Пиян шофьор помля две коли в Пловдивско, рани момиче

От удара единият от автомобилите се е обърнал по таван
Обновена: 19 мар 2017 21:27 | 19 мар 2017 21:26,
21

 Снимка: Dnes.bg

Пиян шофьор причини тежка катастрофа на пътя Пловдив-Карлово в района на село Труд. Той е задържан от полицията, а едно момиче е в болница със счупен крак. 
 
53-годишният водач навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил джип, който се преобърнал. След това пияният шофьор се забил челно в друг автомобил, чийто водач е ранен.
 
"Видях мъжа да се отклонява от пътя и да идва към нас, нямах време за реакция, освен да се опитам да отбия от пътя, но се ударих в тротоара и от там се преобърнах, спасиха ни коланите", разказа пред Dnes.bg Васка Ел Зейн, която е управлявала преобърнатата кола.
 
При нея са пътували още две жени, които са се разминали с уплаха. 
 
Щетите по автомобилите са значителни. В кръвта на виновния шофьор са установени 1,63 промила алкохол.
 
"Най-вероятно беше заспал, защото не направи никакъв опит да ни избегне, това е безотговорно поведение на пътя", твърди още Васка. 
 
След сблъсъка едната кола се е качила на тротоара и се е озовала пред павилион за закуски. По чудо в този момент на това място е нямало хора. Другата е преобърната на шосето.
 
Заради инцидента се получи километрично задръстване, което стигна до село Граф Игнатиево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ся да го пратят да кара кънки в Москва при Стависки
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като е пиян, доживотен затвор за назидание на всеки който си мисли че може да пие и да кара ей така.
11
1
 
7
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Много строги санкции за такива *** на пътя, примерно доживотна присъда без право на замяна и всичко ще е ок..... видя се че и глобите не стряскат "бедния" българин!
10
2
 
9
 
! Отговори
до Еди кой си преди 7 години
Поставянето под един знаменател на всички е доста примитивна практика!Това че автомобил е с пловдивска регистрация означава ли автоматично,че се управлява от пловдивчанин?Сигурно такива със софийска регистрация само софиянци ги карат?Май не,а?
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно се е доверил на дългогодишният си опит /съдейки по възрастта/ като шофьор и е решил че ще си стигне до вкъщи въпреки сериозната доза алкохол която вероятно е приел. Абе.. като си шофьора в компанията, по-добре е да преядеш отколкото да се напиеш.
8
0
 
4
 
! Отговори
Сашо ГЕРБ преди 7 години
Бойко, щеше да ги плаши пияниците със сваляне на табелите на колите .Е сега му е спукана работата на пияницата, да му намерят табелата на помляната кола И ДА МУ Я СВАЛЯТ ...! КРАЙ, уплашиха го ! Тоя пияния, ще е комунист, определено.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може да бъде, в европейска България никой не пие алкохол....
6
0
 
17
 
! Отговори
Бай Тошо преди 7 години
На момчето което уби трима души (пак от Пловдив) му дадоха само 4 годни!!!Този може да го пуснат и условно.Пародия... няма справедливост в тази държава.
5
1
 
13
 
! Отговори
Архимандрит Груйчо преди 7 години
Ще гласувам за тоя, който обещае да вкара в Наказателния Кодекс публично е...е за каращи пили...
4
17
 
6
 
! Отговори
ник преди 7 години
И на мен се е случвало да карам пиян. Никого не съм ударил. Но като трезвен, имам в актива си двама пешеходци на пешеходна патека, един моторист, и двама други. Спрете алкохола. Не карайте пияни.
3
1
 
4
 
! Отговори
Трол Горянин преди 7 години
Всичко хубаво , но доколкото разбрах Васка е в незавидно положение , защото се е отклонила и преобърнала преди индивида да я блъсне и от застрахователното въобще няма да я отразят , освен ако не е със застраховка различна от задължителната гражданска.
2
1
 
16
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Алкохола стой мирен само в шише. В главата прави мазало... Пийте едно за настроение. А ако с едно не можете не шофирайте . Таксито винаги е по евтино...
1
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пловдивските селяни са много калпави шофьори, рядко карат трезви и слушат чалга до дупка.