Жестоко нападение на бездомни псета вкара мъж в болница

Хасковлията е с комоцио, фрактура на носа и счупена кост
16 мар 2017 14:37,
123
Жестоко нападение на бездомни псета вкара мъж в болница
Снимка: архив, Булфото

73-годишен жител на Хасково е бил приет в отделението по неврохирургия на местната болница след нападение на глутница бездомни кучета, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е бил подаден вчера в 20:10 часа.

Пострадалият е паднал на земята при нападението.

След прегледа му лекарите са установили комоцио, фрактура на носа, счупена радиална кост на дясната китка и контузия на дясното коляно.

Установени са свидетели на случая, по който е заведена и преписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 88Мога ако тази жена е готова да ги избие, щото не й е спокойно да се разхожда. Това е масово убийство на интелигентни същества за собствено удобство. Зло е доста...
77
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не можеш да наречеш една жена зла само защото не си пада по кучета.
76
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 86Ти си за фабрика, защото си работник. Гениално изказване, че кучето било само пазач...
75
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да взема куче като живея в апартамент.Кучето е за двора да бъде пазач.
74
9
 
4
 
! Отговори
Бау преди 7 години
До 83Нарекоха ме глупав. За това обясних с какво се занимавам. По интересно е как реши, че съм от София :) Хем злобен хем глуповат. Невероятна комбинация за всяка ситуация.
73
2
 
13
 
! Отговори
Фирмата преди 7 години
Какво ще кажат тия с професия ,, Природолябител ,, ? Нали живеят с парите за кучетата ...
72
16
 
5
 
! Отговори
До 69 преди 7 години
Мен примерно ме е страх да се разхождам, ако ти си наблизо. Това означава ли, че трябва теб да те ..... Много ли искам? Искам само спокойно да се разхождам.-=-Дано си разбрала. Проблемът в твоя случай е твоя страх, а не в кучетата. Лекува се просто - като опознаеш какво е това куче. Взимаш го от съвсем малко и започваш да се очовечаваш. Има куп породи, които няма да ти създават проблеми. Дребните породи няма да ти свършат работа, а за по-едрите няма да си готова.
71
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БауАре стига си ръсил тъпотии. Кой го интересува с какво се занимаваш? Някакъв селянин, който се домъкнал в София да трови въздуха.
70
9
 
6
 
! Отговори
Бау преди 7 години
До СтефКато се има предвид, че се занимавам с 3D дизайн и програмирана мисля, че можем да поспорим за 'глупав'. Заслепен сте от страха за детето си това е проблема ви. И за ще спра да споря с вас. До 77Всеки ветеринарен кабинет задължен да проверява животното за чип при какъвто и да е преглед. При липса, се уведомява специфициран орган. Може да се сложи висок данък за НЕ-кастрирани животни например. Има варианти, но хората искат да имат всякакви права и някой да чисти след глупостите им.
69
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"***" в заглавието може, а аз като написах "по-мияри" не може, така ли?
68
4
 
9
 
! Отговори
Трътла от Берлин преди 7 години
В Берлин няма кучета, който го е страх да идва насам. Аз от Враца избягах заради кучетата. Сега имам един пес, който пие и се друса, но пак е по-добре.
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
парите които се дават на еко равновесие, биха стигнали да приберат всички кучета и да ги гледат нормално.Но нали някой се изказа че ако от квартал А вземат кучетата, то видиш ли там отиват нови и стават повече, което не ми излезе от сметката как става.
66
11
 
6
 
! Отговори
До 68 преди 7 години
Има *** начин да нямаш страх от кучета. Вземи и отгледай едно куче от малко, но не взимай дребна порода, а нещо средно или по-едро. Гарантирам ти, че ще забравиш за страха си от кучетата. Така излекувах децата си от страха от кучета. Един лабрадор ще ти свърши работа, може и коли, но те са с по-дълъг косъм. Разхождай го с други кучета от всякакви породи. Иначе ще си както пише номер 69 - ще станеш зла.
65
2
 
8
 
! Отговори
Бау преди 7 години
До 71Ами примерно огромни глоби за всеки, който изгони кучето си, пусне го да пое*е, води разгонена женска напред назад блеейки. Чипиране задължително, за да се знае кой го е изгонил и т.н. Проблема е в хората не в магически появяващите се от въздуха кучета. Просто е.
64
9
 
5
 
! Отговори
Бау преди 7 години
До СтефАко говорим за масово убийство. Това не е решение. И ако учите детето, което толкова обичате на такива "решения", ще стане зъл човек. И когато остареете ще видите какво мило отроче сте отгледали. Не мога да имам диалог с някой, който е готов да избие всичко, което види за да спаси "евентуално" детето си от травми.
63
3
 
13
 
! Отговори
Anonimenn преди 7 години
Защо да е безумно? В моят град има много захвърлени кучета. Някои от тях дори смеска с породисти и си личи, че са били домашни. Тези животни трудно оцеляват на улицата, защото са уплашени и не знаят как сами да се грижат за себе си. Говоря от личен опит, защото ние прибрахме едно такова куче. Сигурно около месец не беше яло и едва имаше сили да хапне от изтощение. Да не говорим колко време сънуваше кошмари и се събуждаше лаейки. Със сигурност е било домашно и някой го е изхвърлил.
62
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 68Не искаш много, но решението да избием всички кучета, за да може да се разхождаш спокойно не е никак хуманно. Ако за теб това е решението ти си един много зъл човек. Това е.
61
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си призная страх ме е от кучета от малка и не мога да го преодолея.Не ми е приятно като минавом покрай улични кучета. Изтръпвам.Искам спокойно да се разхождам. Много ли искам?
60
18
 
5
 
! Отговори
NIKI преди 7 години
КУЧЕТАТА НЕ ЛАЯТ И НЕ ХАПЯТ БЕЗ ПРИЧИНА!!!!!!!ПРИЧИНАТА Е В ХОРАТА!
59
9
 
6
 
! Отговори
Бау преди 7 години
До СтефДа кажем, че вярвам на историята ти за 10 годишният ти. Нахапан без абсолютно никаква причина както си седи невинно. Съгласен съм, че кучетата могат да са опасни и агресивни. И те като хората са най-различни. Някой от тях са бити и гонени и са станали агресивни. Писал съм по-долу, че не желая да са по улиците и не защитавам тази теза. Но тук пишат хора, които ги мразят просто защото са зли трябва да мразят и убиват нещо живо. Това ми е проблема. Но решение за него няма ...