Хванаха един от биячите, вързали баба със свински опашки

Крадците вероятно са имали предварителна информация за парите й
10 апр 2017 10:23,
16
Хванаха един от биячите, вързали баба със свински опашки
Снимка: архив, Bulphoto

Нападателите на Митка Крайска - жената от русенското село Червена вода, която бе завързана със свински опашки и пребита, вероятно са имали предварителна информация за парите, които държи вкъщи.

Засега е задържан един, работи се по няколко версии, каза пред Нова тв началникът на полицейското управление Иван Николов.

Още по темата

Инцидентът се случи миналата седмица. Възрастната жена е била завързана за стол и останала на него близо 24 часа.

Съпругът й не успял да й помогне, тъй като е тежкоболен и прикован към легло.

Пострадалата бе настанена в болница с множество наранявания. Крадците взели 2000 лв. от къщата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
11
 
! Отговори
;) преди 7 години
Сега да го завържат със свински опашки и да го смачкат от бой,хем ще издаде и съучастниците си.Същотото и за тях.Съпротивлявали са се при арест и готово.След това вече да ги съдят.И без това я ги осъдят,я не.Ще им дадат 2-3 години условно или някакъв подобен абсурд.
14
0
 
16
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Решението е да се премахне акумулирането на присъдите и при едно такова престъпление със събрани достатъчно доказателства ще търка затвора поне 30 години!Това е възпитателен ефект,а не както до сега!Ще лежи за влизане с взлом,телесна повреда,грабеж и колкото има още членове от НК.
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПредполагам, че боят не се разминава при съпротива при арест...но ефект никакъв! решението е да се промени закона за самозащита. Когато дядовците и бабите опукат 5-6 синкави, които са влезли неканени в двора им нещата ще се оправят.
12
0
 
26
 
! Отговори
ДАЙТЕ преди 7 години
МИ САМО 5 МИН. С НЕГО И НЯМА ДА КРАДЕ ИЛИ ПОНЕ НЯМА ДА МОЖЕ
11
0
 
42
 
! Отговори
Петър Петров преди 7 години
Сега е от особена важност медиите да си извадят главите от "онова специално място" и да се опитат поне веднъж да бъдат обективни и да кажат кой е задържания, етнос, социално положение, криминална статистика и т.н. А за да има и справедливост от законна гледна точка е желателно такива теми да не бъдат замитани веднага след като вече "не са актуални", а да се държат изкъсо. Случаите за последните 10 години не са десетки, нито са стотици...вероятно са хиляди. Е, четвъртата власт е на ход.
10
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много би помогнало ако полицаите спукваха от бой подобни изверги - би имало превантивен ефект.
9
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще стигнем до прочистване, но за никого няма да е добре. Когато се стигне до крайности в безобразията на едни, следват крайности в защитните мерки, предприемани от други. Това неминуемо се отразява на типа вътрешнополитическо устройство на страната, а после следват външнополитически мерки, които не са приятни.Ще се наложи да минем по този път само защото на някои им е удобно и евтино да си развъждат електорат. При добро управленско желание, в срок от един месец страната може да миряса.
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да го регистрират в полицията като криминално проявен и да го пускат ...
7
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква гаранция/франция бе пичове, кой ще му иска пари на патладжана, директно го пуснат с подписка и това е. Другия път ще е по-внимателен и сигурно новината в разгара на лятото ще е "Възрастно семейство загина при пожар причинен от печка на твърдо гориво"...
6
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ТЕЗИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО НАД 10 ГОДИНИ!!ОПИТ ЗА УБИЙСТВОЗАДЪРЖАНЕ ПРОТИВ ВОЛЯТА ОБИРПОБОЙУБЕДЕН СЪМ , ЧЕ МОГА ДА ИЗМИСЛЯ И ОЩЕ!!!А ОТ НАШАТА ПРОКУРАТУРА ИМ ДАДАТ ПО ЕДНО ОБВИНЕНИЕ И ТОВА Е!!! СРАМА И РЕЗИЛА Е В БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА ТОВА Е!!!!!
5
10
 
23
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
До Анонимен"Той ще бъде пуснст под гаранция с пари от БХК и америка за българия." - нали видя оня ден Америка какво прави с подобни ***? А че БХК е израстък на проруското ДПС, явно си пропуснал да разбереш. Толкова ти е акъла.
4
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се държат повече от няколко стотака вкъщи ми се струва недобра идея... освен ако парите не са скрити в дупка, над коят има бомба, която се деактивира с код например, а защо не и граната, която по някакъв си начин се обезврежда... та крадецът ако не знае как да действа - изгаря! Най - цивилизованият начин обаче си е банката - да, има таксички, има глупости, ное сигурно.
3
0
 
30
 
! Отговори
Бай Ставри преди 7 години
Ооооо, я ми го дайте в моята килия това гълъбче! Тука, тука....
2
1
 
52
 
! Отговори
Webley revolver преди 7 години
Мда. Още един сериозен кандидат за Човек на годината. БХК!
1
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той ще бъде пуснст под гаранция с пари от БХК и америка за българия.