АПИ: ТИР изкъртил кабели и мазилка в тунел "Витиня"

Няма паднали лампи, обясняват от Агенцията
14 апр 2017 17:12, Петя Славова
20
АПИ: ТИР  изкъртил кабели и мазилка в тунел "Витиня"
Снимка: архив, Bulgaria ON AIR

Няма паднали лампи в тунел "Витиня". Това се посочва в позиция на Агенция "Пътна инфраструктура" във връзка с днешния инцидент в тунел "Витиня" на автомагистрала "Хемус".

Още по темата

Паднали са кабели и мазилка, изкъртени от стената на лявата тръба на тунел “Витиня” от камион с извънгабаритен товар. Инцидентът е станал около 11.45 часа днес, припомня "Фокус"..

Засегнатите проводници са паднали върху автобус, движещ се непросредствено след камиона. При движението си, след като е закачил кабелите, ТИР-ът е опрял и в стената на тунела, което е станало причина за откъртване на малки парчета от страничната облицовка.

Този инцидент е станал причина движението на АМ “Хемус” в района на тунела да бъде преустановено за кратко. Тръбата е почистена и падналият кабел – закрепен. Трафикът е възстановен около 13.00 часа днес.


20
Още по темата: ТИРВитиняавтобус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Altego преди 3 години
Такааа, хайде да познаем от три пъти какъв е ТИР-а или не е коректно? По бегли спомени, на входовете на всички тунели се слагат указателни тунели за габаритите на превозните средства. Сега следва въпрос - табелка ли не е имало или тираджията е в сериозно нарушение, за което следва да понесе съдебна отговорност и точно това щеше да се случи навсякъде мааалко по на запад от Анадола....
13
1
 
0
 
! Отговори
Тиквеника преди 3 години
Пътувайте с кораб бе какво толкова се е случило.
12
3
 
6
 
! Отговори
краставо стадо преди 3 години
Колко е комплексиран българина само,заради некадърната си работа и некомпетентност винаги обвиняват малцинствата и разни тирове.......първо бай Ганьо не разбира от копането на тунели и как и къде да се закачат осветителните лампи....бай Ганьо е прост и необразован и вечно някой друг им е виновен
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велики петък е все пак на нас Християните а не на християнизираните ни Роми по време на Византия наречени оше Дасикане рома в България
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В цял свят пред тунел се монтира здрава метална конструкция не позволяваща извън габаритен товар да премине и полицията не дреме. А герджиков се похвали че за пет дена свърши повече от пет години на предишни правителства.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като трае народа, тия ще си крадат на воля и всеки ден ще четем какво е станало, а и никой не е застрахован да му се случи. Кучето скача според тоягата. Вместо субсидия за партиите парите могат да се ползват за много по-смислени неща. Защо не чуха народа и не си намалиха субсидията, която е най-висока на фона, че това е най-бедната страна.
8
0
 
0
 
! Отговори
Смех! преди 3 години
Тия са изскубали земното!
7
1
 
13
 
! Отговори
Aнонимен преди 3 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България
04.05.2017 г.
Пред Парламента!
Ти Решаваш!
6
0
 
10
 
! Отговори
Кой открадна парите преди 3 години
Видими резултати.
5
1
 
16
 
! Отговори
1708 преди 3 години
това не променя нищо- никой не си върши както трябва работата в тая държава! контрол- НУЛА!
4
0
 
10
 
! Отговори
em преди 3 години
dai da vidim tira, nali imalo camera.
3
2
 
23
 
! Отговори
Ганчо преди 3 години
Следващото е да се срути тунела. Жалко е да се пише на вероятността е голяма. Колко пари зариха и откраднаха нямат чет. Вижте "новата "магистрала за Свиленград - пътуваш и хващаш морска болест. А какво да кажем за новата магистрала Тракия след Стара Загора - гадно и трудно пътуване - вълни 4-ри бала. Да не говорим за Цариградско шосе. Тука го ремонтират пет пъти , сега ще го затворят за цяло лято за повторен основен ремонт. Сега ще купуваме електронни винетки. Пак ще ни прекарат а някой ще се гу
2
1
 
24
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 3 години
Идете и вижте в Гърция магистралата от Солун до Игуменица , която е с над 70 тунела , дали там има такива проблеми.
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ще има ли някой който ще е отговорен !? Или са наши хора !?