Очаква се поток от мигранти, засилват охраната по границата

Герджиков се срещнал тази сутрин с ръководителите на службите
14 мар 2017 21:20, Красимир Ангелов
47
Очаква се поток от мигранти, засилват охраната по границата
Снимка: Булфото

Служебният премиер Огнян Герджиков съобщи, че са предприети допълнителни мерки по охрана на българо-турската граница, защото се очаква, че може да има поток от емигранти през следващите дни.

Министър-председателят съобщи, че тази сутрин е имал среща с министъра на вътрешните работи, с ръководството на ДАНС и специалните служби, на която е била докладвана обстановката, включително и на българо-турската граница. Докладвани са и мерките, които се предприемат и подготовката в случай, че се наложи усилване охраната на границата.

Герджиков присъства тази вечер на церемония по връчване на награди за отговорен бизнес. Там той коментира и  освобождаването на медийния си съветник Иван Гарелов. Премиерът посочи, че в условията на предизборна кампания е абсолютно недопустимо да се нарушават правилата.

"Той за съжаление ги наруши и това е достатъчно основание, макар и с много голямо съжаление, да уволня господин Гарелов", каза премиерът и добави, че въпросът е принципен - на право и на морал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 7 години
Манафов, носи си резервни ***. С уважение, Ахмед
11
2
 
5
 
! Отговори
Ердо преди 7 години
Пускам стадото. Сбогом и благодаря за рибата.
10
1
 
3
 
! Отговори
до бежанец преди 7 години
Страхотен избор. Успех,!
9
0
 
10
 
! Отговори
Манафов преди 7 години
Ахмед, ще те чакам на границата, идвай!
8
9
 
3
 
! Отговори
Юнкер преди 7 години
Всичко е под контрол. Европа бди Българино!
7
11
 
1
 
! Отговори
бежанец преди 7 години
Идвам да се заселя при вас. Поздрави, Ахмед
6
7
 
26
 
! Отговори
луканката преди 7 години
Ердоган пуска стадото, бягайййй! И кой е виновен затова?Така наречената западна Европа дето пръста си няма да помръднат за нас не дай си боже ако оня психар Ердоган пусне мигрантите,които първо при нас ще дойдат.Германия,Холандия и Франция са далеч тъй че ние ще изядем големия.
5
2
 
18
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Служебният премиер Огнян Герджиков съобщи, че са предприети допълнителни мерки по охрана на българо-турската граница, защото се очаква, че може да има поток от емигранти през следващите дни.--------------------------------Не "може", а със сигурност тази година (особенно от пролетта до края на есента) ще ни залеят като Цунами, ако не се вземат твърди превантивни мерки!ПСЗатова ли щатският посланик у нас намекна за "религиозна толерантност" от страна на българското общество!?
4
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Набеденият *** за президент Радев какво мисли по въпроса? Или няма заповеди от ***, свинйотова и деса ***?!?
3
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Две години и 3 месеца съм служил граничар и пределно ми е ясно какво трябва да се направи. Но селянжърите няма да го направят защото ще секнат евро.гейските мангизи към лагерите за бежанци. А спрът ли край с яхтите мезонетите и джипчетата. За един бежанец на ден му се полагат 100 евро. В тези пари влизат всички принадлежности за деня. Като храна тоалетни принадлежности отопление осветление. От тези 100 евро едва 20 евро се изразходват за човек. Разликата потъва в нечии джоб. В кой???
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К'во прайми?.Кой командва Европа?От еън натиск от диктатора Ердоган,а в ЕС определя вече и политиката ни от вътре чрез мюсюлманите.А ние пляскаме:Да живеят евроценностите.Боже опази ни!
1
34
 
8
 
! Отговори
Шах! преди 7 години
Ердоган , ще отвори турската граница за мигрантите!Това лято , населението в България ще се увеличи драстично!