Колони от ТИР-ове по границите, трафикът е интензивен

Най-натоварено по "Тракия", "Хемус" и по Е-79 към Гърция
Обновена: 14 апр 2017 10:03 | 14 апр 2017 09:22, Анисия Иванова
18
Колони от ТИР-ове по границите, трафикът е интензивен
Архив: Булфото

Засилен трафик се очаква и в първия от четирите почивни дни за Великден. Най-интензивно ще е движението по магистралите „Тракия” и „Хемус” и по Е-79 на път за Гърция.

Около 40 000 българи ще празнуват именно в южната ни съседка. Само от София се очаква да излязат между 100 и 150 хиляди автомобила.

За да се улесни преминаването, пътните полицаи ще регулират движението още от централната градска част, така че да не се образуват задръствания.

От вчера влезе в сила забраната за движение на тежкотоварни камиони над 12 тона по магистралите и някои от основните трасета. Ограничението е от 16 до 20 часа.

От Сдружението на автобусните превозвачи съобщиха, че са осигурени над 100 допълнителни междуградски автобуса за празниците, припомни Нова телевизия.

По информация на "Гранична полиция" на българо-турската граница на ГКПП "Капитан Андреево“ има образувала се колона от около 3 км от товарни автомобили на изход, а на ГКПП „Лесово“ колоната е от 3 км.

На българо-румънската граница, на ГКПП „Дунав мост Русе“ има образувала се колона от около 2 км от товарни автомобили на изход.

На ГКПП "Дунав мост Видин“ има колона от 3 км на изход. На българо-сръбската граница трафикът е нормален на всички ГКПП.

На българо-македонската граница трафикът е нормален на всички ГКПП. На българо-гръцката граница трафикът е интензивен на вход на ГКПП Кулата.


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
socialen преди 1 година
Борисов и Павлова ги оставиха да измръзнат по Коледа в преспите по некадърно и корупционно направените "магистрали". Сега ще изкарат на пътя и Великден.

Спонсорирано от ПП ГЕРБ!
5
0
 
1
 
! Отговори
Баце преди 1 година
Как няма да е интензивен - аз плащам заплати и пенции , аз увеличавам заплати и пенции!
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
скоро Борисов 3 ще получи подарък от Ердоган
жиляди мигранти
ще ги настани в празните жилища с една наредба на правителството
и ще настане щастие с новите съседи мигранти.
Тогава ще си мечтаеш за българските селяни.
В София ще стане забавно.
3
21
 
9
 
! Отговори
гост преди 1 година
До Кореняк Софиянец
"Не се връщахте" . Добре че и другите "кореняк-софиянци" не са толкова грамотни като теб.
2
13
 
31
 
! Отговори
Кореняк Софиянец преди 1 година
Днес в ГРАД СОФИЯ селяци няма, трафикът е цвете, въздухът - чист, няма смог, спокойствие повсеместно. Не се връщахте повече, селяни, мястото ви е по селата, а не в ГОЛЕМИЯ ГРАД! Има достатъчно сервитьори, миячи, носачи и зидаро-мазачи тук, не сте ни нужни! ЧИБА-ВЪН!
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
40 000 българи ще подкарат 100-150 хиляди коли към Гърция :)
Магиосници сме ние, българите!