Още дирят охранителите, нападнали журналисти от Нова тв

Побойниците може да получат до 5 г. затвор
Обновена: 16 апр 2017 19:52 | 16 апр 2017 19:52, Веселина Йорданова
82
Още дирят охранителите, нападнали журналисти от Нова тв
Кадър: bTV

Полицията продължава да издирва петимата мъже, които нападнаха екип на Нова телевизия на магистрала "Тракия". Самоличността им е известна, работели като охранители за софийска фирма.

Това потвърди за bTV зам.-районният прокурор на Пловдив Димитър Беличев. Заплашва ги присъда до 5 години затвор. 

Още по темата
Прокурор Беличев уточни, че вече е установена собствеността на двата автомобила, препречили пътя на журналистите на 146-ия километър от магистралата в посока Бургас.

Превозните средства са собственост на софийско юридическо лице, а петимата нападатели работели на трудов договор като охранители за въпросната фирма.

Побойниците са с чисто криминално минало. В момента полицията ги издирва на територията на цялата страна. В пловдивската районна прокуратура срещу петимата охранители е образувано досъдебно производство за хулигански действия на пътя и за противозаконно отнемане на чужда вещ – мобилния телефон на журналистката Мария Милкова. 

"Разпитани са и други свидетели. Като сега е моментът да отправя и призив към гражданите очевидци на случилото се: моля ги да изразят своята гражданска позиция, като се явят пред органите на МВР и дадат показания.  Ако има такива, които не са разпитани към този момент, разбира се", призова Беличев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май май Коко Динев е бил в една от въпросните коли, поне така разтълкувах дискусията по ТВ от преди малко.
47
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опит за прикриване на случая от страна на дебелаците в МВР! Добре, че са журналистите да разследват телефонни измами, престъпления на пътя и всякакви измами.
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цекоминевска телевизия.
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За какво са спорили хората от 4- тата власт?
44
4
 
11
 
! Отговори
Алекс2 преди 7 години
Май май са от Президентството а ?
43
0
 
23
 
! Отговори
Да светна преди 7 години
Добре де, колко джипки има такива в БГ? Колко от тях са регистрирани на охранителни фирми? Еми ето така може най-бързо да ги намерите ама то се иска малко мозък и един два епизода на Местопрестъплението Маями.You are welcome!
42
0
 
33
 
! Отговори
Селски Тарикат преди 7 години
Ако всеки се въоръжи с оръжие, дали ще се реши този проблем за по-малко от 24 часа а? Ще станем най-учтивия народ в света ми се струва
41
6
 
2
 
! Отговори
Telefon? преди 7 години
chai sq... nali za hlqbove, kompoti, instrumenti, telefoni i tqm podobni stoki za ima-nqma 50 leva, ne se tyrsi otgovornost? Q da gi puskate momchetata da si hodqt!Ili tva e iphone za 1000 leva? ili poneje sa ot New Television? Shto ima drama sq?
40
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През 2017 още ще си играем на "мутри" , така ли?На самозабравилите се киртаци - по 5 годинки ЕФЕКТИВНО ,че да са назидание на всички останали льохмани напомпали бицепси и пъхнали по една слушалка в ухото..Миналата година се скарахме с трима такива на паркинг, щото сме "ги гледали" , "проблем ли имало" само че завалиите не знаеха,че отивахме на сватба и бяхме с 4 коли. Единия отворко избяга насинен, другите още ги чакаме да ни "съдят" както обещаваха
39
8
 
3
 
! Отговори
Ко стаа ? преди 7 години
Ко е станало не разбрах ?Изнасилена ли е репортерката или е искала само да е изнасилят ама са избягали ?Дайте снимка на репортерката да преценя колко е грозна !
38
2
 
16
 
! Отговори
за кого работят преди 7 години
На Баце сатрапите безчинстват по пътищата. Ама нормално. Това си е тяхната държава. Ще ритат овцете както си поискат.
37
0
 
22
 
! Отговори
иликтутатъ преди 7 години
Ко стаа с лицензо на фирмътъ????
36
2
 
43
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
В цивилизованите страни на лицата търсени от закона се публикуват снимките...ама това в цивилизованите...
35
1
 
28
 
! Отговори
! преди 7 години
Пословично мутренско беззаконие!
34
9
 
24
 
! Отговори
Дедо ви преди 7 години
Нали искахте свобода уж. Имате я. Тровите сес *** в храната и уран във водата. Гърмите се по улиците дрогирате се трепете се като *** американски *** А иначе истината е, че от народ ви превърнаха в племе И то само за четвърт век Хак да ви е *** Кой не скача е...Подскачате ли още?А?
33
4
 
29
 
! Отговори
край преди 7 години
Тази ситуация е невъзможна при народ от ГРАЖДАНИ /австрия, Италия, Германия, Франция/ това става където има олигарси с лесно откраднати пари от държавата със самочувствие на богове и много овце за стригане. Щото тия през целата магистрала са светкали на плебса да се варди да мине ТОЙ. И плебса се е вардил вместо още първия да звънне на 112 и да си кара със законните 130-40 в ЛЯВАТА лента.
32
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Назначена ли е проверка на фирмата, дали си е платила данък уикенд за превозните средства, които очевидно не се ползват по предназначение през празниците, освен ако блокиране на магистрала и съветване на журналисти им е дейността!
31
0
 
46
 
! Отговори
Край преди 7 години
Не сте съгласни? 90% от населението смята че е нормално да притесняваш хората по магистралата "щото баварецо дига 200 па тия мухи само се пречкат" 90% считат за нормално да паркираш на тротоар "щото нема къде". Пак толко сметат че аварииките отменят закона и като ти се яде баница това е авария и можеш да се спреш "за малко" на спирката на автобуса. Не ме разбирайте погрешно - обичам ви - Остава и вие да почнете да си се приемате и да не се чудите защо в други страни се живее по-добре.
30
6
 
26
 
! Отговори
край преди 7 години
90% от проблемите ви идат от присветкането на магистралата, паркирането на тротоара, спирането на авариики на спирката за баничка. Това е манталитета ви братя мой българчета - това ви е диагнозата.
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ги намерят и да им връчат награда за гражданска доблест.