Възрастен мъж загуби живота си на пешеходна пътека

Инцидентът е станал ноа булевард в Стара Загора
Обновена: 1 апр 2017 17:04 | 1 апр 2017 15:35,
38
Възрастен мъж загуби живота си на пешеходна пътека
Снимка: архив, Булфото

87-годишен мъж от Стара Загора е бил блъснат на пешеходна пътека от лек автомобил, вследствие на което е починал в местна болница, съобщават от МВР. 

Инцидентът се е случил вчера, около 16:50 часа, на бул. "Цар Симеон Велики".  

Водачът на автомобила, 32-годишен мъж от областния град, блъснал възрастния мъж на пешеходна пътека от повдигнат тип. От удара пешеходецът е получил множество травми, а малко по-късно е починал в болницата. 

Шофьорът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като и двете проби са отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
От три години кмета има писмено предписание, лично от Бойко Борисов, да поставят камери на бул. "Славянски" за ограничаване скоростта на движение, където има два смъртни случая и няколко наранени, но и той и н-к КАТ Стара Загора от "девет баира докарват вода" и НЕХАЯТ. До другите смъртни случаи ли ???
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кмета залудо ръси захар:)
32
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама и тия пенсии се юрват да пресичат, без да мислят. Не могат да преценят как и за колко време се спира една кола.
31
0
 
9
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Преди 20-тина години във Варна сложиха първите "легнали полицаи" край училищата и бяха толкова ефективни ,че даже и автобусите започнаха да минават по друга улица , та трябваше да вървя пеша до даскалото , да ги наслагат отново и ще се спасят много хора , тъй като бъгаринът не е дораснал за автомобили развиващи повече от 20км/ч
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той не си загуби живота, отнеха му го.
29
1
 
11
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
КАКВИ КАМЕРИ, КАКЪВ КАТ БЕ АЛООООО......ВСИЧКО Е В ГЛАВАТА...ДО САМОДИСЦИПЛИНА И СЪЗНАНИЕ......БЪЛГАРИНА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК И НА ГОЛЯМАТА РАБОТА КАТО СЕДНЕ НА ВОЛАНА А И ВЪОБЩЕ.......ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ И СОЛЕНИ ГЛОБИ ЩЕ РЕШАТ ПРОБЛЕМА.....ПРИ СЕРИОЗНО НАРУШЕНИЕ,ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКАТА ДО ЖИВОТ.....УБИЛ СИ ЧОВЕК НА ПЪТЯ, 2О ГОДИНИ НАЙ-МАЛКО В ПАНДИЗА.....И ОЩЕ И ОЩЕ СУРОВИ НАКАЗАНИЯ.....ЗНАЧИ КАТО СМЕ В ЧУЖБИНА МОЖЕМ ДА СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА. А В БЪЛГАРИЯ...КАРАЙ ДА ВЪРВИ......АЙДЕ ДЕ....?
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофьорите в България са безсмъртни! Пътищата ни са нацвъкани с паметни плочи за "храброст" и величие! "Който загине там у канала той не умира и не е за "срам! Над него лежи Астрата бяла и ще го копат като свят "гигант"!
27
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофьорите в България на зелен светофар на пешеходна не спират ,освен ако няма контролиращ орган или камера.В Испания 90% спират сами още преди да си стъпил на пешеходната-не че са самодисциплинирани ,просто са им наложени правилата.И българските шофьори много бързо започват да спазват правилата,когато отидат в чужбина
26
5
 
17
 
! Отговори
ЗзЗ преди 7 години
Преди няколко месеца и аз щях да блъсна един дядо на "пешеходна" пътека. Оказа се че на мястото където той тръгна да пресича имало пътека чиято боя е изтрита. Знак от моята страна на платното нямаше. От срещуположната се оказа че има, но с гръб към мен как да го видя? Та ако беше станала беля и го бях блъснал, аз щях да лежа в панделата, а общината дето не си е свършила работата пак щеше да се прави на разсеяна...
25
16
 
4
 
! Отговори
Колио преди 7 години
Днес бях в Стара Загора ми те там пешеходците са като колоездачи от Амстердам расккарват се все едно пътя е тяхен не пьтното платно е за автомобили е заралий ще *** като мухи докато го разберат.
24
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така ще бъде, докато КАТ не започне да глобява за всяко нарушение, в случая за всяко неспиране при пешеходец на пешеходната пътека. Така е в държавите, където правилата се спазват - там шофьорите са убедени, че неизбежно ще будат санкционирани, ако нарушат правилата. В България е точно обратното и по вина на КАТ загиват хора, както е и с този човек.
23
0
 
26
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 7 години
Само да добава че снимката е на кръстовището в Пловдив до Синдикалният Дом нагорее МОЛ Пловдив и Альоша а по диагонал се вижда хотел Лайпциг .Та с пловдивска снимка старозагорски новини пробутвате ?!
22
1
 
10
 
! Отговори
на чеушеско комшията преди 7 години
много садисти и убийци с коли, ромеи с фалшиви книжки, неграмотни, ! стареца не са ли го обрали, горкия! ВКС тълкува, че кой е убит на пешоходна - сам си е виновен, не е преценил ког ..., сега убиеца може да съди роднините , че са го депресирали и обидили!
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така ще е докато им дават условни присъди.Като почнат да лежат по 20 години заедно с глоба от 400-500 хиляди лева такива неща рязко ще намалеят.Адвокатите ще дигнат тарифите.Куките ще си раздават медали-тежко престъпление.Гражданите ще са доволни.Престъпниците ще са зад решетките за четвърт век.Изобщо няма да има губещи.
20
1
 
27
 
! Отговори
Протестант преди 7 години
Така ще е докато великите шофери не започнат да спират на всяка пешеходна пътека .... Как в другите държави може, само нашите и диоти не могат ...
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България , блъснат старец , пешеходна пътека , отрицателна проба , неизвестен извършител ... просто класика .
18
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива пешеходни пътеки няма почти никъде в Европа отдавна, защото пресичането на група пешеходци затруднява видимоста на водачите.
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пешеходната пътека ако става въпрос за туй от снимката не си е на мястото, трябва да се премести и да има легнали полицаи а също и камери сега близките на дядото да осъдят общината.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката е от Пловдив
15
0
 
23
 
! Отговори
Anon преди 7 години
Дядото не е дете да изскочи изведнъж на пешеходна пътека. Този сега да го лежи колкото е там по закон.