Отношение към родната полиция: Обиди, псувни, заплахи

Трима демонстрирали агресивно поведение срещу органите на реда
20 мар 2017 17:45,
30
Отношение към родната полиция: Обиди, псувни, заплахи
Снимка: архив, Булфото

Трима мъже са задържани, след като налетели с псувни, обиди и заплахи срещу полицаи и намачкаха с ритници врата на патрулка при гонка в Тръстеник през нощта в неделя, след като автопатрул опитал да провери "Форд Фокус" 10 минути след полунощ, информира "24 часа".

Вместо да спре на подадения сигнал, водачът продължил към центъра на града. След преследване, униформените спрели автомобила, а при проверката мъжете от колата започнали да обсипват полицаите с обиди и заплахи.

Към двамата нарушители, пътуващи със спрения автомобил, се присъединил и трети - 39-годишен мъж, който също псувал униформените. Преди да го качат в патрулката, той оказал съпротива и започнал да рита задната лява врата.

По случая е образувано досъдебно производство, съобщи плевенската полиция в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
истината преди 7 години
По често да четем такива новини. АМИН....... Главните виновници за трагедията на България е ПОЛИЦИЯТА И ПРОКОРАТУРАТА
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са се договорили за "глобата" :)
26
0
 
4
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Управляващите РБ са синове и дъщери на тези, които управляваха Б-я преди 1989 год..Те знаят, как царската полиция става"народна милиция" ! НИКОГА, ама НИКОГА няма да допуснат полицията да им се изплъзне от контрола и да не е "тяхна"! Ако в 1950 год. имаше някакви идеи и обикновените работник и селянин повярваха, че може да управлява съдбата си, сега начина да имаме свястна полиция е ПАРАТА. А" пари нема-действайте!!"Отношението към държавния служител е като към държавата, което е реципрочно !!
25
0
 
12
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Полиция, която не защитава народа си от ц.иганска и мут.ренска организирана престъпност, получава заслуженото от тези, които толерира! Сега някои ще кажат, ами те изпълняват заповеди! Има много почтени професии, които могат да си изберат! Оправдание няма! Или служиш на народа си, който ти плаща заплатата, или си го получаваш, заедно с народната омраза!
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
24, СМЕНИ ДОСТАВЧИКА- СТОКАТА НЕ ТИ ВЛИЯЕ ДОБРЕ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА СХВАНЕШ КАКВА ТЪПОТИЯ СИ ИЗТРОПАЛ, ИЛИ СПРИ ТАЛАВИЗИЯ АЛФА- ТЯ Е ВРЕДНА ЗА ТВОЕТО ПСИХИЧЕСКО ЗДРАВЕ- ТАМ РАЗТРИВАЩИЯ ПОЛИЦЕЙСКИ ВРАТОВЕ И КЪСАЩИЯ ПАГОНИ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО РУСКИ ПАТРИОТ НА БЪЛГАРСКА ПОЧВА.
23
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Народната полиция" в България е една ненужна институция , която е създадена единствено да пълни държавната хазна и да служи на управляващите.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
:)
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Решението не е да се разтури полицията, а да се разкарат корумпетата оттам и да се оправи нормативната база, за да им даде възможност да работят, да бъдат защитени и да бъдат осигурени.Корумпираните - с 5 пъти по-тежки наказания за такова престъпление.И ... нещата ще се оправят, защото мамините синчета там и поръчковците ще бъдат изметени.Тогава и по улиците няма да смеят да Ви задават култуви въпроси... :)
20
7
 
10
 
! Отговори
реалист преди 7 години
А какво друго да ъде отношението към хора, който: 1. Назначаването в МВР става само ако някой друг човек от МВР гарантира за теб 2. Във всяко престъпление има намесен бивш или настоящ полицай. 3. В неработно време охраняват лицата които би следвало да търсят !
19
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЗащото в България закона ще вкара полицаите в затрова... А такива *** ще мачкат и тях и нас.... дУпетатите ни така ни подредиха.
18
1
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Ооооо,ооо,о ромале !
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Трима демонстрирали агресивно поведение срещу органите на реда."Уточнение: Става дума за трима ***-демонстранти. *** само са "демонстрирали". А, защо полицаите не са им демонстрирали основни моменти от длъжностната си жарактериска? Защо са пренебрегнали задълженията си на пазители на реда? Това, за което пишете, е НЕМИСЛИМО в Америка!! И тримата "демонстранти" щяха да са с дупки между очите! ПО ЗАКОН !
16
7
 
5
 
! Отговори
АСАВ преди 7 години
а ушеф в хондурас але але
15
3
 
10
 
! Отговори
До №6 преди 7 години
Не знам как да коментирам това твърде вдлъбнато изказване. Ти за терминатор ли се имаш бе фафло? Нали ако се разпусне полицията такива като теб първи ще ги направят булки и ще си счупиш краката да търчиш до районното да ревеш. Смелчага ама на клавиатурата.
14
4
 
2
 
! Отговори
До №2 преди 7 години
Ми тика то не работиш теб, какво да те правим ??? Ела ще те обсипем с цялата си любов и не си носи вазелин нека да е садо мазо, защото ти така обичаш нали? От толкова любоффф хемороидите ти ще останат от външни, вътрешни.
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЖороТака разсъждава всеки средностатистически престъпник
12
19
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
Сигурно са си заслужили шамарите ченгетата
11
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обида на длъжностно лице, съпротива при арест, нападение над полицай и повреждане на държавна собственост.Колко години ги събираме?
10
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма такава държава полицаите станаха изтривалките на българското общество всички ги обиждат и нападат а те трябва само да мълчат това е благодарение на политиците и журналистите
9
3
 
18
 
! Отговори
Кремъклийка преди 7 години
До ..Да бе - искаш да си крадеш на спокойствие. Ама тогава няма да има кой да спре и личната защита и тогава си аут при първия опит да ми откраднеш нещо. Направо ще идеш в отвъдното.