"Мисия България" – доброволните отряди, които пазят границата ни

Разказът на българските мъже пред камерата на Bulgaria ON AIR
21 мар 2017 12:37, Анисия Иванова
158

"Започва "мисия България". Наблюдавайте района и пазете тишина. Може да изкочи талибан от всеки храст. Оглеждайте хубаво. Учим се да гледаме." Сила, смелост и родолюбие - ако притежавате тези качества, може да станете част от доброволните отряди, които пазят българската граница. За тези анонимни мъже думата "България" е над всичко.

Те говорят за първи път. И разбиват стереотипите. Ще ви изненадат, може дори да ви ядосат, но най-важното - ще разкрият много факти, за които никой не говори. От страх или от незнание. Вижте разказа им пред камерата на Bulgaria ON AIR и репортера Методи Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
8
 
11
 
! Отговори
До Хекимян преди 7 години
Давай, Антоне, давай Хекимян, ти си! Крайно време е за пореден път да поканиш Алгадняри, адв. Хаджигенов и някой турк да обясняват на тъпите българи колко са негостоприемни, расисти, как нямат място на тая земя, как без абсолютно никаква причина или историческа вина ние, дето ви спасихме арменските з...ци навремето, днес сме най-виновните, неясно защо. Давай, Хекимяне, викай соросоидната *** на помощ!
106
5
 
9
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Гледам се изля пак една РОДОЛЮБЦИ които им пука за децата им и така нататък...........Протести, че Ви избиват децата по улиците безнаказано, че им унищожават бъдещето (както и вашето) безнаказано, че ги обричат да живеят в порутената Ви безценна България безнаказано, че никога няма да се чустват защитени от закон и "държава" не виждам да има. Да не говорим за Национални ценности моля при положение, ЧЕ НАЦИЯ НЯМА.....4години за 3 отнети живота Патриоти/Националисти каде сте?
105
4
 
14
 
! Отговори
Ели преди 7 години
Има толкова безработни млади мъже нека идат да пазят родината
104
14
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
имат време хората, разхождат се по горите ... и се надяват екшън да има
103
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва както беше едно време да се минира гараница и заповядайте господа на който му стиска!Всичко друго е пълен абсурд - мрежи, мрежи, свински опашки, отряди ала-бала. Минирай всичко за един месец и който не минава по каналния ред да ходи при мухамед по бързият път...
102
9
 
20
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Клипа е смях пълен!! "събирали доказателства и ги пращали на западните служби"!!!!! На КОЙ служби бре, палячовци?? Как ги пращате??? С куриер, по пощата, по водомера??? И те страотни доказателства!! Два мръсни чорапа и една скъсана маратонка:)) Даже усещам лека ревност Между ЦРУ, МИ-6 и Моссад кой ще придобие тези невероятни разузнавателни данни:))))))))))))))))))
101
6
 
15
 
! Отговори
Борисов дали преди 7 години
е гледал клипа?Та той непрекъснато твърди че бежанският поток е НУЛА.КОЙ ЛЪЖЕ?Добре е че има истински патриоти да ни защитават.Браво момчета!
100
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МВР да плаща на някакви леко чалнати наемници да охраняват, да видим тогава някой ще премине ли!
99
14
 
10
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
То всичкото убаво ама защо тези смешници/гордостта на България/ си крият лицата и са се облекли като "костенурките нинджа". То наколенки, то ръкавици, ножове..........Да ви кажа ли защо??? Защото ако им се видят лицата ще разпознаете напушени момчета от агитките и групичката на Воленчо дето развява руските знамена срещу заплащане. А иначе смях пълен!! Вървят левентите през гората с кубинките, след тях ситни журналето с тротоарните обувчици и хоп!!!!-раничкаа.......турска разбира се, с дрога!! :)
98
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво!
97
8
 
26
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
До Bad CompanyА кой нормален здрав-прав мъж етнически българин няма да иска да си защити жените, децата и вярата, от идващите терористи?
96
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 99....Аз ще ги спонсорирам...........--------------Ххахахахахх! ти ли бре? С какво? С дребните копейки от тролене? Оле мале! Ххаххахахахах!
95
25
 
12
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Тези льохмани са чиста проба хибридка. Кой нормален здрав-прав мъж няма да се хване на работа и да си гледа семейството и децата ами ще обикаля баирите като изоглавен.......маскиран и с ножове в ръката.......
94
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой финансира това? Тез как се изхранват? Себе си семейства ако имат? Кой дава парите?
93
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох пълна пародия са тия. Тоз очиалтко си е сложил лентата на грешната ръка, ония пък с ножа позира за снимки :) ***. Я си по-добре отидете си намерете работа ако изобщо ставате за нещо.
92
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 96По-лошото е, че има хора да ги възхваляват. трагедия, пълна трагедия....Тия докато ги хапят мухите по горите, пичовете лупкат кифлите им :)
91
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук тролят хора с чуждо самосъзнание,да не кажа предатели или просто страхливци.Вие сте срам за България.
90
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ще ги спонсорирам.А може и да се запиша.Всеки гражданин,който обича родината си,при нужда трябва да я защити.Имаме 1300 годишна история,но мъжете ни се топят.Едни заминаха да слугуват в чужди държави,а много от тези,които останаха се изнежиха до степен,да не стават за нищо.Затова спокойно и мъдро на границата срещу иконимическите мигранти,а при нужда и срещу всяка друга опасност.
89
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да им зададете въпроса на тия смешници коя година е роден Ботев и ще видите що за стока са самозванците.
88
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В затворя трябва да бъдат вкарани тези боклууци! Това, което правят няма нищо общо с патриотизма и пазенето на гранции. Това, което правят е противозаконно и опасно за България!