Убитият таксиджия – с прободни рани, за убиеца нищо не се знае

Местни предполагат, че убиецът му има къща в Николово
14 мар 2017 11:23,
9
Убитият таксиджия – с прободни рани, за убиеца нищо не се знае
Снимка: архив, Bulphoto

Убитият таксиметров вероятно е извършвал превоз до русенското село Николово. Интересното в случая е, че трупът на шофьора и таксито са били открити в задънена уличка, без изход.

Според кметицата на Николово Марийка Генова, улица "Христо Ботев" е накрая на селото, не води на никъде, близо е до изхода към село Просена, граничи с поляната. Убийството е станало там, пред една от последните къщи, разказва "24 часа".

Още по темата

Засега липсва конкретна информация и за жертвата, и за убиеца. Сигнал към Спешна помощ в Русе е подаден в 4:35 ч. в нощта срещу вторник. Пристигналият на място екип от медици само е констатирал смъртта на шофьора.

Полицията извършила оглед на местопроизшествието. Жертвата има няколко прободни рани, но средството на престъплението все още не е уточнено. Засега няма и конкретни заподозрени за убийството, извършват се процесуално следствени действия.

Във вторник сутринта село Николово осъмна завардено отвсякъде от полиция, разказват местните. Хората предполагат, че убиецът наскоро си е купил къща в селото, а шофьорът бил от Русе. В някои от Facebook групите пише, че убитото момче е от Николово.

"Потресена съм, доскоро Николово бе най-спокойното село. Местните хора са миролюбиви, не вярвам да е местен. Предполагам, че в случая става дума за някой напушен наркоман. Нямам информация момчето да е от Николово, мисля че не е местен", обясни кметицата Марийка Генова.

За убиеца в селото се говори, че вероятно е психично болен. Според нея, вероятно той познава Николово, иначе няма как да стигнат до задънената уличка.

Селото се намира на петнадесетина километра от Русе, и е известна вилна зона. Къщи тук имат доста богати и известни русенци, а в непосредствена близост се намира и курортната местност Лесопарк Липник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да е любовна драма.Как па кметицата ги знае всичките напушени наркомани къде са какво правят?Що не види в селската кръчма местните тупани?Може да е някой от тях.Друг вариант е да са били арабски "бежанци". Те задължително носят ножове.
4
2
 
10
 
! Отговори
Брадвата преди 7 години
До СТака е. Но с "напушен наркоман" се подготвя обществено мнение и започва да се търси изкупителна жертва. А не може ли да е синът на самата кметица с ножа?
3
2
 
17
 
! Отговори
С преди 7 години
наркоманите независимо на какъв наркотик са,отношението трябва да е като в Китай и редица други държави,да не изброявам!
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Засега липсва конкретна информация и за жертвата, и за убиеца.Е "жертвата" без документи ли е била?
1
6
 
14
 
! Отговори
Брадвата преди 7 години
хаха "напушен наркоман" ?? само такива се разхождат с ножове по русенските, а и не само, села. И само те крадат и убиватСега българският "Хорейшио" ще набеди някой невинен за това убийство и ще разбият живота на поне 20 души около него. Пародия на кметица и пародия на държава