ГЕРБ няма да вдига данъци, ще работи за двойни учителски заплати

Ангелкова: Приоритетите са сигурност, здравеопазване, образование
Обновена: 8 апр 2017 08:15 | 7 апр 2017 21:09, Екип на Bulgaria On Air
110
ГЕРБ няма да вдига данъци, ще работи за двойни учителски заплати
Снимка: Bulgaria ON AIR

Първата политическа сила след парламентарните избори ГЕРБ държи на своите приоритети, които обяви в кампанията си преди вота. Това са здравеопазването, образованието и гарантирането на сигурността.

В това увери бившият министър на туризма Николина Ангелкова в предаването "Денят ON AIR". Според нея трябва да се направи всичко възможно, за да се гарантира максимална сигурност на туристите.

"Изключително важно е да имаме стабилно правителство в рамките на пълен 4-годишен мандат. Преговорите вървят конструктивно и се обръща голямо внимание върху сигурността", посочи Ангелкова пред Bulgaria ON AIR.

От думите й стана ясно още, че сред приоритетите на ГЕРБ са още намаляването на административната тежест, привличането на инвестиции и икономическият ръст. Ангелкова увери, че данъците няма да бъдат вдигани и ще се работи за двойно увеличаване на заплатите на учителите. 

Бившият министър на туризма разкритикува служебното правителство, което според нея прави опит за законотворчество, което изобщо не е на мястото си.

"Наблюдаваме поредица от действия, които могат да бъдат свързани изцяло с това да се нарушава държавният интерес. Не може зад вратичката служебен кабинет да решава определени теми", отбеляза Ангелкова и настоя, че не трябва да се извършват действия, които водят до загуба на европейски средства.

"Изключително много ме притесни заповедта за неохраняемите плажове. Прочетох, че някои от плажовете, при които има проведена процедура, са обявени за неохраняеми", посочи тя и даде пример с централния плаж в Поморие. 

На въпрос късно ли е да бъде спасен летният сезон, Ангелкова отговори:

"Всеки ден забавяне е ключов, туристите идват. Публичен ресурс не се дава просто така. Обявява се обществена поръчка, която допълнително забавя".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
22
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
Ангелакова, ами то няма да имате стимул, ***? За к'во се натискате да управлявате? Данъци като не вдигнете ... учителските заплати от какво ще ги вдигнете, че и то двойно? На останалите заплатите като не можете да вдигнете ... то и цените служебното правителство ги вдигна ... останаха за саниране колибите в Столипиново и някоя друга соц. магистрала за довършване. Еврофондовете и те свършват. Остава ви само един келепир за милиарди - да ни набутате в еврозоната
45
0
 
29
 
! Отговори
Разбойко преди 7 години
Те така казаха и за парното,тока и газа,а сега глей кво става,цените хвърчат нагоре като откачени!Това е достатъчно,като се вдигнат цените на енергията,всичко останало се качва нагоре,без заплатите разбира се.
44
4
 
5
 
! Отговори
КорнелиеФ преди 7 години
До АнонименКаже на сина ти да ти преведе , на кое място по икон. развитие сме били - примерно през 1939 г.Ще паднеш- само Албания ,Югославия и турция са били след нас...На Балканския полуостров ВИНАГИ сме били на 3 то място- след Гърция ,Румъния . А сега след икон бум в Турция - сме на 4 място.Така, че господа комунисти-Хегел / а той не е социалист даже / беше казал-Количествените натрупвания - водят до качествени изменения-Май чипът ни е дефектен,само искаме искаме,, а германците работят.....
43
35
 
3
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 7 години
ГЕРБ ще управлява поне още 20 години. През това време БСП ще се мъчи и ще се пръсне от яд и завист. Пада им се на *** това унижение.
42
2
 
39
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
Никой няма да вдигне заплатите, докато не излезнат 3000 - 4000 души на ПРОТЕСТ пред парламента, тогава всички вътре ще напълнят гащите. Ще се досетят че в тази Държава има народ, на който е време да се помисли.
41
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямало да вдигат данъците. Милата.Ми нали всичко друго вдигнахте, мари? Скрий се некъде.Вожда ти преди изборите го гледахме всеки ден. Де го сега? Да не би пък кръвно, едно друго?
40
2
 
25
 
! Отговори
Голям праз преди 7 години
До 35 САМО ГЕРБЕ, к'ъв е смисъла? При положение, че като гласуваш за твоя идол Винету, получаваш неговия най-голям падишах - Ердоган!Явно трябва да има някакъв тест за интелигентност за да избегнем гласуването и на такива като теб...
39
13
 
3
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 7 години
До ПсихиатърСтрах те е от Бойко.
38
1
 
7
 
! Отговори
Психиатър преди 7 години
До 38: Поемам го като ангажимент!
37
0
 
13
 
! Отговори
тази новина преди 7 години
Си е "Приказки от 1001 нощ"
36
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То па едни даскали... Малииии. Синът ми е в елитна гимназия, или поне смятана за такава. Какво?! На родителската среща класната да ми каже, че с таква програма, няма как децата да са подготвени и трябва допълнителна подготовка. В същото време в края на първи срок до последно не бяха проверили класните по математика. Мислех, че детето лъже. Отидох до училището. Не ме е лъгал така беше. Питах госпожата. Отговор. Нямах време. Изтрещях! Ако до утре класните не са проверени, мисли му! Жълта стана!
35
1
 
26
 
! Отговори
Повече за неграмотни преди 7 години
Мдаа, ГР'ОБ се готвят за следващите избори и разширяват дела на галсоподавателите от сферата на държавната администрация, така както изчеткаха преди време милиционерите със заплатите, отпуските и възрастта за пенсия. Защото знаят, че следващия път, делът на обикновените граждани, направили глу'постта да гласуват до сега за ГР'ОБ ще намалява прогресивно.Друг е въпроса на каква база вдигат заплатите на даскалите, като учениците излизат все по неграмотни? Те самите млади даскали пишат неграмотно..
34
24
 
3
 
! Отговори
Диди преди 7 години
Язък! Толкова рубли, нерви и време и пак Бойко!Заради такива, сега Решетников е в немилост.
33
22
 
1
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 7 години
Гласуването трябва да стане задължително. Само така ще се обезсилят турските гласове.
32
38
 
0
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 7 години
Пак ще гласувам за ГЕРБ. Бойко е голям пич и ще спечели 4-ти мандат.
31
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този цирк България бедна го игра 45 г. с бай Т. , в началото сме на 50 г. със бай Х . Дерзайте български новокомунисти под зоркия поглед на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !
30
1
 
2
 
! Отговори
Македонски преди 7 години
До до Македонски 2За да "казваш" нещо, приятелю, трябва да го кажеш или да го напишеш!Но първо трябва да го ПОМИСЛИШ!Ако си отваряш устата, като риба на сухо, и повтаряш дочути откровенни глупости, само ставаш смешен!
29
29
 
1
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 7 години
Бойко построи магистрали и санира жилищата на хората, докато БСП и това няма да направят. Затова САМО ГЕРБ! За тях ще гласуват хората. БСП няма да спечелят повече никога.
28
1
 
17
 
! Отговори
Психиатър преди 7 години
Добър вечер! Моите хаймани Странджата и Професора да са се мяркали?
27
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А другите кучета ги яли! Тоя Борисов е цар в деленето на народа!