Новите 50 фургона за бежанци – вече в Харманли

Това се случи въпреки несъгласието на кмета и местни жители
13 апр 2017 22:29,
87

Снимка: Булфото

Нови 50 фургона за новопристигащи бежанци поставиха в лагера в Харманли. Това стана ясно официално на пресконференция на кмета на града Мария Киркова.
Още по темата
Киркова вчера съобщи, че "сега е входиран инвестиционен проект от Държавна агенция за бежанците (ДАБ) "Изграждане и монтаж на контейнерни жилища" в Центъра за временно настаняване (ЦВН)".

Самата тя определи ситуацията като тревожна, което притеснявало нея и местните жители.

"Аз като кмет съм категорично против допълнително поставяне на фургони и увеличаване капацитета на Центъра за временно настаняване", посочи Мария Киркова, цитирана от Булфото.

Според местни жители обаче поставяне на нови фургони и ремонтни дейности в лагера се извършват повече от месец.

В същото време разрешението за тях било поискано през тази седмица, когато те вече на практика са поставени и свързани с електричество и вода, посочват жителите на Харманли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Антон преди 7 години
Водата и тока им го вързаха сега слагат и климатици навсякъде
61
0
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
Ако сме наистина толерантни, трябва да осигурим на всеки мигрант по 4 жени! И както е в шериата - за кражба да *** дясна ръка, при рецидив, ляв крак!
60
1
 
3
 
! Отговори
Sorry za latinicata преди 7 години
До Един от СеверозападаAaa, ne taka. Bejancite gi pusna bivshiqt kmet, Mihail Liskov ot BSP. Oste togava preduprjdavahme, no chervenite v grada ne ni chuha, misleha che e politichesko govorene.
59
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кой ли пита кмета,местните жители или кой да е българин?
58
0
 
10
 
! Отговори
НИКОЛАЙ ХРИСТОВ преди 7 години
Колко ли струва един фургон , че да купя на една моя бездомна приятелка? Дали ще ми отговори някой!
57
0
 
13
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Денят за размисли е преди избора, драги съфорумници. А вие си избрахте и гласувахте за тези, които тихомълком и тайно приеха 205-мо постановление.И още нещо-призовавайте на протест, съобщавайте и датата, за да могат от сега да се подготвят за него и службите, и полиция, жандармерия. Не това е начина.
56
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да вземем малко зарин от асад и напълним контейнерите за освежаване като се нанасят
55
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво чакате,бре??Какво??Ако не си помогнем сами никой няма да ни помогне!!Със седенки и раздумки не става обаче!!Нужни са здрави мъже с останал здрав,български,хайдушки дух и 10 килограма чукове в ръцете!!Поставят-влизате вътре и правите куп ламарина!!!Поставят-същото упражнение докато управляващи не разберат,че тая дето я мислят няма да стане и няма да се получи!!!Това е !!!!!
54
0
 
21
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Това е Българския Апокалипсис братя! Доволния, Евротолерантен българин папа козунаци и агнешко по Великден, разни фирмички на "наши 'ора" пълнят джобове с парици от усвоени Европроекти, а в това време леко и полека вирусът на исляма го превзема клетка по клетка! Под одобрителния поглед на Брюкселските шамани на Новия Световен Ред - Ислямския Джихад! Какво ли трябва да стане, за да наскача тоя овчедушен и упоен народ?
53
1
 
19
 
! Отговори
Православен преди 7 години
Гответе се за война!
52
0
 
21
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Ако не ги убиваме сега тях и правителствата ни, скоро като ни кажат да напускаме тази държава, ще си спомняме за изпуснатия момент.
51
0
 
30
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
Никой не иска тия бежанци, само мизерия и болести носят с тях. Европата реве от тях. Голяма част от тях са със съвсем други нагласи. Наш Боко като ги иска, да си ги подслонява в Банкя, а и не е социално слаб. Добре заработва, а и пести от закуски. Способен човека.За такива решения трябва Референдумче
50
0
 
6
 
! Отговори
До 55 преди 7 години
Понеже явно си ***, нека те науча нещо:Семити - това са евреите и арабите, те са първи братовчеди. Ограмоти се малко бе, човече от АТАКА :)))
49
1
 
17
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 година!Пред Парламента!Ти Решаваш!
48
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
трябва да сме готови ,гостите се приемат подготвени ... и след това бомби за благодарност ..
47
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това прилича на немски концлагер. Добре дошли семити!
46
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До Наблюдатели за медиите трябва екшън да има,и да се обединяват с глава забита в пясъка,и да защитават правата на насилници .Ама нали те са силните на деня9терористите и престъпниците) по лесно е да си заедно с тях отколкото с тероризирани,тровени,насилвани ,ограбвани,граждани.
45
1
 
32
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
С обич, гарантирано от ГЕРБ и ОП !!!Хайде сега всички баламурници от Харманли гласували за *** да се хванат за палците.
44
0
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До Анонименне са бежанци ,бъдещи избиратели с автомати са
43
1
 
40
 
! Отговори
se преди 7 години
Така най лесно се краде народна пара бре.Ама тия дето вземат решения нали не са жители на този град.Те и децата им се къпят в лукс и пътуват и живеят в чужбина а тук народа да търпи европейската глупост на чиновниците и купените политици .Излизане от ЕС ще е най правилното решение ако продължават да ни натрапват тези прословути ценности.Превръщат България в буфер между запада и изтока.