"Мисия България" – доброволните отряди, които пазят границата ни

Разказът на българските мъже пред камерата на Bulgaria ON AIR
21 мар 2017 12:37, Анисия Иванова
158

"Започва "мисия България". Наблюдавайте района и пазете тишина. Може да изкочи талибан от всеки храст. Оглеждайте хубаво. Учим се да гледаме." Сила, смелост и родолюбие - ако притежавате тези качества, може да станете част от доброволните отряди, които пазят българската граница. За тези анонимни мъже думата "България" е над всичко.

Те говорят за първи път. И разбиват стереотипите. Ще ви изненадат, може дори да ви ядосат, но най-важното - ще разкрият много факти, за които никой не говори. От страх или от незнание. Вижте разказа им пред камерата на Bulgaria ON AIR и репортера Методи Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тез са толкова смешни горките. Това е поредната българска пародия. Тез милите не си дават сметка, че ако Турция реши да ни напада и тръгнат сутринта до обяд вече ще се вее търското знаме над парламента. Нито имаме армия, нито имаме общество което да му пука до такава степен за тази държава, че да рискува живота си. И тез калпаци тръгнали да ми пазят границата... пълна пародия. я си намерете работа по-добре и не се занимвайте с глупости.
46
5
 
3
 
! Отговори
срам са за България преди 7 години
Но когато Доган, заедно с ***, Шиши и Боко ограбваха България през годините не смееха да забранят двойното гражданство и да спрат автобусите от Турция, нали?А някога да са протестирали тези "родолюбци" против монопола и безумно високите цени на Лукойл? Някак е неудобно да скочат срещу този, който им налива в копанката, нали така? Магарешки е същия лицемер и резервен играч на статуквото, неговите връзки с Москва са отдавна известни. Там е и началото на "изгрева" му.
45
13
 
8
 
! Отговори
Леле колко сте жалки преди 7 години
Не е работа на безработни олиг.о.френи да пазят границата. Това е държавна политика и ние гражданите трябва да го изискваме от политиците. Това че шепа полуграмотни хора си играят на войници е тъжно и трагично, още по-жалки са тези, които виждат в тяхно лице спасители....САЩ правят ограда висока 9 метра, Орбан направи 2 реда ограда и увеличи граничарите двойно, така се прави, а не това което представяте с това репортажче...
44
7
 
4
 
! Отговори
! преди 7 години
"Патриотите" защо не отидат да пазят границата от мигранти, а отишли да блокират граничните пунктове, да не би хора ИМАЩИ право на глас да вземат да гласуват, които именно "Патриотите" са ги ЗАДЪЛЖИЛИ да гласуват?!
43
2
 
8
 
! Отговори
До 43 преди 7 години
Ако имаш лична карта можеш да я скъсаш, а забравих тя ти трябва да забегнеш, но не забравяй, че чуждите държави могат да ти забранят да влизаш на тяхна територия, точно заради тази лична карта.
42
16
 
8
 
! Отговори
срам са за България преди 7 години
Не случайно всички ги наричат патрЕоти.Нито са патриоти, нито са обединени. Всъщност единственото, което ги обединява е руската хранилка. Срам и позор за тези ***.И за пореден път се доказа, че са скачени съдове с Доган. Сега даже и той им подхвърля трохи, за да го запазят във властта и да няма отлив към другия чужд агент-Местан (единия руски агент, а другия турски).Не им пука за майка България, винаги за тези предатели патрЕоти на първо място е Русия и финансовия им интерес.
41
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А след като бродят по горите а не ходят на работа кой плаща всичко това? Или пасем трева там и каквот си хванем?
40
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 32 и 33България е просто държава в която живея в момента. Както ти е ясно света не свърша с държавната граница и всеки е свободен да ходи където си иска. Ако си мислиш, че ми пука особено за дадена държава се лъжеш, просто мога да я сменя когато не ми харесва.
39
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ония очилатко нещо е объркал ръката на която да сложи лентата ама карай.
38
3
 
10
 
! Отговори
до 32 и 33 преди 7 години
Да разбирам, че на вас България не ви е мила, отговорете поне на въпроса КАК ДА ЗАЩИТИМ ОТЕЧЕСТВОТО, или вие нямате отечество ?
37
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комплексарчета. Народа български бил... я отиди си намери работа ти ми недей ми ходи по горите.
36
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И защо да ни напада Турция, като така, или иначе, си ни е купила?
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко - последна преграда пред ислямистите... Да се смееш ли, да плачеш ли.
34
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе то хубаво да стана ама кой ще ми храни къщата? Нещо кинта има ли?
33
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста от тия дадоха "фира"
32
6
 
14
 
! Отговори
друг стар набор преди 7 години
Чета коментарите на НИХИЛИСТИТЕ, глобалистите и си мисля. Тези които бяхме възпитани в патриотичен дух (моля само не свързвайте Патриотизма със Социализма ) си отиваме постепенно от този свят. Голяма част от младите са ИНДОКТРИНИРАНИ с неолиберални, глобалистични идеи, целящи УНИЩОЖЕНИЕ на националност, родина, идентичност, традиции, семейство. Това ще доведе до ПАГУБА на народа ни и на Европа.На кого да разчитаме, че ще ни защити при едно нападение от Турция - на Меркел, на Юнкер, на САЩ ?
31
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Респект момчета . Пазете ни от ислямистите, че никой друг не ни пази . Бог да е с вас
30
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пародия
29
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"България е над всичко" - затова ходят завити в Руски знамена.Милиарди долари са изнесени от Русия при операция "Global Laundromat" (Глобално пране), ръководена от руски престъпници, свързани с руското правителство и КГБ.Това са "родолюбците" - неосъществени и реализирани мутри, ограбващи всичко.
28
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Падридиотизъм в действие.