Жена остави 25 златни накита до дома си, "помагала" на МВР

Поредната телефонна измама дози път е от Дулово
13 апр 2017 14:45,
10
Жена остави 25 златни накита до дома си, "помагала" на МВР
Снимка: Булфото, архив

63-годишна жена от Дулово дала на телефонни измамници значително количество златни накити, съобщиха от полицията в Силистра.

Вчера на домашния й телефон се обадил мъж, представящ се за полицейски служител, и я предупредил, че й готвят измама. Поискал номера на мобилния й телефон и поддържал постоянна връзка с нея, а през това време на домашния телефон тя действително получила обаждане, придружено със закана за саморазправа. Тогава мнимият полицай помолил жената да съдейства за залавянето на мошениците и тя приела.

Следвайки указанията му, дуловчанката сложила в плик повече от 25 златни накита и ги оставила до вратата на дома си.

След като напразно чакала от полицията да се свържат с нея, сама позвънила в местното Районно управление и разбрала, че е измамена. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
sid преди 7 години
Ей,най-креативните хора в таз скапана държава са крадците.Преди дни показаха как полицията и една журналистка заловиха телефонен измамник.Какво да кажа или старите хора са адски *** или крадците са незавършили висшисти.Съмнения ми навяват,че нещата идват от горе.А и тези телефони май им се дават от телефонните оператори.Не може той от другата част на страната да знае телефона на баба Гина от някое забутано място.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези хора не гледат ли новини?
6
0
 
2
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
Браво, че е помогнала на полицията. Умна и смела жена!
5
0
 
3
 
! Отговори
Мале преди 7 години
Имала дала, който няма, няма какво да даде! Ами работят ромите трудолюбиви са, какви къщи кат палати, какви сватби правят на 12-годишните булки. Колко много деца раждат. Пари трябват. Трюдолюбюв народ са ромите, находчиви. А българите, като не мислят дават ли дават и после реват, малки пенсии, нямам за хляб пари! Равновесие в природата, няма застой. Кой както сам си го направи и Господ не му го прави!!!!
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОГАТИ БАБИЧКИ, СИНОВЕТЕ ИМ ПЕЧЕЛЯТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ОТ ГЕРБ.
3
2
 
4
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 7 години
Не бойте се, и вашия ред ще дойде, и вас ще измамят, а някакви като вас ще сипят същите тъповати определения за вас като вашите сега.
2
2
 
2
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
*** нация
1
2
 
5
 
! Отговори
готин преди 7 години
лелеееееее що прос народ имане свършиха ли вече