Помогнете! Росиян има седмица, за да събере пари за операция

Ученикът е с мозъчна аневризма, открили му го вчера
Обновена: 8 апр 2017 08:45 | 7 апр 2017 20:54,
23
Помогнете! Росиян има седмица, за да събере пари за операция

17-годишният Росиян Нейков се нуждае от спешна операция, за която обаче близките му нямат средства.

Вчера му откриват мозъчна аневризма, а интервенцията е насрочена за 18-ти април и срокът за събиране на парите - около 10 000 лв., е изключително кратък.

Росиян е ученик от 11-ти клас в СУ "Св. св. Кирил и Методий" в Карнобат. Той е футболист и млада надежда на ОФК "Карнобат", както и отличен ученик. Неговите приятели са се заели с нелеката задача да осигурят нужните за операцията пари.

"Молим ви да ни помогнете в набирането на средства за животоспасяващата операция за Росиян и последващото лечение. Поставяме урни пред читалището в град Карнобат, в парка, в различни магазини, както и в кантората на нотариус Мариана Стоева", пишат близките на Росиян в апела си за помощ.

Утре от 17.00 часа по време на официалната футболна среща между отборите на ОФК "Карнобат" и ФК "Евроколеж", на входа на градски стадион "Карнобат", ще бъде поставена дарителска кутия в помощ на младия състезател.

От ОФК "Карнобат" също са започнали набирането на средства за лечението на талантливия централен защитник.

Който има възможност и желание да подкрепи инициативата, може да направи това, като преведе средства в банкова сметка в лева към Райфайзенбанк – BG77RZBB91551004354534, титуляр ОФК „Карнобат“, като лично Теодор Иванов, президентът  на ОФК "Карнобат", който е в постоянна връзка с близките на момчето, гарантира за това.

Една част от цялата сума се поема от Касата, но семейството трябва да поеме много други разходи за изследвания като ЯМР, както и за избор на екип, които Касата не поема. Семейството се ангажира, че всички средства извън нужната сума ще бъдат дарени за други нуждаещи се, като ще съобщи за това до медиите.

Родителите са в шок и не могат да реагират, като заради това Теодор Иванов се е заел да помогне на футболната надежда.

Телефон за контакт: Теодор Иванов, президент на ОФК Карнобат, 0878680816

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Избор на екип е друг трик за смъкване на пари клиентите на болниците. По рано им казваха пациенти, де. Мой познат си прави операция в София, на двеста километра от родния му град. Не познава никакъв екип, не е искал избор, и въпреки това си плати. Операцията (не живото спасяваща) беше неуспешна. Ха познайте дали "избрания екип" се разкая и му върна парите.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Една част от цялата сума се поема от Касата, но семейството трябва да поеме много други разходи за изследвания като ЯМР, както и за избор на екип, които Касата не поема."
16
0
 
3
 
! Отговори
до 5 Генади преди 7 години
Касата не плаща за избор на екип ,консумативи и др. Съпругът ми ( здравноосигурен) има сложна операция на сърцето преди 4 г. , за всичко по- горе платихме около 2000 лв. , сега може и да е повече
15
0
 
2
 
! Отговори
Айлин преди 7 години
Относно коментари като този на господин анонимен ,който говори за нощни клубове и така нататък - има една умна приказка "ако не можеш да кажеш нещо хубаво ,по-добре не казвай нищо". Семейството е на тръни, а вие се чудите каква глупост да напишете без да сте запознати дори ,без да мислите как ще се почувстват като прочетат всички тези глупости. Никой не ви кара да съчувствате, но поне не си избивайте комплексите за сметка на момчето.
14
0
 
4
 
! Отговори
Айлин преди 7 години
Семейството дори не е наясно със съдържанието на статии като тази. Никой не е съобщил за конкретна сума а това са спекулации от външно лице.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коригирайте статията и проверявайте източниците си! Нито сумата, нито диагнозата са уточнени!
12
2
 
10
 
! Отговори
n.d преди 7 години
Като няма да помагате поне не злобейте,бедни души такива,а ако утре на вашата глава дойде такава участ и вие имате нужда от помощ,пак така ли ще сте силни в думите си.Дайте да спасим колкото се може повече хора в нужда,.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и ние го праиме, като у руските медии, преди малко имах пост за верификация на вашия, както си му е редът, за да помогнем! иначе прокуратурата трябва да обърне внимание на сайта, че това не са коректни практики! с уважение на всички , които са готови да помогнат! на вниманието на всички, които си мислят, че ще станат жертва на журналистическа приумица!
10
18
 
3
 
! Отговори
апатичен преди 7 години
Дрее ми...
9
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той е футболист и млада надежда на ОФК "Карнобат"... значи мозъчния аневризъм не му пречи. То футболягите и без глави продължават още 10-20 години да щъкат, тоя за един аневризъм се е затюхкал.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пуснете един телефон за СМС-и де. Половината от тези дето искат да помогнат в момента, ще забравят до утре сутринта, когато банките отварят
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Операциите в Бг отдавна се плащат, или поне консумативите, това ако искаш да не те уморят. Баща ми трябваше да плати хиляди, сестра ми също.
6
5
 
21
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Човекът е написал телефон. Ако искате нещо да питате , обадете се. Стига безсмислени комантари.
5
19
 
8
 
! Отговори
Доктор Иванов преди 7 години
Това е някаква измамаОперациите в България са безплатниоще повече на ученици
4
21
 
11
 
! Отговори
Генади преди 7 години
И откога операциите в България станаха платени?до вчера ги плащаше здравната касатова да не е нова ПРОМЯНА на шапкаря Радев, за която не съм разбрал
3
8
 
21
 
! Отговори
Владислав преди 7 години
Извинете, но какво налага събиране на пари? Ученик на 17, изцяло е с безплатно здравеопазване, операцията в чужбина ли ще бъде. Кое го налага?
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Търсете държавата и политиците и без това изнемощелия народ се чуди как да свърже двата края.
1
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В карнобат едно семейство да нямат 10 бона -срамота. Да си продадат колата.