Да видиш Банско от въздуха - новата атракция в града

Всеки гост на скицентъра може да се качи на един от трите балона
16 мар 2017 21:23, Анисия Иванова
1
Да видиш Банско от въздуха - новата атракция в града
Снимка: Булфото, архив

Панорамни издигания с въздушни балони са поредната атракция от днес в сърцето на скизоната на Банско - Бъндеришка поляна. Под надслов "Небето е твое" всеки гост на скицентъра в Пирин може да се качи на един от трите балона, за да се наслади отвисоко на чудесната гледка на снежната планина с покритите с дебел сняг пирински върхове, гората и белите писти, а удоволствието е безплатно.

При хубаво време и ако няма вятър, разбира се, това е поредната атракция, която предлагаме на нашите гости до 19 март, разказа за БТА маркетинг-директорът на скизона "Банско" Иван Обрейков.

Балоните най-вероятно ще останат привързани заради вятъра, метеорологичните условия и безопасността на хората и няма да летят нависоко, като ще се издигат само на 10-20 метра височина, обясни той.

Обрейков изказа благодарност на екипажите - два от Украйна и един от Молдова. Днес пилотите направиха първите издигания.

В двата следващи дни - петък и в събота, при началната станция на кабинковия лифт в Банско за жителите на града и гостите на курорта ще бъде организирана и вечерна балон-фиеста, която ще започне в 19:30.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво! Публикувайте повече такива позитивни новини от България, че аман от тоя негативизъм!