44-годишен мотоциклетист загина на "Хемус"

Мотосезонът бе открит, черната статистика - също
70
44-годишен мотоциклетист загина на "Хемус"
Снимка: Булфото, архив

Мотосезонът бе открит вчера, но за съжаление започва с трагична вест. 44-годишен мъж е загинал при катастрофа на автомагистрала “Хемус“ край Каспичан, съобщи МВР-Шумен.

Сигнал за инцидента е получен в 09:18 часа днес на телефон 112.

Било съобщено, че водач на мотоциклет "Ямаха" с варненска регистрация е пострадал, а части от мотоциклета били разпръснати върху пътното платно. Към мястото на произшествието веднага са насочени екипи на Спешна помощ и полиция.

Медиците само констатирали смъртта на мотоциклетиста. Той се движил в посока към Шумен.

На около един километър след бензиностанция след Каспичан загубил контрол над мотоциклета, блъснал се в крайпътна мантинела и паднал върху пътното платно. На място се извършва оглед, пише "Фокус".

От ОДМВР-Шумен призовават шофьорите да се движат с повишено внимание в пътния участък и да спазват правилата за безопасно шофиране.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ямаха не се яха!
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 38Има обаче и двама шофьори загинали през последните 24 часа. Още, загина мъж на пешеходна пътека блъснат от "внимателен" водач на МПС! Бог да ги прости всичките!!!Ако съпоставим тази зловеща статистика веднага ще видим колко са жертвите от мотоциклетистите и колко от шофьорите! Карайте умната! Всички!!!!!!!
30
1
 
20
 
! Отговори
край преди 7 години
Е ми нали вчера се преброиха- до сняг ще видим колко ще останат. За тях не важи ЗДП ама физическите си важат.
29
2
 
3
 
! Отговори
Слънчарски преди 7 години
До пффТова пък какво трябва да означава? Да махнем всички асфалтови пътища и канафки и да ги заменим с черни пътища и ниви, за да няма катастрофи ли? Защото не виждам как някой може да си прави кефа с лада на полето. Качи се поне на някое скутерче 50 кубика и го карай в планината да усепиш поне веднъж в живота си малко тръпка. Има хора, които си карат нормално и на асфалт. А за унищожените реколти жито от старата ти ладичка мислил ли си? Има хора, които са го засяли да си изкарват хляба.
28
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Донорите намаляват! Започна се обратното броене. Вчера цял ден ручаха из София, отиде на вятъра този почивен ден. Да ги пазим ли като карат като луди, правила за тях няма, нагло и агресивно навсякъде. А тези с изтърбушени аспуси мога да кажа, все един утепал се от вас е няколко децибела по-тихо в София. И докато не престанете да сте агресивни и нагли, като се изтрепвате хората ще злорадстват. От вас зависи за отношението към вас!
27
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След вчерашното целодневно издевателство няма как да им съчувствам на тези.
26
2
 
26
 
! Отговори
Бай Стоил преди 7 години
Същите са и моторджиите и шофьорите- едни и същи хора! Културата на пътя е не само несъществуваща, ами директно негативна! Засичания, тормоз отзад на дълги с клаксон, изпреварвания в насрещното, навлизане в завои със несъобразено висока скорост, бабаитлък и изпреварване по мокри, заледени и заснежени участъци! На фона на това по магистралите имаме и неколкократно в годината летящи конвои ислямски гадовe, тръгнали към земите си да си изпълняват сатанинските си кървави ритуали! Ужас и безумие!
25
4
 
8
 
! Отговори
Драги разбирачи преди 7 години
Явно мотористите са *** и донори., обаче вчера микробус се удари в ТИР и загинаха хора, я обяснете там какъв е случая, какви са били тези?
24
6
 
6
 
! Отговори
Бог да го прости! преди 7 години
Горкия!
23
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм моторист и трябва да кажа ,че рядко колегите спазват ограниченията за скорост. Както и правилата за безопасност в града. За жалост това е истината и много хора платиха най-висока цена за това. Няма какво да се карате пак ... автомобилите също масово нарушават закона, но там има повече сигурност при удар. На мотора е фатално.
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма моторист който да спазва правилата за движение ,каквото търсил тове и намерил имал е избор
21
0
 
15
 
! Отговори
пфф преди 7 години
До Слънчарскиколега, на мен като ми се кара съм си взел една стара лада. Отивам на черните пътища в земеделските земи и карам. Така нито мога да застраша живота на някой, нито някой да застраши моя - а ако случайно загубя контрол - нищо не става понеже съм влязъл в жито, а не канавка. Асфалта не е космос или състезателна писта.
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Където иска да го кара. Има ограничения и закони. От там нататък риска е за водача.Такива - къде да го кара , няма място и алабала са детски приказки.Лека му пръст на момчето. Но карайте бавно големите скорости са за Писти, не за натоварения път.
19
14
 
7
 
! Отговори
Слънчарски преди 7 години
Жал ми е за всички тук, които никога няма да усетят тръпката да караш (даже както гледам и въобще от каране на нещо повече от колело) и само плюят. Вярно, че има някои гнили ябълки, дето или въоще нямат А категория или имат от 1 месец и се качват на 1000 кубика, но те са много по-малко от *** с мерцедеси, разни джипове и т.н. , които изпреварват като на рали. Някои коментират колко били опасни мотористите на магистралата, въпреки че никога не са видяли мотор да се блъсне в кола. Жалко.
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мда, жалко за рокера. На тях харлитата са им ужасно шумни, ама поне карат нормално, не като *** xoмоce... пардон, мотористи с пистарки. И м/у другото никога не съм засичал нарочно или случайно моторист, независимо какво кара.
17
4
 
3
 
! Отговори
шматка до преди 7 години
БаюАбе байо и на магистрала като не може къде да го кара
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тва е бил един от малкото нормални които не се изрезват по цяла нощ като диви селяни по градските улици.Бог да го прости.
15
12
 
14
 
! Отговори
Румен преди 7 години
Човека е дългогодишен рокер, член на мото клуб и кара крузър... Не е летял с 200 или карал неразумно. Не Ви ли е срам?! Да се криете зад ананимност и да сипете небивалици! Утре като се случи на Вас ще получите същото отношение! Безсрамници!
14
11
 
9
 
! Отговори
Слънчарски преди 7 години
До баюПърво- Колко от катастрофите са с участие на мотор? Не повече от 5%. По твоята логика трябва да се забранят всички леки коли, защото те са най-често срещани при инциденти. И дори, когато има мотор, виновен почти винаги е някой с кола.Второ- Къде видя, че е пистов мотор? Снимката e архив и е на Хонда CBR.Трето- Пак повтарям - падналите от марс са предимно шофьорите на коли, защото А категория е много по-скъпа, трудна за вземане и мотористите се проверяват от КАТ много по-често.
13
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"После ревът че не сме ги пазели?"Загледай се, като пътуваш - лепни се зад някой моторист(от спокойните, дето пердашат с 90-110). На всеки 10 коли които изпреварва, все се намират 1-2, които се опитват да го засекат. Това ти го казвам от гледна точка на обикновен шофьор, с жена моторджийка - не съм пристрастен. Не всички засичат, но то ти стига за едно пътуване(20-тина км), като минеш покрай 100-тина коли от тях 15-20 да се опитат да ти препречат пътя, без абсолютно никаква причина. Кофти е.