Находка: 21 мигранти в камион с... чакъл

Граничарите проверили товарния автомобил край Царево
4 апр 2017 15:52,
15
Находка: 21 мигранти в камион с... чакъл
Снимка: архив, Булфото

Гранични полицаи от Царево откриха 21 нелегални имигранти в камион с чакъл, съобщиха от Апелативна прокуратура-Бургас.

Униформените спрели на пътя Царево–Бургас, преди Китен, самосвал с водач 47-годишен мъж от Бургас.

Товарният автомобил е бил натоварен с чакъл, информира "24 часа".

При проверка обаче е установено, че в товарния отсек има пригоден тайник. В него граничните полицаи открили 21 нелегални имигранти: 14 мъже, 4 жени и 3 деца. Чужденците са без документи за самоличност, заявили, че са от Сирия.

Шофьорът и незаконните имигранти са отведени в ГПУ "Царево", работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
... преди 7 години
Ехе намерихме полезни изкопаеми из чакъла.
10
1
 
2
 
! Отговори
Алууууу преди 7 години
Алуууууу кой е трафиканти......на граничната ограда работят обръчите от фирми на ПсевдоПатриота-фашиста Валерия Симеонова... Взели са парите на бедните хора и са им обещали да ги закарат до Видинско.......всички трафиканти са ПсевдоПатриотите и всички взимат пари от бежанците
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Постояно се говори от управниците ни и европейските ни господари че границата ни се охранява добре.Просто вече пиле не може да прехвръкне в България.Лъжат и мажат за успокоение на хората.Този които сега ще прави за трети път кабинет наи много лъже и маже.Еиииии и аз на стари години се разбрах що е демокрация.То е да можеш да лъжеш нагло и безсрамно.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦиникРазликата е, че камионът на подизпълнителя пътува натоварен с пясък или чакъл и в двете посоки
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отново предимно млади мъже, интелектуалци ... Очаквам скоро Германия да почне да им отпуска държавни помощи за посещения на ***, с надеждата да намалеят изнасилванията на германки. Прочетох интересен материал на Константин Шрайбер "Какво чух в германските джамии". Германия, събуди се!
6
0
 
11
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
ТОВА НОВА ПОРЦИЯ МИГРАНТИ ЛИ СА ИЛИ "НОВИНАТА" ВИ Е ОТ МИНАЛАТА СЕДМИЦА...
5
0
 
12
 
! Отговори
Димитър Борисов преди 7 години
Цяла европейска държава ли ще трябва да бъде унищожена от бежанците, за да дойде акъла на корумпираните чиновници в Брюксел. Задават ли си въпроса; защо терористите са мюсюлмани. Ердоган от мюсюлманска Турция обяви воина на християните. Европейските управници да си зададат въпроса; какво значи това. Не трябва да подражават на мазохисти, защото такива може да станат. 04.4.2017г.
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера съобщиха за бежанец, изнасилил 2-*** болни възрастни мъже и убил жената на единия в дом в Нойенхаус. Днес съобщиха за изнасилена германка от тъмнокож мъж, заплашил нея и приятеля й с мачете. Чудя се какво ще е утре ...Сега бързо ще обработим "документите" на тези - т.е. службите ще ги помолят да им разкажат някаква измислена история и ще ги пуснем към демократичния, либерален свят да допринасят със знанията и уменията си. Меркел каза, че можем да научим много от тях. Германци, чакайте още!
3
1
 
10
 
! Отговори
Магистралите преди 7 години
така се строят магистрали
2
1
 
26
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Каква е разликата между камион с пясък...и камион с бежанци?- Едното не може да се разтоварва с вила....Иначе - сирийци всякакви....пакистански сирийци....афганистански сирийци...либийски сирийци.....судански сирийци.....сирийци мале...Накъдето и да се обърнеш!Скрап на камари!
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво прави Орбан в такива случаи - връща ги обратно в държавата, от която идват! Без формалности, без безкрайни процедури и адвокати по "човешките права"! Който е бил с добри намерения, щеше да мине законно през КПП и да носи документ за самоличност.