Граждани бранят плажа на Черноморец

Протестът е срещу събаряне на вълнолом, който го пази
Обновена: 29 мар 2017 22:19 | 29 мар 2017 22:03, Анисия Иванова
3

Втори ден наематели на плажа на къмпинг Черноморец и граждани протестират срещу решение на Строителния контрол да събори незаконен вълнолом на ивицата. Хората са категорични, че това ще унищожи пясъка на
малкия плаж и той ще изчезне. От Министерството на регионалното развитие защитиха действията на строителния контрол като напълно законни.

Малкият плаж на Черноморец осъмна с две заграждани - на Строителния контрол в Бургас и на собственици на частни терени. Така днес беше невъзможно да се стигне до плажа.Собствениците на частни земи до плажа днес не допуснаха техниката да мине през техните терени.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе онейр, докога ще снимате с камери от миналия век !? Вземете кой да е по-нов модел GSM ще ви направи по-хубаво видео.
Този интерлийз така и не се научихте как да го изиствате. Обикновено става с цъкане на една отметка в коя да е програма за обработка на видео!
1
6
 
4
 
! Отговори
ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН преди 3 години
А кога българина сам ще си брани небето си.Защо българина позволява на пилоти които не знаят да пишат иманата си на кирилица да охраняват българското небе.КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАТРИОТИ