След опит да запали полицай – 6 г. затвор за мъж от Вакарел

Преди това на прицел бил съседът, след избухнал скандал
13 апр 2017 16:45,
4
След опит да запали полицай – 6 г. затвор за мъж от Вакарел
Снимка: Flickr.com

Шест години затвор получи мъж от Вакарел, който се опита да запали полицейски служител. Инцидентът станал през месец май миналата година.

Нападението е извършено срещу полицейски служител от Ихтиман, който изпълнявал служебните си задължения при възникнала междусъседска свада.

Мъжът заплашил да запали съседа си с бензин, като преди това е употребил алкохол.

Пристигналият на място служител на реда се опитал да го спре, но самият той бил полят със запалителната течност. Нападателят многократно се опитал да го възпламени със запалка. В последвалата схватка между двамата, полицаят успял да изтръгне горящата запалка от ръцете на мъжа.

Той ще изтърпи присъдата си при първоначален строг режим. Тя не е окончателна и подлежи на обжалване пред Апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Ако се бе опитал да запали "независим" съдия, присъдата щеше ли да бъде същата ?? И втори въпрос: Ако полицаят го бе разстрелял този д,ивак, на колко години независимия щеше да осъди полицая ??
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рано е за Коледа.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смЕх"пищова" парави искра при стрелба. Не знам дали че е достатъчно да възпламени бензина, но защо не опиташ и не ми кажеш резултата
1
5
 
7
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Тоя полицай нЕма ли пищов сещам се за краварника нали ги гоним тЕх дето за далеч по малка, а често и без причина ония първо гърмят, а после питат.