18-годишен убил жената на пешеходна пътека, хванаха го

Младежът е от град Стамболийски, задържан е за 24 часа в
Обновена: 15 апр 2017 11:47 | 15 апр 2017 11:45,
43
18-годишен убил жената на пешеходна пътека, хванаха го
Снимка: архив "Булфото"

18-годишен младеж е шофьорът, който в четвъртък уби жена на пешеходна пътека в Пловдив и избяга. Полицията го е заловила сред тридневно издирване.

Младежът е с адрес в град Стамболийски. Наложена му е 24-часова мярка за задържане и е образувано е досъдебно производство, съобщи bTV.

Още по темата
Единствената следа на мястото на инцидента е била огледало от тъмен автомобил.

При инцидента той е карал с висока скорост и ударил жената, която пресичала в това време. В следствие на удара тя е починала на място.

Както Dnes.bg писа трагедията стана на 13 април около 21.00 на булевард "6-ти септември". Според очевидци автомобилът дори не спрял след удара.

На мястото веднага пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. Медиците обаче само са констатирали смъртта на жената.

Веднага след инцидента полицията започна масови проверки на автомобили, за да търси избягалия шофьор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофирам непрекъснато. Нямате си идея колко *** вилнеят по пътищата. Неграмотни в управлението, създаващи непрекъснато зловещи ситуации... Предимно с БМВ-та или с таралясници на по 10000 години.Особено противни са тези, които шарят между платната, за да изпреварят опашките и "бурят" по светофарите. Толкова много катастрофи заради такива не съм виждал от 35 години, колкото през последните 3-4 години. Зомбита с идея за рестарт...
32
1
 
4
 
! Отговори
Снимка преди 7 години
Дайте да го видим този красавец де, нещо имена това онува. Вече мога да спа спокойно щом за го задържали за 24ч ... е бати и пародията на държава.
31
1
 
11
 
! Отговори
не е швед преди 7 години
Норвежец е,от инфрачервените!
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Младежът трябва да е джихадист на ИД. Само такива газят пешаходци и бягат.
29
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз когато казвам че на деца книжки и автомобили не се дават няма кой да ме чуе! Книжки се дават на хора навършили 30 години. И най важното да се прави тест за зависимост от наркотици и алкохол. Ако е зависим от тези две неща никаква книжка! Това ко.пеленце убило жената и отишло на майкя си у ***. Е какво си е мислил че ще остане неразкрит ли? То по татово време че нямаше камери нямаше неразкрити та сега ли ще остане скрит? На 18 години а такава безотговорност и този утре ще има семейство?
28
4
 
10
 
! Отговори
оох преди 7 години
Вече почвам да мисля, че е било истина- лекари и шофьори да унищожават хора в предпенсионна възраст.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"***" по- долу значи тъмно-лилав субект.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕЕЕ, кой представител на "***" учи електроника?
25
0
 
8
 
! Отговори
SAMI преди 7 години
До борисОБАЧЕ И ДЪЩЕРЯТА НА ЖЕРТВАТА Е ПЛАТЕЖНА, ТА ДА ВИДИМ...
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пускайте го направо да си ходи вкъщи. Така и така ще получи 2г. условно в най-добрия случай :)
23
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще разваля Празника на всички чистокръвни арийци пишещи тук. Пик...льото не е швед.Българче е. С "правилен татко". Карал е нов джип "Тойота" По данни на милицията "не е бил сам" Вероятно се е правил на мъж пред някоя "модерна,успяла и независима жена/момиче",както биха се изразили анорексичките от БТВ и Нова. Ще има условна присъда и кой от където е.
22
1
 
28
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Дали е швед или римлянин или българин ариец ми е все тази...защото това е изместване на проблема.... Всяка сутрин пътувам по бул.България в София и е пълно с питекантропи със скъпи коли и джипове, които карат на зиг-заг в задръстването с бясна скорост... и това не са шведи, а са от умните и красивите от "баровските" квартали на София-та!!! Освен това съм блъскан жестоко на пешеходна пътека от *** с колата на мама и тати..и не беше от римлянски произход..Закон и наказание за всички нарушители
21
7
 
16
 
! Отговори
Ром с набрана книжка преди 7 години
Този е римлянин от Стамболийски, не го мислете.Ще му дадат 2г. условно.След близо близо два мандата управление на ГР'ОБ и неосъществена съдебната реформа, човешкия живот не струва нищо...
20
12
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами Тиквите направиха поправка в Закона за движение по пътищата, според която пешеходецът си е виновен дори да бъде сгазен на пешеходна пътека.Това го няма никъде в света.
19
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният герберастки сополив автоталибанин. Няма да се учудя баща му ако извади 800 лв и го откупи. В тиквената кочи-на е така. Вече десетина години.
18
2
 
35
 
! Отговори
имигрант преди 7 години
приятели дали е швед, индиец,рус или жълт не е важно цвета на кожата.ПРОБЛЕМА е в ПОЛИЦИЯТА.ако си с опелче,ренде или някой форд веднага те спират я за светлини я за винетка за външен вид,а когато мине някое синче с джип или баварец шапката им се врътва от вятъра и мълчат и козеруват.а има там едно 2 РПУ в пловдив мама мия най-най-КОРУМПИРАНИТЕ.за 3 дена докъто го намерят всичко е уредено.празници са сега пазете се много.и весело изкарване.
17
0
 
32
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
внимаваите на крьстовището на бул пушкин и околоврьстното страшно еняма никакво предимство за пешеходеца светофарьт свети зелено 30 секундии по нагоре на пешеходната пьтека пред фантастико няма милост днес двапримата не спряха на зебрата аз се вьрнах обратно на тротоара и изчаках
16
4
 
29
 
! Отговори
саки преди 7 години
Асен......от ония е
15
0
 
29
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Ей, голямо ***!
14
1
 
43
 
! Отговори
Няма значение. преди 7 години
Това за подкупите е напълно вярно, но ако не се вземат сериозни мерки, пострадалият утре може да е всеки един от нас. Не е въпросът на колко години е, въпросът е как ще реаргира цялото общество и какво ще последва. Без наказания обясненията за топящата се нация по телевизията ще бъдат само упражнение на журналисти с цел да си оправдаят големите заплати. Смъртта и болката с нищо не може да се изкупи. Но рРано или късно - тук или другате, всеки си плаща за делата и постъпките. Бог вижда !