Тежък сблъсък на пътя Бяла-Русе, 5-има са ранени

Два автомобила се удариха в района на село Пиргово
26 мар 2017 22:45,
8
Тежък сблъсък на пътя Бяла-Русе, 5-има са ранени
Снимка: архив Булфото

Поредна тежка катастрофа стана на пътя-убиец Бяла-Русе. За щастие жестокият сблъсък се размина само с ранени.
Инцидентът стана около 18:30 в неделя вечерта.

На тел. 112 е постъпил сигнал за катастрофа с пострадали хора на главния път Русе – Бяла, в района след разклона за село Пиргово. При инцидента са се сблъскали два автомобила, съобщиха от МВР-Русе.

Изпратените на място пътни полицаи установили, че ударът е между "Фолксваген", управляван от 20-годишен мъж и "Сеат", шофиран от 40-годишен.

Водачът и трима пътници от "Фолксваген"-а били откарани за преглед в МБАЛ – Русе, а по-късно и шофьорът на другия автомобил.

Все още липсва информация за състоянието им.

Движението по главния път в района на инцидента остана затруднено. Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до ПТП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
DiesIrae преди 7 години
До ШАРАН БГМоля моля, ние в Севера може и да плащаме данъци, но те отиват за нови автобуси в Шопия, за метро, за магистрала Шопия морето да може да си накиснат след тежката работна седмица държавните служители телцата. А нас тук Румънците и вълците ни яли. Асфалт ли? Докато не остане само кал да не сме чули за ремонт. Ето път има макар и само във фантазиите на свинетка
7
0
 
7
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Няма да видим скоро магистрала "Хемус"! А за магистрален път до град Русе - да не говорим. Той ще води за Русия, за това няма никой да го направи.Какво от това, че пътя е много натоварен, че е един от главните пътища към Европа, че в Русе е Дунав-мост 1, че на него умират хора....... Хора много - тези дето гинат по този път не са "нашите". Нашите са с охрана - отпред.... отзад ...сини ламли..сирени !! Плащали сме ПЪТЕН ДАНЪК, плащали сме ВИНЕТКИ .. Много важно! Дупки в държавата мно-о-о-го !!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откога петима се пише 5-има?!?!?!? Трагедия!
5
0
 
7
 
! Отговори
DiesIrae преди 7 години
До ивчоТи кога за последно мина по тази разорана нива която наричаш път?Точно след този разклон започва траншеите и окопите. На много места хората от двете посоки карат в средата защото банкета пропада, осеяно е с дупки, коловози и каквото друго може да се сетиш. Е да не е в Софето или южна България, че да му пука на някой. То тая козарска пътека е някъде на север където няма хора и не се плащат данъци. Държавата да възстанови парите от винетките на всички в Северна България за последните 5г.
4
6
 
8
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
той пътя си е път, но малоумницитв по него са много, селски бекове комплексари с разни трошляци.
3
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е па тея вместо да гласуват взели че се блъскат - едно време одиха за гъби и резултата е видим!
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уилето Павлова каза , че няма пари да се оправи пътя с най-много пТПзащото няма далавера за ГЕРБ.Голяма работа, че умират хора на него
1
3
 
4
 
! Отговори
Ммдааа преди 7 години
Ам нормално за тоа пат ...