50 млн. лева излива АПИ в зимните кратери на пътя

Първо ще кърпят най-натоварените пътища, започват от април
20 мар 2017 08:23, Златко Желев
6
50 млн. лева излива АПИ в зимните кратери на пътя
Снимка: алхив, Булфото

50 млн. лв. планира да инвестира Агенция "Пътна инфраструктура" за пролетно изкърпване на зейналите от зимата дупки по шосетата, съобщиха за "Монитор" от ведомството.

Ремонтите започват през април, а парите са от бюджета на АПИ за текущо поддържане на републиканската мрежа - автомагистрали, пътища първи, втори и трети клас.

От агенцията припомнят, че след края на зимния сезон ще се изкърпят първо най-натоварените направления, а след това и останалите.

Какви ще бъдат редът и графикът на ремонтите обаче ще стане ясно, след като бъде извършен подробен оглед на състоянието на републиканските пътища.
 


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все тая, до зимата пак ще е същото, нека да дадем 4 млрд за панелки с изтекъл срок на годност, ама пътищата в цялата страна няма да оправим, които са в трагично състояние, моята кола и стегнах окачването есента, сега пак тропа. НЕма смисъл, направо да си откраднат парите, а аз да си отивам в чужбина и да не си губим времето с глупости повече взаимно, то се е видЕло. Аз се отказвам от това да се развивам в тази държава. Кой го кефи да седи и да си мисли, че нещата ще се оправят с *** на власт
4
0
 
4
 
! Отговори
НАСА преди 4 години
С тези пари ще запълним кратерите на Луната!
3
0
 
3
 
! Отговори
Търсещ ОТГОВОРИ! преди 4 години
В края но 2015 и началото на 2016 г. тогавашната министърка на МРРБ ЛП,убеждаваше народа,че милионите от вдигането на цената на винетките е единствено и само за подобряване на пътните настилки,като дори бяха цитирани и конкретни обекти! А сега - 50 мил. за дупките от само една зима? кой ще отговори на това?
2
0
 
4
 
! Отговори
АПИ преди 4 години
изливат 50 милиона в банковите сметки на Велико Желев и Делян Дебелеевски. Изливат също и в новата къща в Кицбюел на Дебелетка Павлова - Наглата.
1
0
 
6
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Така като гледам има дупки основно върху старите кръпките. АПИ като правят обществени поръчки не искат ли поне няколко години гаранция?