Знамена, патриоти... Завардиха границата с Турция

Блокадата цели да спре идващите към България автобуси
24 мар 2017 15:00,
83

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

В последния ден от предизборната кампания границата ни с Турция отново е блокирана.

Националисти затвориха граничните пунктове "Капитан Андреево", "Лесово" и "Малко Търново" в опит да спрат идващите към България автобуси от Турция.

Още по темата

Намерението е блокадата да остане до деня на вота включително, като лидерите на патриотична формация призоваха протестиращите да не влизат в сблъсъци с полицията, както и с преминаващите автобуси. В деня на размисъл знамената на политическите партии ще бъдат свалени и ще останат само националните символи.

Автобусите от Турция спираха малко преди блокадата, като хората преминаваха границата пеша, съобщи репортер на Bulgaria ON AIR.

Във връзка с блокадата от МВР уточниха, че са издадени няколко протокола и са съставени няколко акта на протестиращи. Вижте какво казаха участващите в блокадата във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
FR преди 7 години
KOLKO STE SME6NI PATRIOTI I SIDEROVSI MRISNI TRQBVA VI EDNA ?????? KOISTE VIE ZA DA SPRETE BILGARSKI GRAJDANIN NA GRANISATA ELATE I MEN ME SPRETE NA LETI6TE SOFIQ GADNI FA6ISTI
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 75 Ами да се борят срещу ГЕРБавите, който поругаха могилите на избитите ,насилените през вековната робия Българи ,поругаха историята ни със ,,съжителство и владичество ,,Срещу ГЕРБавите ***, който цензурираха ,,История словеноболгарская ,,Пайсии ,песните на Чинтулов , Раковски ,Ботев ,Вазов Срещу ГЕРБавият прокурор ,който си мълчи за гаврата с Апостола от Чаф..ута Джасим .
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Наблюдател А рейсовете си,, акостиииират,, в Кърджали . Сиреч си пристигат .Цялата им блокада излезе ,тумба -лумба и камери и снимки . Парлама .
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БГ Да на ГЕРБ -да на БОСТАН -Кемал - Корман - Орхан - Местан . Да на ,,нашият приятел и моят брат Ердоган . Да на Турски поток ,да на АЕЦ,, Ак Кою,, ,да на охраната ни от турски самолети,да на бежанците ,да на лагерите ,да на оръжието за ИДИЛ ,да ... Никога ГЕРП- БКП .Никога на червените келеперджии ,никога СИК ....
58
9
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Браво, патриоти!
57
9
 
14
 
! Отговори
asdf преди 7 години
Представете си , че турците ги няма в България , какво ще правят тези ,,патриоти,, - нищо... ***
56
3
 
22
 
! Отговори
РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ преди 7 години
ПРОБЛЕМЪТ Е В ЗАКОНА! ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМЕ ПРАВОТО ЗА ГЛАСУВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПОСТОЯННО ПРЕБИВАВАЩИ В ЧУЖБИНА И ТАКА ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ЩЕ БЪДАТ РЕШЕНИ ! НЕ МОЖЕ ОТ ТУРЦИЯ ,ГЕРМАНИЯ И ДР. ДА СЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ ! АЗ СЪМ СЪВЕСТЕН ЧОВЕК И ВЕЧЕ БЛИЗО 20 Г. ОТ КАКТО СЪМ В ГЕРМАНИЯ НЕ ГЛАСУВАМ НА БЪЛГАРСКИ ИЗБОРИ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ИМАМ ПРАВО ! А ОТНОСНО ТУРЦИТЕ РОДЕНИ В БЪЛГАРИЯ КВО ДА КАЖА ,ПРЕДАТЕЛИ ,ГОТОВИ ДА ПРЕДАДАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА РОДИНАТА В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ
55
13
 
9
 
! Отговори
Залога е България 10 преди 7 години
Залогът не е вашите лични пристрастия на 26.Март.Залога е ЩЕ ИМА ЛИ БЪЛГАРИЯ Туркофилското правителство на ГЕРБ вкара Ердоган и ДОСТ за да разруши териториално България.Излезте извучно зашлевете шамар на мутротуркофила гласувайки за номер 10 -Нинова. Ванга е предсказала жена ще оправи БГ.Исляма ще разруши Европа помнете ,колкото и да имате лични пристрастия помнете залога е България,децата,дома ви и семействата ви.Вие сте залога.ГЕРБ ни вкарат във война само БСП може да спаси България
54
10
 
9
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Заради ибрикчията на хидроинженера - сидер ага от ЮРУШ няма да гласувам за патриотите. Никога повече БСП, ДПС, ЮРУШ и отломката на ДПС - ДОСТ в управлението на моята Родина България!Ние помним коалицията на гея, бея и злодея...Да живее България!
53
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
DA PROTESTIRA6 SRE6TU SVOY SAGRAJDANIN E IZLAGACIQ ZA PRED SVETAZA VSI4KO SI IMA ZAKONIA PAK SLED IZBORITE 6TE MILEEM DA DOYDAT 4E DA IMA TARGOVIQ
52
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
I SQ KVO ????? HORATA SI PREMINAVAT PE6A I SLED KOETO PAK 6TE SI PRODALJAT S AVTOBUSITE.A NA6 GANYO SE PRAVI NA TARIKAT :))))
51
7
 
6
 
! Отговори
NE IZBIRA6T преди 7 години
GERB=SOROSBSP=PUTKINPATRIOT=RUSKA MAFIQDPS=RUSKA MAFIQDOST=TURSKA PARTIQE TO NE OSTANA ZA KOGO DA GLASUVA6NEDELQ SI VZEMAM BIRI4KATA I FASTACITE I SI GLEDAM SEIRA PO TV TO :)))VARITE SI BUTAYTE GLAVITE V KABINKITE :))
50
4
 
33
 
! Отговори
WTF преди 7 години
И какъв е смисълът? Хора без работа. Платени. Сякаш нещо ще решат тези автобуси. Само напрежение се създава. Сякаш това е патриотизъм. Криворазбран "патриотизъм". Плащайте данъците си, чистете пред блока, не паркирайте в градинки, не бъдете тарикати на пътя, уважавайте законите и съгражданите си, помагайте им. Това е патриотизъм.
49
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако тези калпаци и байряци бяха пред КТБ и АЕЦ Белене, сега щеше да е по друго! На пикник е по лесно.
48
1
 
22
 
! Отговори
старата песен преди 7 години
тези предизборни артисти що се правят на КАТ-аджии.Що не промениха закона , а си траяха 4г на народната ясла и си ходиха по-Варадеро и насам-натам.
47
10
 
8
 
! Отговори
Велю преди 7 години
До 58Русия ще направи с България това като направи с крим,донбас и карелия в Финландия в случая Бургас и Варна в това число и Черно море.
46
1
 
10
 
! Отговори
NE IZBIRA6T преди 7 години
MNOGO EVTINA REKLAMA :)))) PO EVTINA I PO EFEKTIVNA OT MITING.A OT DRUGA STRANA SPLOTQVA TURCITE.
45
3
 
17
 
! Отговори
До нечий герботролер преди 7 години
Радев поне е чел повече книжки от Винету и винетка взети заедно.
44
0
 
10
 
! Отговори
Men преди 7 години
Za koi da glasuvah to samo kradtsi i razboinitsi
43
2
 
7
 
! Отговори
SME6NICI преди 7 години
TIQ PI6MAN PATRIOTI SI KASAT G.AZA OT REVANE A OV4ARQRITE IM karaka4anovci simeonovci i sider agata SI PIAT UISKITO S DERIBEYA V SARAITE