Новите 50 фургона за бежанци – вече в Харманли

Това се случи въпреки несъгласието на кмета и местни жители
13 апр 2017 22:29,
87

Снимка: Булфото

Нови 50 фургона за новопристигащи бежанци поставиха в лагера в Харманли. Това стана ясно официално на пресконференция на кмета на града Мария Киркова.
Още по темата
Киркова вчера съобщи, че "сега е входиран инвестиционен проект от Държавна агенция за бежанците (ДАБ) "Изграждане и монтаж на контейнерни жилища" в Центъра за временно настаняване (ЦВН)".

Самата тя определи ситуацията като тревожна, което притеснявало нея и местните жители.

"Аз като кмет съм категорично против допълнително поставяне на фургони и увеличаване капацитета на Центъра за временно настаняване", посочи Мария Киркова, цитирана от Булфото.

Според местни жители обаче поставяне на нови фургони и ремонтни дейности в лагера се извършват повече от месец.

В същото време разрешението за тях било поискано през тази седмица, когато те вече на практика са поставени и свързани с електричество и вода, посочват жителите на Харманли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продавате Родината за 20лв. на избори с гласове за нац.предател ГЕРБ! Не си ли давате сметка,че за 20лв и ГЕРБ управлението тук ни натрисат завоеватели,които храним с данъците си! Дали ви 20лв,а за изхранването на маймуните вие ще ви вземат от джоба всеки месец примерно по 30лв.....Народът е ***.....затова скоро и държава няма да имаме! Срам сме за дедите си,че са умирали за тази държава,а ние я харизваме на чуждите,че си плащаме даже!
41
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата работа е заради парите от ЕС. Там е скрита шашката динамит.
40
0
 
24
 
! Отговори
Да да преди 7 години
Добре че сме толкова ужасна държава,че и бежанците я напускат при първа възможност.Само това може да ни спаси,иначе с такива подкупни управляващи...
39
1
 
33
 
! Отговори
талибан преди 7 години
Честито да ви е , издръжката им е 1200 лв, чисто на месец!!!!!!!!!!
38
1
 
28
 
! Отговори
ммм преди 7 години
като държавата ни е минала дъното в ЕС защо никой не помага на нашите хора да оцелеят а искат да приемаме и храним хора които не знаем изобщо какви са и им предоставяме условия доста по добри от голяма част от българите
37
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 04 Май ВСИЧКИ на протеста!!!!!!!
36
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Насила хубост не става. Ние не ги искаме, ЕС да си ги прибира.Защо се предизвикват бунтове и стачки ?
35
0
 
44
 
! Отговори
Стамен преди 7 години
2017 г в Германия ще се построят 250 000 апартамента за бежанците . В България ще се строят още много, защото европейския съюз отпуска пари и наши фирми усвояват парите. Бежанците се делят на млади и стари, на работливи и мързеливи. В Германия ще заминават млади работливи, в България ще остават останалите, нито полицията е готова нито медицинското обслужване, България ще затъне съвсем. Българите ще имигрират масово. Патриотите вече са във властта но ще мълчат, Бойко ще им напълни гушките...
34
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи, толкова ли не разбрахте, Банкенският бандит за два мандата какво ви подобри, едно нещо посочете? Лъжи и крадене, ама жестоко! Клекнал е на ЕС да станем страна - буфер за аллахакбаровци. 500 контейнера допълнително, това означава още ще приема. Крие се, мълчи, и за трети път ще ни яхне. Тези които гласуваха за него да си взимат в домовете амуджи, щом толкова си го харесват. Не рсзбирсте ли, това е долен предател, продажник, защо му дадохте властта? Ще продължава подлото животно да пълни
33
2
 
37
 
! Отговори
Българина преди 7 години
И все пак гласувахте за кот кажат началниците
32
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 04 Май ВСИЧКИ на протеста за да махнем Банкянския *** и крадливата му шай//ка който затриват България. Предателствата са му безкрайни!
31
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво защитавате Тиквара, не бил виновен???? Той тайно прие постановление на МС 208/16.08.2016, без да уведоми никого. Хората бяха в отпуски и това се разбра по-късно. Не бил той, Радев, бул, Герджиков бил, глупости. Тиквара ги е натискал по някакъв начин, договарял се е за да не отменят пистановлението. Ще дойдат пари у нас ако приемем мюмюни, които той ще открадне. Предава ни и ни продава на ЕС, слуша Меркел а заради нея страда Германия. Харманли да се вдига защото Тиквара само от бой разбира!
30
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев и служебното правителство ще докарат хиляди мигранти да живеят у нас!
29
2
 
42
 
! Отговори
sid преди 7 години
Така е нали Бойко за това си слага жени на ръководни постове,за да прави каквото му нареди евросъюза.Вервайте си ,че сте умни и не сте ***.
28
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шишкавото лелче и Б.Б ви продадоха на черните клошари.Сега почват да ви работкат колко е хубаво да си осиновите мъжки клошар от Африка.Затва и тия снимки на вожда прегърнал внуче.За миг да се разплача от умиление.
27
32
 
7
 
! Отговори
до 40 преди 7 години
Боко не ми е от любимците.Даже и не съм гласувал за него.Просто се ядосвам че всички виждат вината в него и по този начин изкривяват цялата политическа визия в БгКазваш че Боко е казал на Радев да не пипат наредбатаИзлиза че Радев е голям послушко.Пак казвам.Това което се случва в момента в Харманли е сблагословията на служебното правителство.За да се закарат тези фургони там някой е наредил.Този някой не е Боко.В момента той е никой
26
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро Харманли ще се радикализира и ще почнат с палежите на фургони, ми се струва. Или на мястото на лагера ще отворят стрелбище... Бойко примеа новите квоти от германски гости.
25
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А хаирлия да е новото швед!
24
36
 
6
 
! Отговори
до20 преди 7 години
Ай стига с тая тиква Тиквата още не е на власт.Не той решаваГерджиков е премиер.Дори в момента сме президентска република.Радев назначава и уволнява все още.Радев друго говореше преди президентскитеизбори а сега е по тих от водата
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От Министерството на здравеопазването препоръчват водата в Хасково да не се използва за питейни цели - пиене и готвене.Още по тематаЗнаели за урана в хасковската вода от октомври! И?Според предварителните резултати на проби от питейната вода на Хасково, изпитани в лабораториите на Националния център по радиобиология и радиационна защита и Изпълнителната агенция по околна среда, продължава да се отчита несъответствие по химичния показател уран, съобщават от ведомството.