Времето утре – дъжд, гръмотевици и вятър

Максималните температурите ще са до 19 градуса
5 апр 2017 15:30, Анисия Иванова
2
Времето утре – дъжд, гръмотевици и вятър
Архив: Булфото

През нощта в повечето райони преваляванията ще спрат и на места облачността временно ще се разкъса и намалее. Минималните температури ще бъдат между 4 и 9 градуса.

Утре - 6 април, облачността ще е предимно значителна и на много места ще има превалявания от дъжд, около и след обяд - за кратко интензивни и с гръмотевици. Ще духа до умерен, след пладне в Дунавската равнина - временно и силен, северозападен вятър. Според прогнозата на НИМХ максималните температури ще са между 14 и 19 градуса.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за април и още ще се понижава.

Над планините облачността ще е значителна. На много места ще превали дъжд, над 1700 метра - сняг. Валежите ще са придружени и с гръмотевици. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7 градуса, на 2000 метра - около 1 градус.

Над Черноморието облачността ще е значителна. Ще има превалявания от дъжд, в отделни райони и ще прегърми. Ще духа до умерен вятър от югозапад-запад. Максималните температури ще са между 11 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: НИМХпрогнозавреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво точно означава " на места ще превали" ? поне уточнете " може би в петрич,може би в силистра ". по-ясно ще ни стане.
1
0
 
5
 
! Отговори
Чадъра преди 7 години
Тия са от фалшивите чадъри по 2-3 лв