Златотърсачки налазиха Бате Митко – милионерът

Ергенът търси тиха и скромна и не иска жената до него да е красива
4 апр 2017 07:45,
71
Златотърсачки налазиха Бате Митко – милионерът
Кадър: Нова тв

Баби златотърсачки налазиха 61-годишният стар ерген Димитър Митев от Ямбол. Той се прочу през последните дни като щастливецът, който спечели рекордната печалба от 12 милиона лева от Националната лотария.

"Това са много пари. Не са за обикновен човек като мен", казва и самият милионер Димитър Митев. Той разказа, че търси любовта и че е съгласен да му дадат телефона на желаещите дами да се запознаят.

Вече има и много кандидатки за среща. Те са възрастни дами, а не млади момичета.

"Те казват, че са го харесали не заради милионите, няма как да не го харесаш. Ние сме в дилема, защото това може да са възрастни златотърсачки. Но не изглежда като бизнес план", разказа Мария Йотова, която описва историята на новия милионер по Нова тв.

От 10 години не е имал приятелка. Надява се, че след печалбата ще бъде по-желан от жените.

"Имам си една девойка, дето си ми е на сърце... Сега се надявам, че сама ще дойде при мен", казва той. Иска му се новата му булка да е тиха и скромна и не иска да е красива.

"Страх ме е от тия пари. Много са, не са за всеки и не знам какво да ги правя, но ще продължа да си ходя на работа. Пак ще съм си на камиона, това съм правил цял живот. Не харесвам охолния живот, не е за мен", допълва Бате Митко.

Той е объркан и смутен, а вече са се появили и хора, които са го помолили за пари за лечение. Новият милионер е нямал шанс да остане анонимен, защото в условията на лотарията е да бъде обявен щастливецът. В противен случай той щял да се размине с голямата сума.

Той ще може да харчи по 1600 лева на ден в продължение на 20 години. Все пак той няма да получи цялата сума накуп, а в продължение на две декади ще взима по 500 000 лв. на година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Bogdanakk преди 4 години
Приветствую Вас дамы и господа<a href=https://stekloelit.by>!</a> Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО СТЕКЛОЭЛИТ работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси. Более подробная информация размещена https://drive.google/open?id=1PoE0qZwcokJRhjHqUDuNciFhoeYgqTh0
60
0
 
0
 
! Отговори
СС преди 7 години
Милионер ... а скоро няма да види 1 млн на куп ...
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпросът е дали ще доживее да види последните 500хил.?
58
0
 
4
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Гадните лакоми *** от тази "лотария", съсипаха горкия човечец. Срам за тях!
57
0
 
10
 
! Отговори
След като го обявиха преди 7 години
пред цяла България, той да си смени местожителството, дори за известно време да поживее някъде извън България. След време да се върне.Може да смени фамилното си име с това на дядо си или на прадядо си.Предполагам, че някой добър стилист ще успее да му попромени визията и ако се засели в София или Пловдив, кой ще го знае?Всичко това има смисъл да се направи, за да го отърве от досадници, от измамници и от опасни изнудвачи.Голямо значение има и това, каква жена ще избере. Дано не е глупава.
56
0
 
16
 
! Отговори
РВ преди 7 години
Аз сега нещо не мога да реша да се радвам ли за бат Митко или да го съжелявам...
55
0
 
15
 
! Отговори
Елементарна Математи преди 7 години
500 000/365 = 1370 лв. Нещо не ми излиза 1600. Алоооо някой може ли да смята.
54
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако спечеля 100 лв и тях ли ще ги изплащат за 20г
53
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чичо Митко,плющи само младо,сега ти се е паднало.Остави ги тея дъртите гъгрици.Внимавай с виаграта и спирай тая домашна ракия.Вече само тънки и квалитетни питиета .И не ти трябва да се жениш,всеки ден да е различна, да не ти се качи на главата
52
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Богат грозен няма!
51
0
 
20
 
! Отговори
ясен преди 7 години
при 1% годишна лихва ,това са 120 000 лихвени лева .А тях ще трябва да му ги превеждат,иначе трябва да се намеси и регулатора на игрите и НАП ,че даже НСБОП за пране на пари.ОТделно КЗП за подвеждаща реклама . Всички няма да се самосезират щото какво ги интересува Георги от Ямбол! А е ВЯРНО,това си е пирамида!
50
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чиче Мите, взимай баба Гошка :)
49
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво излиза, лотарията има ипотека към дядо Митко :)като натрупа още 3 години -20тина подобни и ще обяви фалит и ще се смени собственика и всичко на кино.
48
1
 
13
 
! Отговори
Toshko преди 7 години
Oтива при Домусчиев или някой друг милионер и му предлага 2-3 милиона срещу анонимност, ще вземе по-малко пари, но ще си ги харчи спокойно
47
1
 
4
 
! Отговори
лотария преди 7 години
До SKOROи аз така чух, забраняват всички лотариина всички работещи във ЕС всеки месец ще се удържа по 1 евро от зплатата, в края на месеца ще се теглят от единен център номерата на сметките от които е удържано едното евро, като за всяка държава ще има печалби: 10 х 100 000 20 х 50 000 100 х 10 0001 000 х 1 000 и т.н за 28 държави до получаване на цифрата със сметките от които се удържа 1 то евро
46
3
 
24
 
! Отговори
аз преди 7 години
Бате Митко , това че търсиш грозна жена не значи че е скромна , напротив тези жени никога "неотказват" , защото следващ случай може и да няма!
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Иван ПешевВ такива случаи винаги на печелившия му предлагат да си получи сумата от ''един господин'' скрито и тихо, а този господин, който явно има да доказва доходи се явява публично. Но спечелилите почти винаги избират да се покажат публично по ''причини балкански''.
44
1
 
11
 
! Отговори
SKORO преди 7 години
В МОМЕНТА СЕ ПОДГОТВЯ ЗАКОН В БРЮКСЕЛ. Всички лотарии в рамките на ЕС ще трябва да спрат да теглят, генерират, разбъркват числа. Няма значение дали това ще става ръчно и ще се ползва компютър.Закона влиза в сила от 2018 г. и общо взето галси, че генерирането на числа ще става само на едно място. Ще бъде гласуван и създаден хазартен център, който постоянно ще генерира числа. Понякога една поредица от числа ще може да бъде ползвана за няколко различни лотарии важеща за различни държави - член.ЕС
43
0
 
35
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
Значи за всички които не знаят, НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ е тази която задължава победителите си да се разкриват - това е много нечестно и долно. Сега този човек става мишена, що не кажете Бахаров колко пари е прибрал от рекламата да стане и той мишена.
42
3
 
17
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
Тотото да спре да използва КОМПЮТЪР при тегленето на тиражите! А печалбите да са до 100,000 лв. - средната класа да са подпомага, а не хора които не знаят какво да правят с парите!