Касапница на пътя: Девет души загинаха само за ден

Осем тежки катастрофи са станали през последните 24 часа
9 апр 2017 11:01,
84
Касапница на пътя: Девет души загинаха само за ден
Снимка: архив "Булфото"

Девет души са загинали в катастрофи през изминалото денонощие. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

През последните 24 часа в страната са станали осем тежки катастрофи.

Ранените са 21 човека, един от тях е с опасност за живота.

В района на София са регистрирани 85 леки и две тежки произшествия. Ранени са двама души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От обед донорите поддържат над 100 децибела на Цариградско шосе. Полиция нема. Тя пази спокойствието на властимащите.
52
2
 
21
 
! Отговори
Танк преди 7 години
Търся да си купя танк, на малко километри.Както е тръгнало вече ме е страх даизкарам колата че току виж някой безсмъртен с 200 ме е помлял.Само танк му е работата, или сега се сетих фадрома може да свърши работа също.Аман от F1 полоти от село.
51
3
 
7
 
! Отговори
True преди 7 години
9 sa ranenite,ne ubiti.Vajno e trolovete da laqt prostotii I da ima traffic v mediite.
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
споко идва великден...... 5 дни .....
49
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дарвин е абсолютно прав относно естествения подбор на видовете.....
48
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я кажете от тия колко са пешеходци, колоездачи или мотористи? И колко от тях са виновни за ПТП-тата?Ей, тези майстори-шофьори, де**а, все някой друг им е крив.
47
6
 
13
 
! Отговори
добър преди 7 години
защо свети ме през деня ,полза никаква ,трябва да се премахне,жертвите се увеличават преди да караме със пуснати фарове ,жертви 700 души ,сега 1000,
46
2
 
13
 
! Отговори
stoks преди 7 години
По време на "Чудодейното" - Комунистическо бай Тошово време имаше един израз,добил гражданственост: - "На българите не им трябва война,дайте им по- бързи коли.Те ще свършат останалото!"Ама драскачите на празнословия тук откъде да го знаят.Или са били млекопитаещи по това време,или са шетали по слабините на бащите си под друга форма.
45
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, пътищата не са лоши, *** са шафьорите. Тези, които карат пили, дрогирани или просто неразумно, е редно да убиват себе си, а не останалите участници в движението. Докато не се сложи ред, наистина строг ред във всичко и в частност в движението, ще има жертви. Крайно време е, защото народът намалява. Правила и ред трябват на живите.
44
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така ще е след като фирмите на Дебелян, Цветелина и Черепа редовно крадат над 50% от средствата и ги делят с възложителя - главната Мутра.
43
2
 
16
 
! Отговори
oпетков преди 7 години
До Анонимен С новите коли още повече катастрофи и убити. И не са толкова виновни пътищата, а безмозъчните устройства в колите. Българинът не е в крак с прогреса. При наличие на 100 и повече коня в ръцете трябва да имаш и по-голямо чувство за отговорност и уважение към околните.
42
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ два мандата стимулираха автоталибаните, защото не е тайна за никой, че именно те са основните им избиратели. Резултатите са налице, или ВИДИМИ, както обичат самите те да се хвалят.
41
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По некачествено построените и некадърно организираните Тиквени магистрали всеки ден поне 10 българи намират смъртта си. То при ударите в Сирия нямаше толкова жертви.
40
3
 
21
 
! Отговори
1 преди 7 години
Американците с 52 ракети "Томахоук" убили 9 души, ние с нито една ракета 9?
39
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пътищата ни са лоши им лошо организирани защото парите за тех са 50% окрадени. Скоростта 140 км/ч по т.н. Магистрали е висока за у нас. Баце я разреши но състоянието на магистралите е лошо. Подхвърля, дупки, обратни наклони, лунна повърхност. Колите по години се разлика от 20, бедността е причината. Ако получаваме по-нормални заплати и лизинг, кой ще купува коли над 10 години? Много малко.Стандарта на живот ако е добър ще се карат и нови коли. Но при новите цени на газа и поскъпването, няма шанс
38
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За над 30км/ч. превишаване на ограничението на скоростта - ЗАТВОР. Плюс глоба започваща от 4-цифрено число. Също така на всички междуградски пътища първи клас да се премахнат ВСИЧКИ ограничения 50, 60, само защото има отбивка за *** или 2 сергии. Всички търговски обекти с лице към пътя (90% бензиностанции) да се задължат да изградят ускорителни и закъснителни ленти. всички обаждания за нарушения и нередности на националния телефон на КАТ да получават входящ номер.
37
4
 
6
 
! Отговори
До шоп преди 7 години
Случва се да изпускат гумички на спирачен цилиндър, лично съм сменял на коли които съм карал преди. Да, изпускат и на спирачната помпа. Течността разяжда по принцип. Използвал съм я да развивам заяли болтове. Важното е, да се купуват качествени гумички и резервни части!
36
2
 
20
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Гумички на спирачни цилиндри е почти изключено да изпуснат. Изпускат гумички на спирачна помпа и това е почти изключено да стане рязко изведнъж. Това, което най-често се случва, е да се пръсне остарял спирачен маркуч. Но катастрофите в огромното болшинство от случаите са от некадърно каране, грешна преценка или заспали реакции на водача.
35
6
 
18
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Спирачна течност в България не се сменя, само се долива(мухахахах)----***, спирачна течност никой не долива, но ти си много далече от автомобилите, за да го знаеш това. Причината за катастрофите е в некадърността на карачите. Хем нямат умения, хем ги е шубе, хем отвътре напира простотията и желанието да се правят на отворени.
34
4
 
5
 
! Отговори
До 34 преди 7 години
Течността има точка на кипене, започва да отделя мехурчета ако се загрее. С времето, за 5 години течността губи от качествата. При смяната може да се види дали има гумички на спирачните цилиндри които изпускат. Новите течност, ДОТ 4 и 5 имат по-висока точка на кипене. Но за всяка кола и указано каква да се използва.