"Мисия България" – доброволните отряди, които пазят границата ни

Разказът на българските мъже пред камерата на Bulgaria ON AIR
21 мар 2017 12:37, Анисия Иванова
158

"Започва "мисия България". Наблюдавайте района и пазете тишина. Може да изкочи талибан от всеки храст. Оглеждайте хубаво. Учим се да гледаме." Сила, смелост и родолюбие - ако притежавате тези качества, може да станете част от доброволните отряди, които пазят българската граница. За тези анонимни мъже думата "България" е над всичко.

Те говорят за първи път. И разбиват стереотипите. Ще ви изненадат, може дори да ви ядосат, но най-важното - ще разкрият много факти, за които никой не говори. От страх или от незнание. Вижте разказа им пред камерата на Bulgaria ON AIR и репортера Методи Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
10
 
31
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Бог да ви пази, момчета и момичета, докато ви има вас ще има и надежда за България!!!!!!!
6
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По колко изкарват на месец? Или зависи колко мигранта ще преджобят и колко ще канализират?
5
8
 
30
 
! Отговори
Пълна пародия преди 7 години
Oградата ни е смешна, гранична полиция е смешна, тези "доброволци" дето си играят на партизани още по-смешни...Орбан вече прави втори ред ограда и непрекъснато увеличава граничните полицаи. Истината че трябват много пари да се вложат ако искаме да си пазим границата както трябва, а за това трябва смела и последователна държавна политика. Щом опряхме до шепа русофили да пазят границата, значи сме много зле.
4
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, бе, 1, тези хора на практика пазят външната граница на ЕС, какви русофили те гонят?!
3
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоулуп до тюффлека мила моя майно льо....
2
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подкрепям ги.Сега ще тръгнат разни правозащитници и адвокатченца от жълтите павета да ни обясняват, че не сме толерантни, че сме ксенофоби, че сме расисти.Ердоган вече има опит с инвазията в други страни - през лятото на 2016 г. обедини под свое командване джихадистки групировки като Ахрар Ал Шам и Ал Зенки, под чадъра на "Ефратски щит" и заедно с турските части навлязоха в северна Сирия.Уж се биха срещу ИД, а цялата работа беше че едни терористи се смениха с други.
1
9
 
12
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
До Stefko 88Очевидно раздвоение на личността, хем искаш да я има България, но искаш и да бъдеш себе си! Да живееш на мига! Лекувай се!