Март ще се усмихне: Слънчева, топла... пролетна седмица

Следващата седмица ще посрещнем астрономическата пролет
17 мар 2017 16:15,
3
Март ще се усмихне: Слънчева, топла... пролетна седмица
Снимка: архив "Булфото"

Набеденият за най-непостоянен месец март ще покаже добрата си страна през следващата седмица. Времето през нея ще е топло, слънчево и приятно, прогнозират синоптиците. Е, няма да липсват тук-там облаци и дори дъжд, но това ще са изолирани и краткотрайни явления.

Още през този уикенд температурите ще се повишат. Слънцето и облаците ще се редуват, слабо ще превали на много малко места. В събота и неделя температурите ще бъдат между 15 и 20 градуса, сочи краткосрочната прогноза за времето, цитирана от "Дарик".

Новата седмица ще започне с топло и предимно слънчево време както подобава на пролетта. На 20 март България ще посрещне астрономическата пролет.

На този ден дневните температури ще се повишат още малко и ще бъдат между 17 и 21 градуса. Минималните температури също ще се повишат и ще бъдат между 7 и 9 градуса.

Във вторник, 21 март, ще бъде още по-топло и слънчево над цялата страна. Максималните температури ще достигат в много места 22 градуса, за София около 19 градуса.

В сряда, 22 март, ще остане топло, но ще започне да се заоблачава, като не е изключено на места в Западна България да превали дъжд. Температурите ще останат високи – отново до 22 градуса, за София около 19 градуса.

На 23 март, в четвъртък, над страната ще бъде предимно облачно, с температури около 17-19 градуса, в София около 17 градуса. Отново на места ще превали дъжд.

На петъчния 24 март ще има разкъсана облачност, като по-значителна ще бъде над Източна България. Температурите ще достигат до около 20 градуса, ще бъде по-хладно само по Черноморието – около 13-14 градуса.

В събота и изборната неделя, 25 и 26 март, ще има разкъсана облачност, с превалявания на места. Температурите ще останат приятно топли.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
БЛАГОВЕЩЕНИЕ, 25.03. преди 7 години
Идват светли пролетни празници! Дано Господ и Св.Богородица ни закрилят от всички отрицателни енергии и мисли, които искат да объркат ВЪЗХОДА на РБЪЛГАРИЯ! Да бъде и пребъде ДОБРОТО, СВЕТЛИНАТА, СЪЗИДАТЕЛНОСТТА, ИСТИНАТА и ВЪЗХОДА!ГОСПОД с НАС.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Усмихнати и ползотворни почивни дни на всички! :)
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.....Тате, с чичо имате такива хубави жени, пък онождате щъркели...