ми имот", категорична е собственичката.

Според Габриела съседката й пренесла част от бездомните животни, за които се грижи, в собствената си къща. Направила го, след като разбрала, че стопанката се връща, обясни Габриела пред bTV.

Габриела дори разпознала част от вещите си в страница, която природолюбителката поддържа в социалните мрежи. Други открива в двора й. От бургарското МВР са категорични - намерени са доказателства, че в къщата е имало животни.

Природолюбителката Камелия Томова обаче се крие. Твърди, че се грижи добре за животните и не ги била настанявала в чужд имот.

"Аз имам 500 квадрата място, какво ще гледам там? Аз имам осем котки, осем котки мога да ги гледам и вътре в къщата си, вътре при мен в стаята", подчерта тя.

Срещу жената и друг път е имало жалби от хора от селото - пускала кучетата без надзор по улиците.

Ветеринарни инспектори установиха, че част от кучетата не са регистрирани. В Закона за животните обаче нямало ограничение колко на брой могат да се гледат на село.

Полицията разследва случая, а Габриела ще заведе дело за унищожената си къща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Собственичката преди 7 години
Анонимния, трудно е да се повярва, че една жена е способна на подобно нещо докато не се сблъскаш с действителността, но живота е колело и никой не е застрахован, а и да си застрахован не помага ;) Относно въпросната нагла съседка при всички положения няма да остане безнаказана за действията си!!! Дори и барачка да е, тя е чужда и никой няма право да се гаври с чуждата собственост! А относно любовта към животните, да пази Господ от такива любители! Тези животни по улицата са били по щастливи!!!
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички любители на животни са такива-нагли,нахални.Кой и позволява да си настанява живтните в чужд имот и на какво основание?На всичкото отгоре ще пусна и кучета по улиците.Иначе не искат да има кучета по улиците.Кой ги пуска?
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С чужда пита помен правилаТая к...любка
8
3
 
10
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Бездомните котки са много по-голям проблем от бездомните кучета, но в случая тези даже не са бездомни, благодарение на тази криворазбрана любов към животните. Ако толкова обича животните, да ги кастрира, да ги обезпаразити и да ги гледа по начин, не обезпокояващ останалите хора.
7
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам снимката преди кучетата и котките други животни са вилнеели - двукраки.А на тая "лондончанка" явно хич не й е пукало за имота. Със сигурност "добронамерени" съседи са я нахъсали срещу психичноболната жена с животните.
6
1
 
19
 
! Отговори
Онзи преди 7 години
Няма по-голямо наказание, от това да живееш съседски с такава коткарка ! Денонощно тропане, мръсотия, разгонени котки врещят и т.н. Аз гледам животни, обичам животни, но такъв котешки фанатизъм ,от страна на някоя нечистоплътна женица ми идва в повече !
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
луда кукумямка!
4
37
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе, жената настанила животинките, за да си спаси от тежката зима в някака изоставена барака, и сега - голям проблем станало! Ако имота беше читав никой нямаше да може да влезе в него, щеше да има охрана, СОТ-ове под път и над път. Много пищене - за нищо!
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако писаното в статията отговаря на действителната истина, това си е доста тежко криминално престъпление.
2
5
 
29
 
! Отговори
Ми преди 7 години
те повечето животнолюбци са откачалки и надарени с феноменална наглост!Такъв ако се развихри в мой имот,ще го вкарам в ортопедията и то така,че да не може да докаже че имам нещо общо.Да ходи да се оплаква после на отец Гарабед Арташ Атаян!
1
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обичам животните, но тази жена е за яка глоба от поне 2000лв и да възстанови щетите, които е нанесла върху чуждия имот. Стига с това безразборно развъждане особенно на котки. Кога повечето такива хора ще разбрета, че правят мечешка услуга на тези животни, като ви е грижа хванете ги, платете им кастрацията и си гледайте у вас. Омръзнало ми е от безпризорни котки на, които се изсипват буламачи през терасите и пред блоковете е пълно с мазни петна.