44-годишен мотоциклетист загина на "Хемус"

Мотосезонът бе открит, черната статистика - също
70
44-годишен мотоциклетист загина на "Хемус"
Снимка: Булфото, архив

Мотосезонът бе открит вчера, но за съжаление започва с трагична вест. 44-годишен мъж е загинал при катастрофа на автомагистрала “Хемус“ край Каспичан, съобщи МВР-Шумен.

Сигнал за инцидента е получен в 09:18 часа днес на телефон 112.

Било съобщено, че водач на мотоциклет "Ямаха" с варненска регистрация е пострадал, а части от мотоциклета били разпръснати върху пътното платно. Към мястото на произшествието веднага са насочени екипи на Спешна помощ и полиция.

Медиците само констатирали смъртта на мотоциклетиста. Той се движил в посока към Шумен.

На около един километър след бензиностанция след Каспичан загубил контрол над мотоциклета, блъснал се в крайпътна мантинела и паднал върху пътното платно. На място се извършва оглед, пише "Фокус".

От ОДМВР-Шумен призовават шофьорите да се движат с повишено внимание в пътния участък и да спазват правилата за безопасно шофиране.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
0
 
! Отговори
Един преди 7 години
Много злоба, ейййй.Не занете какво е станало, но сеете злоба жлъч. Момчето е карало в дясната лента с позволена скорост, тир, който не го вижда се опитва да изпреварва, бута го в мантенелата и за съжаление се случва непоправимото. В момента го издирват. Човека е семеен и с жена си са очаквали дете. Напълно нормален и зрял мъж. Вие обаче сте жалки. Заради някой сополив юноша, който кара, като "***" за вас всички с мотори са донори. Колко ограничено мислене, като на овце.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е жив и здрав.
50
0
 
1
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
Само сърце може да пусне. Далакът, бъбреците и черният дроб са станали на пастет.
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До коняра.... - по скоро магаре - търнокоп -лопата ,търнокоп -лопата ... за съжеление !
48
0
 
12
 
! Отговори
Зен преди 7 години
Мили момичета и момчета, ценете живота си! Неспазването на ЗДП може и да ви бъде простено, но нарушаването на физичните такива в почти 100% от случаите има летален изход. Законите на физиката нямат изключения и не се тълкуват. Не си мислете, че можете да надхитрите природата. Защо да си идете мърцина заради един неразумен опит да надхитрите физиката т.е. природата? Животът се живее САМО ВЕДНЪЖ и никой не може да ви го върне, дори и Бог. Помнете, че втори опит не е позволен!
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Собственикът на пицарии Виктория блъсна и претрепа моторист на Симеоновско шосе."Ако беше обикновен човек, който не разполага със средства за адвокати, тогава от първия ден щеше да гние по затворите.
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
To aз ще загина, дето съм примерен, та камо ли някъв моторист. *** новината!Всеки ден умират хора при катастрофи.
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес пътувах Пловдив - София и някак си изобщо не го съжалявам този, като се сетя какви ги вършеха подобните му...дано поне за донор да става.
44
2
 
9
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Около 12-13 са видовете МПС, които се числят към "мотоциклети".Може би не бива по пътищата да се движат специални машини с особено предназначение. Имам правоспособност и карах мотоциклет около десетина години. Разбрах, че това не е превозно средство за продължителен и дълъг път. Най-странното при тези машини е огромното несъответствие между скорост и спирачни възможности!Контактът с пътя на двете гуми е от 300 до 500 квадратни сантиметра!? Как ще спре при скорост от 150 км/ч 100 кГ дзвяр ??
43
5
 
12
 
! Отговори
Костов преди 7 години
Дано поне да е дарил той, или неговите роднини, органите му които стават за трансплантация (ако са останали такива)Винаги, когато покрай мен мине някакъв "ентусиаст" с ревящ мотор и скорост поне 100 км./ч. в града, си казвам на ум " дано поне органите на този донор помогнат на някой с нормален акъл в главата, но нещастен със сериозно заболяване.
42
1
 
1
 
! Отговори
коняра преди 7 години
Да караш мотор е като да яхаш жребе,*** още по яко!
41
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Собственикът на пицарии Виктория блъсна и претрепа моторист на Симеоновско шосе.Правейки ляв завой удря моторист летящ от Симеоново. Вдигна се олелия,оня бил на някакъв шеф на полицията син.Оказа се,че мотористът освен че е летял с превишена скорост е бил без книжка и надрусан.Е кой е виновен?Наистина има невинни жертви блъснати от нагли шофьори,както беше случаят с Бойко и Таня,бог да ги прости, но 80% от мотористите са си виновни.
40
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В задръстване ревът с моторите си и се провират между колите бутайки огледалата и се сърдят,че шофьорите не се дърпат за да им направят път.Изпреварват от дясно и карат винаги с превишена скорост.Много превишена.И когато някой обръща неправилно посоката на булевард в жилищен квартал и претрепе летящият с 100км моторист шофьорът е виновен.Научете се да карате по правилата бе мотористчета.Иначе броенето ще продължи.
39
0
 
4
 
! Отговори
az преди 7 години
Минах преди няколко часа край мястото на трагедията! Трупът беше положен между мантинелите.Имаше няколко катаджийски коли и линейка-безполезна вече! Предната кормилна част на мотора беше откачена и изхвърчала десетина метра напред!
38
9
 
4
 
! Отговори
Слънчарски преди 7 години
До до Слънчарски 44Жените на всеки са страст. Щом за теб си е най-голяма тръпка, добре. Но това не означава да казваш, че нещо което никога не си пробвал, е тъпо. Все едно да кажеш, че шоколада е лютив без да си го пробвал. Тесногръдо и ограничено мислене.Но ще се опитам да обясня донякъде. Всъщност карането на мотор е сходно до секс. Представи си да си прегърнал най-нежното и гладко тяло. да е изцяло твое и да правиш с него каквото си искаш. И да правиш с него един супер адреналинов секс.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
pise Yamaha, mi slojete snimka s Yamaha. CBR, drt cbr e na snimkata
36
0
 
1
 
! Отговори
хахаха до Румен преди 7 години
Да , той и Гришата беше дългогодишен член и не летеше с 200 , ама лошата съдба не му позволи да си почине спокойно в кревата
35
1
 
22
 
! Отговори
тихо преди 7 години
Днес във Варна, на централен булевард, минават автобуси и др. прев. ср., мотоциклетист БЯСНО ИЗРЕВА с мотора и мина покрай спирката! И така всеки ден! ХВЪРЧАТ! НИКАК не одобрявам това благосклонно отношение и ПООЩРЯВАНЕ, "ПРАЗНУВАНЕ' на мотоциклетистите.Създават ШУМ< катастрофи, а пО-ЧЕСТО УБИВАТ себе си!
34
0
 
32
 
! Отговори
край преди 7 години
Ще започна да страдам за всеки загинал моторист когато започнат да спазват закона и да се движат ТИХО. При технически преглед що не гледате ауспусите.
33
0
 
29
 
! Отговори
ала бала преди 7 години
Е сигурно е карал с разрешената скорост та за това е загубил контрол над мотоциклета и се е блъснал в крайпътна мантинела и се е претрепал. Сега кой му е виновен? Може би крайпътната мантинела, която му се е изпречила? Защото на мотористите все някой друг им е виновен. В повечето случай търсят вина в другите шофьори, защото не ги биле видели. Ами нормално е да не ги видят като карат с 200 и над 200 как да ги видят. Ако спазват ограничението на скоростта ще ги видят, но почти няма такъв моторист.