Възрастен мъж загуби живота си на пешеходна пътека

Инцидентът е станал ноа булевард в Стара Загора
Обновена: 1 апр 2017 17:04 | 1 апр 2017 15:35,
38
Възрастен мъж загуби живота си на пешеходна пътека
Снимка: архив, Булфото

87-годишен мъж от Стара Загора е бил блъснат на пешеходна пътека от лек автомобил, вследствие на което е починал в местна болница, съобщават от МВР. 

Инцидентът се е случил вчера, около 16:50 часа, на бул. "Цар Симеон Велики".  

Водачът на автомобила, 32-годишен мъж от областния град, блъснал възрастния мъж на пешеходна пътека от повдигнат тип. От удара пешеходецът е получил множество травми, а малко по-късно е починал в болницата. 

Шофьорът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като и двете проби са отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
."Възрастен мъж загуби живота си на пешеходна пътека"ако го е загубил там може някой който минава от там да го намери и да му го върне?по3драви от сидней ав$тралия
13
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идеята е, че НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА не трябва да има "някой засилен" срещу пешеходна пътека. И това е за да се защитят уязвимите участници в движението - децата и възрастните хора! Всеки път, когато минавате засилени през пътека, вие сте потенциални детеубийци! Замислете се!
12
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В голяма част от ПТП-тата между МПС и пешеходец вина има и от двете страни. Като изключвам случаите на пияндури помели хора на автобусна спирка или тротоар...
11
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
естествено ,че трябва да се прецени скоростта на идващата кола вие като видите някой засилен пред него ли скачате на пешеходната
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ми се струва, че тази снимка не е от Стара Загора?
9
3
 
20
 
! Отговори
Манолски преди 7 години
Напълни се Стара Загора с гочета, затова така се получава :(
8
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои бил ли е там и видял ли е какво се е случило? Добре,пресичал е дядото на пешеходна пътека,надали е изкочил изненадващо,вероятно е нямал никаква вина,но защо си мислите,че младежа е искал да го сгази нарочно или че е карал с превишена скорост?Познавам много възрастни хора претърпели ПТП, за щастие и на 4мата мой познати им се размина,къде по-леко,къде не.Белите стават бързо,секунда разсеиване и невнимание.Не случайно има приказка,че всеки шофьор е с единия крак в гроба,а с другия в затвора.
7
0
 
21
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
В Румъния като ходих на почивка забелязах за пешеходните пътеки, че в по-важните пътеки, на по-големите пътища, винаги им полицай - спира колите, минават пешеходци 30-40 секунди, спира пешеходците и минават колите и т.н. и т.н. Тука се взимат едни заплати, от месец на месец и няма оправия, мачкат се хората по пътищата всеки ден. Аве не ми се коментира повече, то тука все едно не сме на Земята!!!
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е да се измени законът. За убийство на пешеходна пътека да се отнема правото на управление на автомобил най-малко за 15 години. Ама щяло морално да му се амортизира оръдието на убийството! А ще върне ли живота, който е отнел! Пък и все едно - като го осъдят на поне 10 години дранголник, няма да може да кара автомобил. За убийства на пътя трябва да се наказва равнозначно. Иначе държавата и законът толерират и поощряват убийствата на пътя!!!Никаква милост към убийците!!!
5
4
 
4
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
Ех тези пешеходни, не са спряха ве. През ден а понякога всеки ден!
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простотията не прощава! С кола, мотор или камион простака е "велик"!
3
0
 
26
 
! Отговори
съдията преди 7 години
Поне за 10 год. в затвора !! Нищо не може да го оправдае *** !!
2
0
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Как ще признава пътека като до скоро такива съда ги закриляше, като изкарваше пешеходците виновни - трябвало да съобразяват скоростта на превозните средства!! Не че нещо сега особенно се е променило....
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Шофьорът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като и двете проби са отрицателни."Е, значи, е обикновен npocтак, самонадеян, неспособен да кара кола, безотговорен, или с все още неустановени психически отклонения. Все пак, пътеката е била "повдигната (!)" а той, шофьорът не е бил кьорав, да не види стареца, или е карал с недопустима скорост. Каквото и да е - заслужава ПОНЕ 10 ГОДИНИ ЗАТВОР! Живот за живот! Или, голяма работа - 87-годишен старец, а, дивaци?